Hl4DnY S4rLaT4n :P
25-01-14, 14:03
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 94516)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Hl4DnY S4rLaT4n :P
[AMXBANS] Tvuj nick: Hl4DnY S4rLaT4n :P
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:341895099
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:341895099
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 62.197.196.22
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: blen'
[AMXBANS] Server: csko.cz | COD:MW CAPTURE BASE (de_inferno)
Zdravím !!! Moje meno na csku je Hl4DnY S4rLaT4n :P a práve som dostal perma na COD Capture Base..Nič som nemal hrajú tam boty a dával som im stále Hs.... Nechápem admina blena neviem či je to nejaký nováčik alebo čo ale je to proste lama..Sám nevie hrať cs a ja cs uš hrám dos´t dlho na to aby som vedel rozlíšiť skillu a cheatera a tento "admin" čo nevie rozlíšiť skill a cheat nech ide račej si zahrať Minecraft a nie csko... Nechcem ho nijako uraziť ale je to lama..Nachápem ako taký to hráč može byť adminom..Takže by som poprosil unban prosim... a tento admin si nezaslúži nič viac ako stratiť práva pretože taký to hráč Vám len to tam kazí..
Ďakujem,
od
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 94516)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Hl4DnY S4rLaT4n :P
[AMXBANS] Tvuj nick: Hl4DnY S4rLaT4n :P
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:341895099
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:341895099
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 62.197.196.22
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: blen'
[AMXBANS] Server: csko.cz | COD:MW CAPTURE BASE (de_inferno)
Zdravím !!! Moje meno na csku je Hl4DnY S4rLaT4n :P a práve som dostal perma na COD Capture Base..Nič som nemal hrajú tam boty a dával som im stále Hs.... Nechápem admina blena neviem či je to nejaký nováčik alebo čo ale je to proste lama..Sám nevie hrať cs a ja cs uš hrám dos´t dlho na to aby som vedel rozlíšiť skillu a cheatera a tento "admin" čo nevie rozlíšiť skill a cheat nech ide račej si zahrať Minecraft a nie csko... Nechcem ho nijako uraziť ale je to lama..Nachápem ako taký to hráč može byť adminom..Takže by som poprosil unban prosim... a tento admin si nezaslúži nič viac ako stratiť práva pretože taký to hráč Vám len to tam kazí..
Ďakujem,
od