sCrax
25-01-14, 17:14
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 53533)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: ' Kyk Hack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): sCrax
[AMXBANS] Tvuj nick: sCrax^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:46667105
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:46667105
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 95.103.204.177
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.40.99.104
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: [ANTICHEAT]
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Zdravím, týmto by som rád požiadal o unban ktorý som dostal neviem akým spôsobom. Po pár mesiacoch sa pripojím na môj steam že začnem znova hrávať na steame. Prehliadám si hry a vidím CS 1.6, tak som si povedal že si zájdem zahrať na HnS. Pripojím sa a zrazu ma to vyhodí že "Máš ban, skontroluj konzolu". Pozriem sa a mám ban za nejaký Kyk Hack alebo čo to je... Mám steam a neviem ako by som na neho ten hack dostal.. Rád by som si na vašom portály zahral cez môj steam. Takže to by bolo asi všetko. Vďaka za prečítanie.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 53533)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: ' Kyk Hack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): sCrax
[AMXBANS] Tvuj nick: sCrax^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:46667105
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:46667105
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 95.103.204.177
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.40.99.104
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: [ANTICHEAT]
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Zdravím, týmto by som rád požiadal o unban ktorý som dostal neviem akým spôsobom. Po pár mesiacoch sa pripojím na môj steam že začnem znova hrávať na steame. Prehliadám si hry a vidím CS 1.6, tak som si povedal že si zájdem zahrať na HnS. Pripojím sa a zrazu ma to vyhodí že "Máš ban, skontroluj konzolu". Pozriem sa a mám ban za nejaký Kyk Hack alebo čo to je... Mám steam a neviem ako by som na neho ten hack dostal.. Rád by som si na vašom portály zahral cez môj steam. Takže to by bolo asi všetko. Vďaka za prečítanie.