Zobrazit normální verzi : _.!Passanger.Dll --> BUBEN
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 95097)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Cheaty'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < _.!Passanger.Dll >
[AMXBANS] Tvuj nick: _.!Passanger.Dll
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:42312489
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:42312489
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 176.102.108.95
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 176.102.108.95
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < BUBEN >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Deathrun (deathrun_dojo)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Poznamka:
Ahojte toto je max vrchol Ĺľe dostanem na DR ban za cheaty jeden z najlepšĂch hráčov CZ/SK v autobhope a nejakĂ˝ neskĂşsenĂ admin mi da PERMU pri tom som steamer...poprosĂm velmi urĂ˝chlene vyriešenie vÄŹaka a urobte si poriadok v sekcii "ADMINS" lebo som zistil Ĺľe tam je plno deti do 15 rokov
Nekromancer
30-01-14, 20:58
A ty se zase velmi urychleně uklidni. Admin dodá své důkazy k posouzení ostatním.
To že máš STEAM je v tomto případě irelevantní. Že máš skill je sice hezké, ale to neznamená, že takoví hráči nikdy nepodvádí!
A opravdu si myslíš, že když budeš napadat adminy, že to čemukoliv prospěje?
Dalsi typek s debilnima kecama ohledne neschopnosti adminu a narazky na jejich vek...
Nejak tomu ale nerozumim: Ten top player v "autobhope" mas byt jako ty?
prefackať a poslať za mamou nech si poplače
Mam otazku: Hraval si na csp?
http://csko.cz/d/KOf7xHCl
http://csko.cz/d/RWM6Lfc9
Podle mého názoru musíš něco mít. Ještě jsem neviděl, aby někdo měl takovej speed. Dohromady nic neděláš a speed máš jako kráva. Dokonce ani Kenji to tak nerozjížděl a to byl nějakej frajer. Náhodou jsem kouknul na tvuj chatlog a jseš slušně vyprášenej.
http://csko.cz/chatlog/show?from=12-01-2014&to=30-01-2014&server=1&nick=&sid=+STEAM_0%3A1%3A42312489&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit
Nech prosim odpise na otazku: Hraval si na CSP passanger?
Pozeral som na dema tiež som si to pozrel v HLAE v slowmotion, nič som tam nevidel (tiež ani v 3. osobe žeby sa mu nejako trhala postava).Podľa mňa len kúpený speed,bhop a fps_max 125.... btw Škoda že na serveru nie je speedmeter tam by to bolo lepšie vidno či má zapnuté :notsure:
Hned první kolo jak vezme gun, přijdeš o speed. Bhop rozjede 2x rychleji. Tuším 3 kolo jak chcípne je vidět spawn. 100% nemá speed, protože ten první skok je krátkej. Se speedem bych skočil mnohem víc. DR na kotelně hraju 4 roky a tohle jsem ještě neviděl. Umí to hrát, ale čistej není.
Jen tak mimo hru
Deathrun 30-01-2014 13:08:03 STEAM_0:1:42312489 176.102.108.95 _.!Passanger.Dll sped hack mam dovoleny
Deathrun 30-01-2014 18:41:29 STEAM_0:1:42312489 176.102.108.95 _.!Passanger.Dll mam cheaty
Deathrun 30-01-2014 18:42:33 STEAM_0:1:42312489 176.102.108.95 _.!Passanger.Dll speed hack
Deathrun 30-01-2014 18:48:38 STEAM_0:1:42312489 176.102.108.95 _.!Passanger.Dll ja mam cheaty
Těmahle kecma pak plete dětem hlavy.
Že nie som čistý? Niekedy ma zaráža že hráč ktorý hrá fakt dobre musí vždy niečo mať a v tomto prípade som to schytal ja lebo vy si proste poviete že to nieje možne a hráč už hneď musí podvádzať. Všetci a nie CSP som nehrával a ešte niečo ak by niekto z vás hral tak dlho autobhop ako ja tak by ste sa aj vy možno niečo priučili ohľadom príkazov :) už neviem čo k tomu napísať lebo mi je z toho celého zle hráč čo hráva každý deň dlhé hodiny dostane ban za to že je dobrý :)
Ak chcete vidieť speed meter kľuďne vám pošlem moje videa ktoré sme natáčali na iných serveroch kde speed meter je
Zeptám se Kotla, do jaké míry je schopnej připravit server. Pokud uzná, že je možné vybavit server vším možným, tak ti umožníme předvedení. V opačném případě to zůstane asi takto. Abych se ale přiznal, ani se mně do toho nechce. A to mám smysl pro spravedlnost. Projížděl jsem chatlog a tam se vychloubal, že hraješ převážně na polských serverech, protože tam je úroveň ne tady u nás. Pleteš dětem hlavy o cheatech a pak se nám to tam rozjede. Co se týče skillu, tak z 26 lidí umí projet mapu bhopem 1 a to nesranduji. Tvůj "skill" je na náš server moc velký. Pokud se pletu a prokáže se tvoje nevina, samozřejmě se ti omluvím a dám ti unban.
Dokáže sa moja nevina? nikdy v živote som nedostal BAN a nie to ešte že za hacky. Nemáte na mňa žiaden dôkaz lebo žiaden ani nemôže existovať takéto demo jak si prejdem mapu a za to dostanem BAN vidím tu úroveň že hráč je lepší a už dostáva BAN :)
Na serveru je už speedmeter, takže bych se přimlouval za to, abychom se na to mrkli na serveru.
Ne po poradě s Kotlem dostal unban.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.