Zobrazit normální verzi : Přídání nové mapy
Podle mě by byla mapa cs_italy vhodná na furien je dost "vysoká" na nízkou gravitaci ale nevím jak je to stěma rukojmíma bylo by to zajimavé je tam nechat a nebo odstranit to je jedno.
S tou mapou souhlasim, také nych tam dal De assault..s upravou tý šachty..:/
dustky už jsou o ničem ...
jj dusty to už je otrava, a né jen pro mě..italy přidej kotel pls.
Nepřidávat. Asi vás nenapadlo, že se tam dá dost dobře zakempit uvnitř v těch budovách nebo na balkoně a jinde...
Ale to se dá i na jiných mapách :) sice ne tak dobře ale dá
Hm, tak ale jiný mapy by to chtělo..
Hm, tak ale jiný mapy by to chtělo..
to je pravda no :)
To není jen ledajaká pravda to je svatá pravda..!!:)
EE vůbec každý kčičí do neba at už jsou jiné mapy
no zas přeháníš :DDD ale zas nějaký mapy byly jsou a budou good ještě hodně dlouho :)
mi tam chybí že budou :D no prostě nějaký mapy jsou dobrý ale chtělo by to nějaký nový no :D
ja vim ten nejrychlejší :D
JJ :D kotel přidáš jiné mapy? :X
italy by se mohla skusit..a cs office
Ty 3posty nademnou jsou na kopacku. Kdo uhadne proc?
Spam, já vím..chtěl jsem to napsat do 1 a lag dpx..
Koukni se prosimte na jakykoliv svuj post. Uvidis tam policko "Edit Post" (je tam vedle toho tuzka). Na to zmacknes a muzes ten post upravovat. Takze pro priste to delej prosimte takhle a ne stylem 3postu zasebou.
Ok omlouvám se ten post oprav vím, ale měl sem toho hodně a hledal mapy...
Jsi tu kratší dobu než já a tímto způsobem "psaní jako v chatu" budeš mít zanedlouho více příspěvků... :mad:
je pěkné že se to roztáhlo na 2. stránky ale mapy jsme nevyřešili
Sem pro přídání militia, italy...ještě 1x se omlouvám o počet přizpěvků mi nejde.
*(GoW)*irgm V.I.P
27-12-11, 18:49
Je pravda že hodně map už není tak "extra" zábavných a nějáké nové by to chtělo.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.