PDA

Zobrazit normální verzi : Příkaz ,,ještě", aneb kdy se smí a kdy ne...

Grakon2702
02-02-14, 15:05
Všichni jsme se nejspíše setkali s příkazem ,,ještě" při reakcích. Simon například řekl: ,,Skočte". Všichni skočili... Následně řekne: ,,ještě". Simon pak automaticky zabije každého, kdo skočí. Ovšem ne vždy by se to mělo zabíjet.

Příkaz ,,ještě" totiž není příkaz, ale obyčejné slovo. Pokud tedy simon nezakáže skákat, vězni mají právo skákat na slovíčko ,,ještě". Simon nemá právo je zabít!

Pokud však předtím simon zakáže skákat, pak už je zabít může. V pravidlech zní, že příkaz ruší zákaz. Pokud tedy simon při zákazu skákání řekne ,,skočte", všichni vězni musí skočit. Jakmile dopadnou na zem, zákaz stále platí. Teprve pak může simon zabít ty, kteří skočili na slovíčko ,,ještě".

ImGustak
02-02-14, 15:27
Já si upřímně myslím, že nějaké "ještě" je jen nesmysl pro fragery na serverech. Stejně to zase přitáhl na kotelnu nějaký Gsák a tady se to chytlo u fragerů.. Já bych to celé ještě uplně zakázal. Tím by se aspoň trochu i omezilo fragování. Toť můj názor na blbé "ještě"

IKEA
02-02-14, 15:37
Já si upřímně myslím, že nějaké "ještě" je jen nesmysl pro fragery na serverech. Stejně to zase přitáhl na kotelnu nějaký Gsák a tady se to chytlo u fragerů.. Já bych to celé ještě uplně zakázal. Tím by se aspoň trochu i omezilo fragování. Toť můj názor na blbé "ještě"

Pro - ještě bych zavedl pravidlo o přejmenovávání simona.. sám v tom mám guláš

Swagrid
02-02-14, 15:38

Mám podobný názor

Grakon2702
02-02-14, 15:48
Já bych to také zakázal, ale podel znění pravidel by se to mělo řidit prozatím tak, jak jsem to napsal. Já jen, aby v to nebyl prozatím bordel.

Burton
02-02-14, 16:03
Grakon pekne si to vysvetlil :) Máš určite pravdu, ale s týmto súhlasím s Gusťákom. Ja osobne to neuznávam, a pri hre trestám :D Myslím, že dnes si toho bol aj svedkom :D Je to totálna hlúposť, myslím že sa to tu už riešilo...

_AnGeL_
02-02-14, 17:35
Ešte nie je príkaz a ja to berem ako FK, pokiaľ niekoho zabijú.

Grakon2702
02-02-14, 17:37
Grakon pekne si to vysvetlil :) Máš určite pravdu, ale s týmto súhlasím s Gusťákom. Ja osobne to neuznávam, a pri hre trestám :D Myslím, že dnes si toho bol aj svedkom :D Je to totálna hlúposť, myslím že sa to tu už riešilo...
Ten ban jsem přímo neviděl, ale povídal jsem si s tím s někým, jde jen o to, aby (když už za to chcete banovat) jste za to banovali opravdu oprávněně, protože se může stát, že simon bude opravdu muset zabít ty, co skočili, jinak by nadržoval. Důvod banu za demenci je samo o sobě dementní, když simon neporušil žádná pravidla. Bylo by tedy dobré, aby se admini prozatím drželi vysvětlení, které jsem napsal nahoře, dokud neuděláte do pravidel výjimku.

Ešte nie je príkaz a ja to berem ako FK, pokiaľ niekoho zabijú.
To je právě to, co jsem nahoře vysvětlil. Existuje totiž možnost, kdy je simon povinen po tomhle slovíčku zabíjet. Pořádně si to přečti.

UNHCZ
02-02-14, 18:35

Toto má v oblibě hlavně Nuuuuda , ale abych se k tomu vyjádřil: Nerozumím tomu, když simon řekne ještě skočte, nevím jak je to myšleno jestli to je aji jako skočte a nebo ještě. Mě se tyto "příkazy" nelíbí. Prostě bych to bral jako FK.

Grakon2702
02-02-14, 18:51
Toto má v oblibě hlavně Nuuuuda , ale abych se k tomu vyjádřil: Nerozumím tomu, když simon řekne ještě skočte, nevím jak je to myšleno jestli to je aji jako skočte a nebo ještě. Mě se tyto "příkazy" nelíbí. Prostě bych to bral jako FK.

Na příkaz ,,ještě skočte" by jsi měl skočit vždy, protože je to prostě příkaz. Když simon řekne jen ,,ještě", měl by sis vzpomenout, jaké dával zákazy.

3k a Jerry
02-02-14, 19:19
Je to sračka i když mě kvuli tomu nefragli, je to prostě blbost a slovíčko ještě by mělo být zakázáno ono si to totiž může každým přebrat po svojém a jeden simon může fragovat za to že nic neudělali, druhý zase za to že znovu skočili ..
Dejte do pravidel že CT musí ohlasit mod nesnaším ty rozmazlený smrady co idou doprdele vy přitom hlídáte zbrojku nebo cely a on si pustí přestřelku ..
A ješte se tomu tlemí a má tvrďácké kecy..

Grakon2702
02-02-14, 20:06
Rovnou využiju tento thread k dalšímu problému.

Často se setkávám s tím, kdy Simon řekne ,,zahrajeme si otázky na dva vítězné body" a automaticky pak zabije ty, co prohráli aniž by předtím řekl, co se s proherci stane. Někdo říká, že je to automaticky, já tomu však nevěřím. Nikde totiž v pravidelch není napsané, že je to automaticky. Podle mě je to pak MFK. Vězni totiž atrakci jenom prohráli, ale není nikde napsáno, že když někdo prohraje atrakci, musí dostat automaticky kill.

Jinak zpátky ke slovíčku ,,ještě". Blbost to není, je to jen slovíčkaření, u kterém se musí přemýšlet, což je možná problém, že to tolika lidem vadí. Přemýšlení bolí. A pokud vím, co jsem se původně díval do pravidel, slovíčkaření bylo zakázané pro jen vězně (nechápu proč).

Edit: Tak teď už to vím jistě, v pravidlech není napsáno, co se stane těm, kteří vyhrajou a prohrajou atrakci. To už musí určit simon a pokud nic neurčí, nemůže zabít ty, co atrakci prohráli.

Mr.N0b0dy
02-02-14, 20:26
Nechápu, proč to tady řešíte, když 85% Lidí, co hraje na JB jsou takovýhle

1. Neví, že existuje nějaké fórum
2. Mají založený účet aby byli Pr0f3s1on4lov3, ale nechodí tady
3. Těch 15% co mají účet a na fórko chodí...

Proč to tady tak řešíte, polovina těch děcek tady stejně nechodí...

Grakon2702
02-02-14, 20:30
Nechápu, proč to tady řešíte, když 85% Lidí, co hraje na JB jsou takovýhle

1. Neví, že existuje nějaké fórum
2. Mají založený účet aby byli Pr0f3s1on4lov3, ale nechodí tady
3. Těch 15% co mají účet a na fórko chodí...

Proč to tady tak řešíte, polovina těch děcek tady stejně nechodí...

To měla být hlavně výstraha pro adminy, kteří to pomalu ale jistě začínali ve hře banovat, ať vůbec vědí jestli banují oprávněně.

PS: Někde se to řešit musí :D

Mr.N0b0dy
02-02-14, 22:18
K těm otázkám... to si zase hledáš akorát důvod, kde by jsi se mohl vymlouvat na to, jak by jsi chtěl strašně moc VD, aby jsi byl ten dobrák, co chce prostě za každou cenu to VD, nebo ho potupit demencí.... Můj názor :)

Grakon2702
02-02-14, 22:44
K těm otázkám... to si zase hledáš akorát důvod, kde by jsi se mohl vymlouvat na to, jak by jsi chtěl strašně moc VD, aby jsi byl ten dobrák, co chce prostě za každou cenu to VD, nebo ho potupit demencí.... Můj názor :)

Možná máš pravdu, ale to už pravidla nezmění.

kono159
02-02-14, 23:09
ked sa hraju otazky tak je asi jasne ze ten druhy tym umre? to dostanu lizatka? bo co, ked sa hra olympiada je nieco ine, ale to sa vzdy povie na zaciatku

ZeMi7
03-02-14, 00:11
Ohledně zabíjení při atrakci...
je logické, že ten kdo prohraje atrakci zemře. V pravidlech to možná není, ale vždy se to tak dělalo. Samozřejmě pokud to simon před začátkem atrakce nějak nezmění. Podle mě je to takové nepsané pravidlo.

Charon35
03-02-14, 00:20
Rovnou využiju tento thread k dalšímu problému.

Často se setkávám s tím, kdy Simon řekne ,,zahrajeme si otázky na dva vítězné body" a automaticky pak zabije ty, co prohráli aniž by předtím řekl, co se s proherci stane. Někdo říká, že je to automaticky, já tomu však nevěřím. Nikde totiž v pravidelch není napsané, že je to automaticky. Podle mě je to pak MFK. Vězni totiž atrakci jenom prohráli, ale není nikde napsáno, že když někdo prohraje atrakci, musí dostat automaticky kill.

Jinak zpátky ke slovíčku ,,ještě". Blbost to není, je to jen slovíčkaření, u kterém se musí přemýšlet, což je možná problém, že to tolika lidem vadí. Přemýšlení bolí. A pokud vím, co jsem se původně díval do pravidel, slovíčkaření bylo zakázané pro jen vězně (nechápu proč).

Edit: Tak teď už to vím jistě, v pravidlech není napsáno, co se stane těm, kteří vyhrajou a prohrajou atrakci. To už musí určit simon a pokud nic neurčí, nemůže zabít ty, co atrakci prohráli.

Fakt nemáte čo riešiť už alebo čo...

Ste proti trollom z džíes a zavádzate tu ich pravidlá. Ak chcete 115105860. stranové pravidlá, kludne ich niekto spraví. Simon predsa nemusí hovoriť čo s nimi spraví, je to na ňom. Aspoň ani Tčka nevedia do poslednej chvíle, čo s nimi bude.