Zobrazit normální verzi : BB - omezení regenerace
chcem aby na BB servery bola zrusena regeneracia u ZM.. postavim si 7 ladder a v tom mi pride takz likan s 15K hp a full dodgom a ked je uz skoro dead tak si da regeneraciu a nemam sancu.. tak prosim nejak to vyrieste..
Pokud máš slabé vylepšení u CT, tak je to samozřejmě znát a není snadné se ubránit. Likan má odehráno spousta hodin, takže už má slušnou výbavu.
On vazne napisal na forko :DDDDDDDDDDDD Najprv robis husteho, ze Likan je lama,trapak,na mna nema a potom ked prijde kolo... Skutek utek :thumbdown: Nedokazes trafit hlavu na 3 m a divis sa ze som ten tvoj layer presiel... btw. ked som vchadzal do kempu mal som 9k hp :strongbench: Takze to o 15k hp si pekne prepiskol. Hlavne, ja staviam naoko lahke kempy a vzdy blizko spawnu, cize neustale plakanie typu : Nechodte furt k tomu likanovi je to kkt, si mozes odpustit.
Tam je akorat stimpack, kterej je docela drahej. Normalni regenerace uz nefunguje.
Nemám nic proti likanovi ale docela mi vadí to že když je CT tak si postaví tunnel přímo před vchodem a pak když je na mapě víc uniku z T spawnu tak je zastaví a konec. T ani pomalu nemůžou vyjít ze spawnu aby je nekdo nezabil....
za toto som uz raz dostal ban a odvtedy to mam vyrazne zakazane :sadbye:
Hele já jen napsal co si myslím, nemusíš se do mě hned na.... Nevěděl jsem že si za to dostal ban.
:clap: Nechapem sice ako som naznacil negativny postoj k tvojej osobe ale budis... To, ze som zastavoval casti vychodov je pravda, ale ak si ma to videl urobit od 24.1. tak to si rad pozriem screen/demo cokolvek.
Řeknu to jinak. Každý tvůj post konkrétně tyto dva do me vyrypujou a ty to moc dobře viš tak nedělej.
jj, uplne ta nenavidim z celej duse a snazim sa ta strapnit, potupit a vyzerat pritom ako neviniatko. Toto si chcel pocut ? Teraz, prezradis mi aspon tvoj nick v hre ? :notsure: Prijde mi to absurdne aby si niekto myslel, ze sa do neho navazam ked ani netusim do koho sa vlastne "navazam".
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.