Zobrazit normální verzi : Důležité přečíst !
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 2 dnu , 22 hodin , 44 minut a 4 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' obchazeni zakazu k CT '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : [ILVD] D4ndys [-_-]
[AMXBANS] Tvuj nick : H3ROin |VranyS
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 575496044
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 575496044
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 0 , 0 ) : 89.29.108.130
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 92.62.224.9
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : silence
[AMXBANS] Server : Kotelna - JailBreak | csko.cz ( jail_greytown )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Tak tímto žádám o vysvětlení všech " ADMINŮ ", zaco mam ban já když je tam napsanej nějakej dandys !!!!!!!!!!!
A navíc ani nesouhlasí trvání banu včera sem ještě v půl 1 ráno hrál na jailbreaku a mam několik lidí co mi to můžou potvrdit !!!!
A navíc ani nesouhlasí trvání banu včera sem ještě v půl 1 ráno hrál na jailbreaku a mam několik lidí co mi to můžou potvrdit !!!!
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=12510
dostal si to dnes a né včera
No dostal ale až ted se mpoprví přišel na CSko protože ráno sem by lna fotb. zápase takže sem as inemohl hrát .
A ja kkoukám na ten výpis z konzole tak ten hráč DANDYS má stejnou steamID takže žádám o vyřešení problému protože já mam ten ban neprávem !
I tady to je http://csko.cz/bans/ban_list.php a je tam ten dadys že dostal ban od karlOse ale já ho nemam mít je to jenom schoda steam ID takže pls admin..
je uzasny ze umis napsat 150 postu pod sebe, uzasne se to cte, vubec to nezabira misto a dobre to vypada, navic tim nehonis prispevky.. jinak si prosimte nazev threadu zmen na "Celkem nezajimave" a zklamal si, vsichni cekali neco o Lucce na A4 format :(.
UFOusek nečekám na tvoje vyjádření ale admina a nejlíp " karlOse !!! je to schoda steam ID a já žádám o unban..
VranyS poradil bych ti jedno , kup si STEAM CS a nemusis se bát o shodu steamID.
Já bych rád ale nevim co a jak se to dělá, jak to zprovoznit takže ještě se do toho nechci nějak hrnout ..
http://store.steampowered.com/app/10/ - Koupíš si to, dostaneš kód, zaregistruješ se na steamu, stáhneš si ho, přihlásíš se, dáš games, activate a product on steam, dáš tam ten kód, naistaluješ a hraješ ...
Nedostaneš kód, ale rovnou se to načte na steam...
Aha dík rixie a get stope :) a teed prosím o pomoc při vyřešení mého problému pls rixie...
ban jsem dal dandysovi za obchazeni banu, kdyz se dozvedel, ze dostane zakaz, zpotil se a utek, vymenou za ban mu dam zakaz k CT , pokud prijde
To, ze tam je shoda steamID, je bud superduper nahoda nebo jsi dandys
já Dandys ? karlOs ty mě vydáš furt jak hraju na Jb za CT ne ? já si nikdy nezmněnil jinej nic knez heroin .... to musíš uznat i ty dit te tam furt potkávám :((
Dit se koukni do výpisu z konzole uplně nahoře je tam stejnej SteamID ale jina IP adresa...
v tom pripade mate steamID urcene podle neceho, co mate stejne (spolecne), ja nevim podle ceho se steamID urcuje, kdyz odbanuju tebe, odbanuju i jeho..
No to mi je jedno jak to uděláte ale prostě chci unban. Pokud neni jiná možnost než odbanovat i jeho dejte unban oboum a pokud bude dělat i nadále bordel tak mu dejte normal ban na IP tu stejnou nemame...
vedouci venny
01-10-11, 17:13
Breč
nekomentuj ! ....... A jak sem si ta kpročítal forum kotelny. dočetl jsem se, že těchto problému je tu více, se sdílenýma steamID...
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 14 hodin , 14 minut a 46 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' obchazeni zakazu k CT '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : [ILVD] D4ndys [-_-]
[AMXBANS] Tvuj nick : H3ROin |VranyS
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 575496044
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 575496044
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 0 , 0 ) : 89.29.108.130
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 92.62.224.9
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : silence
[AMXBANS] Server : Kotelna - JailBreak | csko.cz ( jail_greytown )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdá se mi to, nebo se ten ban zkrátil o 2 dny a 6 hodin ????
AnnoyingGreg
01-10-11, 17:27
Byl jsem tam s Karlobem. Ještě mi řikal, že tam už pár banů máš pod nickem Vranys. A mam i takovej dojem, že to byl Slovák.
3 lidi stejný steamID, sure
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=12510
AnnoyingGreg
01-10-11, 17:34
Smajdova a Dandys maj IP totožné koukám.
To nemáš nic lepšího na práci než v sobotu odpoledne řešit ban na 1000 minut? Počkej a vykašli se na to, a když už teda potřebuješ psát, tak to napiš do jednoho příspěvku prosimtě.
EDIT: Vranys kup si original hru a bude klid.
AnnoyingGreg
01-10-11, 17:47
To nemáš nic lepšího na práci než v sobotu odpoledne řešit ban na 1000 minut? Počkej a vykašli se na to, a když už teda potřebuješ psát, tak to napiš do jednoho příspěvku prosimtě.
EDIT: Vranys kup si original hru a bude klid.
Při jeho poměru played/ban bych taky plašil za co mi přiletěl 45464684864684tej ban. :D
Vranys a pouzivaj edit, lebo sa v buducnosti na forum nepripojis, ked budes ziadat svoj 17. unban.
Hele bones s forkem moc zkušenosti nemam .. ale vim ja kzaložit nový příspěvek atd..
ale vim ja kzaložit nový příspěvek atd..
Bohužel...
jo a ještě kdyby ste mi zrušili zákaz k CT co dostal ten dandys tak bych byl taky rád ""!!!!
AnnoyingGreg
01-10-11, 21:27
jo a ještě kdyby ste mi zrušili zákaz k CT co dostal ten dandys tak bych byl taky rád ""!!!!
ok!!!!!!!!
Ale prosil bych co nejrychlejc !!!!!
tak dobry demente.. Vygoogluj si "how to edit post for dummies" a prestan psat 150 zbytecnejch prispevku pod sebe, protoze je to fakt hodne na hovno
prosil bych aby si co nejrychlejc sel do prdele, pac jestli napises este par takovyhle sracek pod sebe, tak ne jen ze ty dostanes ban za demenci ale dostanu ho i ja za vulgarnost a flame, protoze tohle proste uz neni normalni !!!!!!!
no tak assi ty tupče já na forku nejsem každej den jako ty mentále a nevyznám se tu hej assi .. nevim ja kudělat příspěvek aby to bylo v jednom atd... tak nenedávej twl
AnnoyingGreg
01-10-11, 22:11
unbany k CT nedávám. takže nevim, jestli musíš bejt online ve hře, nebo bych musel dát unban i jemu. v tom druhym případě ti ho nedám. v tom prvnim nejsi na seznamu.
no to si děláš srandu ne ? .... Já nebudu čekat jak kkt až se zaplní banlist a pak mužu hrát.. já sme nic neproved takže chci unban !!!!
AnnoyingGreg
01-10-11, 22:21
No to si teda srandu nedělám. Nedám mu jentak unban. Takže k vyřešení tvého problému nemam pravomoce.
No jasný to chápu že nemáš pravomoce, ale já prostě nic neudělal takže žádám ounban a na to msi trvám ! nebudu čekat 2 tejdny za nic.. dej unban jemu a pak mu dej ban na Ip ne ??
vedouci venny
01-10-11, 23:12
Ale zase tak důležité jak říká název to není.. To neprožívej nikdo kvůli tomu neumře..Nemáš být eNeS
Mluv česky neznám tyhle zkratky...
NS = NonSteam. A kdyby jsi byl býval poslechl, co ti tu ostatní radí, tak už máš dávno Steam (originální hru) a můžeš vesele hrát .. taklhe časem schytáš akorát tak ban na forko za spam.
btw. název taky není moc odpovídající .. v téhle sekci je X mnohem důležitějších žádostí (perma, nejasná dema), než ta tvoje (ten ban k CT máš na chvilku), tak si nemysli, že tady všichni budou skákat jenom podle tebe, ju?
Tak ja len možem do toho povedať že dandys mal hlas 13ročneho vranys ma uplne iny..
AnnoyingGreg
02-10-11, 03:06
Tak ja len možem do toho povedať že dandys mal hlas 13ročneho vranys ma uplne iny..
Jo, Vranys to určitě nebyl. I když občas vříškali podobně a i slovní zásoba byla stejně podobná.. Ale aby dostal UNban Vranys, musel bych dát UNban tomu druhýmu, protože on v CT ban listu ani není.
Kup si steam a máš po problémech, tím že nám tu budeš nadávat nic nevyřešíš. Akorát to dokazuje, jak jsi závislý na tom být CT.
Rixie ale on nema ban k CT,ale na celu kotelnu 3dni..:)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.