PDA

Zobrazit normální verzi : Dm ffa

Esmeralda
08-02-14, 18:40
Zdravim.
Tymto postom by som chcel poziadat o prava CHH na servery DM FFA.
Nieco o sebe
Volam sa Matus,byvam v jednej malej dedinke 9km od MT.Moje hobby su futbal,hokejbal,lyzovanie.Studujem na Strednej priemyselnej skole v MT.Mam 17 rokov.
Skusenosti
Som adminom resp. CHH na KNT ale bohuzial tam je navstevnost taka aka je....Amx mod ovladam na 80%.
Cheaterov hlasim bud tu na forume,steame alebo cez "!" a myslim ,ze faily medzi nimi nie su.
-urcite bude aj anketa "Hrac mesiaca" v ktorej som urobil to co som urobil ale bohuzial co sa stalo stalo a treba ist dalej.
Info
nick v hre> Esmeralda,Esme
steamid> STEAM_0:1:80905966
steam profil> http://steamcommunity.com/id/Esmeraldos/
Vopred dakujem za +/- odpovede.

human
08-02-14, 18:47
PROTI za miliardu uctov v sutazi o hraca mesiaca

because
08-02-14, 18:54
Proti... Ten isty dovod

Eso./digl
08-02-14, 22:39
To co spravil bola velka kravina to je jasne ale fakt ze pred tym aj teraz hlasi cheatrov sa popriet neda. Ako CHH by bol len a len prinosom. To co spravil nedokazem pochopit ani ja a velmi ma to zaraza ale aj napriek tomu mu dam pro a to pod podmienkov ze by si minimalne rok nemohol poziadat o normal admina a vidiet do AF, len by banoval po serveroch. Toto je moj nazor.

Facened
09-02-14, 00:03
Myslel som že práve tebe to nenapíšem, som proti

PRAETORIAN
09-02-14, 00:57
Proti

Slunicko
09-02-14, 09:27
Ze te hanba nefackuje, ja byt tebou, tak se smazu a uz se tu neukazu, navic uz mas prava na jinem portalu, proti.

slide
09-02-14, 21:41
Prosím adminov aby pre poriadok postli odkaz kde sa táto výnimočná akcia odohrala alebo aby dodali odkaz kde sa to riešilo .. Ďakujem

matis
09-02-14, 21:55
Prosím adminov aby pre poriadok postli odkaz kde sa táto výnimočná akcia odohrala alebo aby dodali odkaz kde sa to riešilo .. Ďakujem

http://csko.cz/forum/showthread.php?23532-Hr%C3%A1%C4%8D-m%C4%9Bs%C3%ADce-PROSINEC-DECEMB%C3%89R-ANKETA&p=241154&viewfull=1#post241154

dokazy ked tak PM, alebo steam

Byznis
11-02-14, 12:33
tak narovinu : PROTI
a dobre vies preco . Predtym si hlasil vsetko baned vsetko bolo v poriadku. Aj spravanie aj vsetko.No potom si si to sam uplne pokazil v tej ankete co videli asi vsetci. (multiucet)
A nie ze by si sa to snazil nejako vysvetlit a obhajit ze dobre spravil som blbost a tak - ty si si hned zmanal vsetkych z kotelni zo steamu. A potom som ta nasiel pod nickom DOES ! hrat zrazu na gs...
Keby tu mas prava a prepne ti ako vtedy tak si nechcem predstavit co by si spravil na serveroch.

Esmeralda
11-02-14, 15:26
Ďakujem všetkým za vyjadrenia....Uznávam spravil som chybu,ktorá sa dá len ťažko odčiniť ale "Každý robí chyby,preto má aj ceruzka gumu".Mňa táto žiadosť nejako neodradí hrávať na vašich serveroch a pomáhať vám s odchytom cheaterov.
Btw. prosím o lock.
Ďakujem a prajem príjemný deň..:-)

Charon35
11-02-14, 20:13
Sám si si to spravil, na nikoho sa ani nemôžeš hnevať. Viac sa nevyjadrujem, zrejme to nie potreba. Napísaného tu bolo dosť. Multiaccount=ban, luck, že si tu vôbec. GL v hre.