PDA

Zobrazit normální verzi : Chh - PŘIJATÝ

Toy
08-02-14, 18:41
Dobréj, jelikož se znovu otevřel nábor atmynů, tak jsem si řekl, že to eště jednou a naposledy veřejně zkusím.

SID: STEAM_0:0:63258592

Pro ty, kteří mě neznají, jmenuju se Jiří, je mi 20 let, nebudu to tu něják extra rozepisovat víc se dozvíte v mojí předešlý žadosti, teda pokud by to někoho zajímalo - http://csko.cz/forum/showthread.php?17040-%8E%E1dost-o-pr%E1va-na-Jailbreak-1-2-3-PRIJATY

Tu jsem žádal na kidbrejk, ale tahle éra mě už přešla, a tak hraju z 80 - 90 % střílecí servery.

Takže, chtěl bych poždát o CHH na střílecí servery, primárně bych měl zájem se "starat" o servery Dust 2 only, DM FFA only HS, tyhle servery hraju nejčastějc.

Co se cheaterů týče, hlasim převážně přes ! nebo přes steam někomu písnu, funguje to dobře, takže není potřeba házet XX dem denně na forko, ale občas se to stane, to neříkám.

Na nějákej fail si opravdu nevzpomínám, ale s matisem jsme se o jednom bavili, ale už opravdu nevím, jak to nakonec dopadlo, to bych musel lhát.

Popravdě, nevím co tu dál psát, myslím, že to podstatný je napsáno, očekávám více či méně spíš negativní výsledek, asi tušíme proč :D ale říká se, že kdo nic nezkusí, nic nezíská :happy:

Dík za přečtení

Joseph
08-02-14, 18:44
Pro, poznám ťa už hrozne dlho, hlásiš ako drak, dobra úspešnosť, v hlave nemáš nasrané, myslím že jeden s najlepších kandidátov čo si zatial podali žiadosť.

Tupelko
08-02-14, 18:44
Určitě PRO.
Cheatery mě hlásí na zdém, hlásí je i na foru a je to v klidu týpek co má dobré názory.
Na serverech je aktivní a na střílecí se určitě atmyn hodí, navíc chce jen chh takže by to neměl být problém. :happy:

human
08-02-14, 19:01
Mne to neda a musim byt proti. Nic proti tebe nemam ale potrpim si na lojalnost a tu si pri poslednom odchode velmi neprejavi ale ak ich dostanes, tak s tym problem mat nebudem.

Toy
08-02-14, 19:11
Mne to neda a musim byt proti. Nic proti tebe nemam ale potrpim si na lojalnost a tu si pri poslednom odchode velmi neprejavi ale ak ich dostanes, tak s tym problem mat nebudem.

Okey, uplně to chápu Jolino, teď, s odstupem času se na to koukám taky vcelku jinačím pohledem, jak jsem jednou psal, nezvolil jsem nejšťastnější cestu, ale jak se říká, po bitvě je každej generál , že :teehee:

Despe
08-02-14, 19:12
Co jsu ve hře, tak vidím že on hlásí, dříve jsme hrávaly na Jb, nikdy nebyl nějak vulgární, arogantní, takže já jsem pro

_AnGeL_
08-02-14, 19:25
Cheaterov hlási, ale niekedy mi prídeš trochu arogantný, ale aj tak ti dávam PRO.

E: Nevudem ti písať pm ani na steam, ale to správanie až tak nevadí, pretože sú ľudia čo sa správajú oveľa horšie.

Toy
08-02-14, 19:34
Cheaterov hlási, ale niekedy mi prídeš trochu arogantný, ale aj tak ti dávam PRO.

Dík za to PRO

OT : Nepatří to sem, ale nedá mi to , nevím, čím to je, dřív jsme si docela rozuměli si myslím, ale je to X dnů, týdnů zpátky, v době, kdy jsi dostal práva a já někomu jsem napsal, že je geno učupené a ty si mě hned šel napomínat, ať se uklidním, že nadávek už máš dost atp. ale to, že o X dnů někdo někomu napsal nějákou nadávku, a tahal do toho rodinu, ti už tolik nevadilo, nevim, je možný, že si to přehlídnul nebo tak něco, ale v tu chvíli mi to přišlo tak, že sis na mě chtěl zamachrovat s právama nebo něco podobnýho, neber to zle, jen to je tak jak to vidím já, z mýho pohledu, proto jsem se k tobě choval tak jak jsem se choval, neobhajuju se, ale jen jsem chtěl, abys to věděl, v poslední době se chovám jinak, ale to neřešmě . . pokud mi chceš něco ohledně toho napsat, tak steam či pmka.

E: ok

Eso./digl
08-02-14, 19:35
Poznam ta uz vyse roka este z kidbrejku ako si to nazval xD vzdy si bol v pohode rozumny chalan. Co sa stalo sa uz zmenit neda ale myslim ze to nebolo nic zavazne. Hlasenia od teba chodia a vzdy bolo banned takze rozhodne PRO Jiží :D

vikernes
08-02-14, 20:09
Jo jo známe se z kidbrejku a na DMka sem určitě PRO je to fajn typek a cheetery na forku hlásil a hlásí co jsem koukaj tak i cez "!"

Slunicko
08-02-14, 20:17
Dřív jsem tě bral také v pohodě, ale ten tvůj odchod, kdy si nás tu všechny flamil, navíc se ti teď 1 žádost v admin forku zavřela s tím, že tě tam lidi nechcou, že tam jsou kvůli tobě zbytečné hádky atd. však ty víš sám, takže jsem na tom stejně jako Jolo, dávám PROTI, ale když tam budeš, tak s tím nemám problém, není to nic osobního, je to podle mě pro dobro admin teamu.

Charon35
08-02-14, 20:26
Cheaterov hlásiš, to pozerať nemusím. Pri tebe je skôr otázka, či nespravíš nejakú blbosť ako ten fail čo si nás vypindal v tom vlákne, alebo si dal ban na fórum. Zo začiatku si bol v pohode, potom jeden mesiac ako keby ti preplo, vypindal nás na fóre, v shoutboxe, "dal si" ban na forko a teraz po týždni chceš zas práva. Neviem čo si mám osobne o tom myslieť, preto uvidíme čo ešte napíšu ostatní admini... Za posledný cca mesiac totiž človek nevie, čo od teba môže čakať...

mirous
08-02-14, 20:31
Ta bloncka v tom avataru je Tvoje? jestli ne a pošleš číslo tak dávám PRO :D. Né teď vážně, to s tím odchodem se Ti moc nepovedlo, resp. to co následovalo. Na druhou stranu, likvidátor cheaterů jsi dobrej, párkrát jsem s Tebou prohodil pár slov na forku a byl jsi v pohodě. Osobně proti Tobě nic nemám a věřím, že si se snad poučil do budoucna. Za mě máš PRO.

Edit: Cháron to vystihl dobře, je těžké si myslet, co si o Tobě myslet :).

Toy
08-02-14, 20:46
ok, ok, Sluníčko , poupravím tě, žadost se mi nelockula proto, že mě tam lidi nechtějí, aj tak jsem si žadal opět jen o CHH, ikdyž jistou formou do toho AT ten CHH patří, jinak to beru, respektuju to uplně.

Chárone, ten, kdo mě "zná" a píše si se mnou denně, tak moc dobře ví, že jsem, no, říkejme tomu "dospěl" a už nechci řešit věci, co mně třeba vadí, ale nejsou to prostě moje problémy, věci, co se mě netýkájí řešit už nehodlám ani za zlatý prase, prostě mám teď uplně jinčí priority, názory na určitý věci. To vlákno, to už opravdu řešit nechci, zase by tu akorát vznikly rozpory ohledně něčeho, já to hodil za hlavu, ale chápu to, že to tu zmiňuješ. Ok, uvidíme, dík za názor

PS: Ban na forko měl jeden hlavní důvod, měl jsem se nastálo odjed do zahraničí za prací, a myslím, že už by bylo v celku jedno, jestli by to bylo s nálepkou " neaktivní " nebo banned, ale to už je věc názoru.

Mirousi: Sklamu tě, číslo nebude :D . . jak jsem to už psal pro Chárona, já to chápu, že jste v podstatě z toho dost zmatený, v tvojí kůži bych byl taky, ale je to tím, že se "neznáme" . . ten kdo mě o trošku líp poznal, ví dobře, že jsem určitý věci přehodnotil o 120 stupňů . . .Každopádně dík za to pro

:wink:

E: Britny, dík za pro a za to, že si nade mnou " nezlomila hůl "

Britny
08-02-14, 20:51
Já jsem PRO :) Měl by dostat šanci.

Byznis
08-02-14, 21:10
jednoznacne PRE
+ aktivita
+ hlasenia - vsetko u mna baned
+ povie veci na rovinu

dhaaqu
08-02-14, 21:14
Na dustu2 jsme se potkávali a potkáváme a nevybavuju si s tebou problém, snad jsme párkrát i v klidu komunikovali.
Jediný problém s tebou bych měl na fóru. Je pravda, že jsi odcházel v docela vyhrocené době, ale za poslední čas se mi zdá situace v admin fóru vyčištěná a pohodová a takový status quo si dám líbit.
Jako CHH jsem PRO ale nechci vidět, že si v krátké době "pořídíš" full blown práva, alespoň do doby než k tomu bude obecný koncensus...

J3ZUsSs*
08-02-14, 21:20
Co bolo to bolo každý si zaslúži druhu šancu.. Ja osobne nemám s tebou problém,čo si myslím tak ani ty né :D .. Si v pohode...Jak som sa zaujímal o 1.6 tak si mi hlásil a všetko banned...Rekneš všecko na rovinu a nezakrývaš svoj názor...verím ti že takú <-> jak si spravil tak už nespravíš ,šak už ti ťahá na 40 :D:D

Aj ked sa možno to moje PRO nebude brať do úvahy tak ti dávam určite PRO

Toy
08-02-14, 21:25
Dík za ty vaše pro, cením si toho

Tvl, Džízs, nikdo mě neumí tak znejistit jak ty, já už hezkej pár týdnů mám komplexy z toho, že už nejsem náctiletej, a ty mi napišeš, že mi tahá na 40 :sad: :D

E: Dík moc Eustraliene :happy:

Eust.
08-02-14, 22:06
Jiřího znám, kody pozná(sám je používá), i mě za minulejch dob hlásil a vše banned.Pro

PRAETORIAN
09-02-14, 01:20
AFkem jsi neprolezl těsně tak to správně zkoušíš veřejně neb tady zřejmě uspěješ.Chytré avšak jakožto že jsi stojím za svým názorem který určitě znáš, protože tu máš známé v AT kteří ti vynesou co je třeba(rád bych se v tomto mýlil) dovoluji si trvat na svém malém bezvýznamném ne

Zoyer
09-02-14, 01:25
určitě každý zná můj názor, když jsem ho navrhoval v tom AF :) PROti

Toy
09-02-14, 01:25
AFkem jsi neprolezl těsně tak to správně zkoušíš veřejně neb tady zřejmě uspěješ.Chytré avšak jakožto že jsi stojím za svým názorem který určitě znáš, protože tu máš známé v AT kteří ti vynesou co je třeba(rád bych se v tomto mýlil) dovoluji si trvat na svém malém bezvýznamném ne

Poprosil bych tě, aby si tu ze mě nedělal nějákýho "kolaboranta" co někoho bombarduje s tím, aby mu vynesl něco z AF. AF už mě nezajímá hodně dlouho dobu, od doby, co jsem zde složil práva a ani o něj zajem mít nehodlám, akorat jsem se díky tomu dostal do kaše. Myslím, že takových lidí tu je ( bohužel ) dost, ale já mezi ně rozhodně nepatřím, v tom se pekelně mýlíš . . zajímal jsem se pouze o to, kdo mi co napsal k mojí žadosti, abych byl v obraze, nic víc . . myslím, že na tom není nic špatnýho, ikdyž někdo jinej si může myslet cokoliv jinýho. Věř tomu nebo ne, je to tvoje věc. Ano, zkouším to ve veřejným foru, protože tak mám větší šanci si tu něco odargumentovat bez toho, aniž by jste museli řešit a přemejšle, kdo mi co vynáší, pokud v tom vidíš jinej úmysl, tak budiž. Tvůj názor samosebou respektuju.

E : Díky Blene, ale to ti na konci si budu pamatovat :D

Giussepe
09-02-14, 16:04
S jistou dávkou nadsázky bych tvoji osobu tak trochu srovnal s ParadoXXem. Toho tady taky většina lidí nemá rádo, ale je to dobrej CHH, tak práva má. U tebe bych to viděl obdobně. I když je tedy fakt, že se tu dost adminů vyjádřilo "PRO", což mě tedy celkem překvapilo, ale jsou zde i tví odpůrci.
Nicméně i ode mě máš malé bezvýznamné PRO, protože vše co si mi hlásil, vždy byli zapatci a mohl jsem směle banovat, tudíž úspěšnost máš velmi dobrou.

hofy
09-02-14, 16:29
Za mě bezvýznamné pro, párkrát jsem byl na tvém hlášení a vše ok. Zbytek byl už výše napsán, takže nemá smysl opakovat se.

Toy
09-02-14, 16:49
Giu, v tomhle ohledu máš nejspíš recht, sice mě lidi nemají radi kvůli něčemu jinýmu než jeho , ale to je pumpička, páč tu primární zaležitostí není kamíkování :D

PS: dík za ty pro

Shamino
09-02-14, 19:42
Plo

PRAETORIAN
10-02-14, 01:03
Ahoj tak jinak jelikož nejsem primárně admin na střílecích serverech tak mé ne, ber jentak s nadsázkou protože to má malu váhu.Hele kamaráde nastupoval jsi zhruba ve stejnou dobu jako já tj na přelomu června a července minulého roku a co jsi pamatuju tak jsi byl okamžitě velice oblíben.Snad jsi i vyhrál nějakou soutěž jako supr čupr admin na kterého chodili jen ty nejlepší hlasy a já si říkal joo to je týpek za kterého se admin team opravdu nemusí stydět ba naopak co pozvedá.Pak přišel onen osudný den kdy jsi ukončil svojí činnost a z rodiných duvodu OK.Avšak co následovalo-začal jsi kydat na forku a v chatlogu špínu na admin team komplexně jako celek a nejmenoval jsi žádný subjekt tudíž jsi a dosud mne připadáš opravdu jako kolaborant.Pokud jsi přímej člověk a co psal byznis alias děcko nebojíš napsat pravdu napiš zde:upřímně co tě sralo,kdo tě sral a ostatní věci okolo.Děkuju moc předem.Vážím si lidí co nejdou s davem jako ovce a těch je tu mnoho tak zkus bejt frajer a řekni pravdu!!!!!!!!!!!!!!! neb jen takovejch lidí si cením a myslím že Cháron též

dhaaqu
10-02-14, 04:26
Ahoj tak jinak jelikož nejsem primárně admin na střílecích serverech tak mé ne, ber jentak s nadsázkou protože to má malu váhu.Hele kamaráde nastupoval jsi zhruba ve stejnou dobu jako já tj na přelomu června a července minulého roku a co jsi pamatuju tak jsi byl okamžitě velice oblíben.Snad jsi i vyhrál nějakou soutěž jako supr čupr admin na kterého chodili jen ty nejlepší hlasy a já si říkal joo to je týpek za kterého se admin team opravdu nemusí stydět ba naopak co pozvedá.Pak přišel onen osudný den kdy jsi ukončil svojí činnost a z rodiných duvodu OK.Avšak co následovalo-začal jsi kydat na forku a v chatlogu špínu na admin team komplexně jako celek a nejmenoval jsi žádný subjekt tudíž jsi a dosud mne připadáš opravdu jako kolaborant.Pokud jsi přímej člověk a co psal byznis alias děcko nebojíš napsat pravdu napiš zde:upřímně co tě sralo,kdo tě sral a ostatní věci okolo.Děkuju moc předem.Vážím si lidí co nejdou s davem jako ovce a těch je tu mnoho tak zkus bejt frajer a řekni pravdu!!!!!!!!!!!!!!! neb jen takovejch lidí si cením a myslím že Cháron též
Jestli tě to zajímá a chceš to znovu otevírat Praetoriane, tak bych byl spíš pro to, aby ti to poslal PMkou a tys to pak postl do admin fóra. Přeci jen šlo a jde a interní věci, které by nemusel mít každý možnost jednoduše vygooglit...

matis
10-02-14, 08:16
Povedzme, ze neviem co sa vtedy stalo

+ aktivita v hre, aj na fore
+ hlasis cheaterov a vcelku uspesne
+ ochota pomahat

ziadost slusna a preto verim, ze vela ludi casom olutuje to co povie ci napise a chcel by to vratit spet....

preto ti dam PRE, tak ma opet nesklam :D

R3S
10-02-14, 14:25
byl bych pro na servery zmíněné v žádosti

Mr.Hol
10-02-14, 14:39
Aktivita je jednoznacne velke +
Uspesnost je na hodne vysoke urovni => +
A to jak si chytre sundal kofiho na midu, kdyz mel wipo => +

Konecna znamka: 3x + = PRO

Toy
10-02-14, 19:03

Ok, ok, neboj se beru to s nadsázkou, a jsem rád za tvůj názor a projevenej "zájem" . . takže. . pokud si stale myslíš, že to co jsem psal v tom vlákně jsem si vycucal z prstu, a šlo mi jen čistě o to bejt za online hrdinu a hazet špínu na admin team, tak jseš na omylu, nejeden z adminů co v době vzniku toho "flamu" mě měli za uplnyho dementa v posledních X měsících, týdnech "otevřeli oči" a samy od sebe uznali, že kolem 3 / 4 věcí co jsem tam psal byla pravda doložená reálnejma faktama, opravdu, pokud tě to natolik zajímá jak pišeš, projeď si Af z dob, kdy jsem byl admin, projed si i veřejný forko, dej si k sobě 5 a 5 a uvidíš, že na každem šprochu, pravdy trochu . . Jak jsem psal, celou tuhle zaležitost jsem hodil za hlavu uplně, tím se však nechci jen uboze obhajovat nebo se od toho distancovat, to už mi nikdo neodpáře, stalo se . . Nejvíc lituju toho, že jsem zvolil hodně blbou formu sebevyjádření, kdybych to mohl vratit, napsal bych to znova, ale určitě né tímhle stylem a rozhodně né do veřejnýho forka, takhle to vyznělo moc zle , ale to je fuk , stalo se . . psal jsi mi i PM, ale jak jsem psal, nerad bych to celý znovu otevíral a řešil, v jistým ohledu to byl prostě fail. Nemám zájem řešit interní věci admin teamu, připadné faily adminů nebo něco tomu podobnýho, jde mi čistě jen o to, aby se na serverech dodržovaly daný pravidla, hra byla plynulá, bez urážek, bez cheatrů, od lidskejch faktorů jsem se uplně odprostil, chci začit s novým štítem, neřešit problémy fora, ale problémy serverů, doufám, že se chápeme :)

Povedzme, ze neviem co sa vtedy stalo

+ aktivita v hre, aj na fore
+ hlasis cheaterov a vcelku uspesne
+ ochota pomahat

ziadost slusna a preto verim, ze vela ludi casom olutuje to co povie ci napise a chcel by to vratit spet....

preto ti dam PRE, tak ma opet nesklam :D

Matisi, dík moc, sice se " neznáme" prakticky vůbec, ale tvůj názor mě dost zajímal, dost si toho cením

byl bych pro na servery zmíněné v žádosti

Dík za pro

Aktivita je jednoznacne velke +
Uspesnost je na hodne vysoke urovni => +
A to jak si chytre sundal kofiho na midu, kdyz mel wipo => +

Konecna znamka: 3x + = PRO

:laughing1: pobavil si mě

ale dík moc za kladnej názor :happy:

mija.
10-02-14, 20:01
Tiež PRO dobrá aktivita a bla, bla :)

Toy
10-02-14, 20:04
Tiež PRO dobrá aktivita a bla, bla :)

Děkuju ti moc, Miruš :happy:

mirous
17-02-14, 15:41
Nerad měním názory, ale udělám výjimku. Tohle se mi nelíbí: http://csko.cz/forum/showthread.php?25208-Unban-hra%C4%8D-ketr%C3%BDho-nezn%C3%A1m-ale-nep%C5%99%C3%ADjde-mi-to-norm%C3%A1ln%C3%AD/page2 Ať je to jak je to, když nesouhlasíš, mohl si napsat adminovi PM. Tohle je podpásovka, kterou bych od kolegy neočekával. I když bys měl pravdu, jsou jiné, diplomatičtější způsoby vyjádření. Eso to tam napsal dobře, kvůli hřáči, o němž nic nevíš si děláš zlou krev. Dávám tedy z původního PRO na PROTI. Opět se potvrdilo co psal charon, je těžké se v Tobě vyznat. Nevadí mi, že si vyjádřil možná i z části správný názor, ale jakým způsobem. Sorry.

Toy
17-02-14, 16:26
Nerad měním názory, ale udělám výjimku. Tohle se mi nelíbí: http://csko.cz/forum/showthread.php?25208-Unban-hra%C4%8D-ketr%C3%BDho-nezn%C3%A1m-ale-nep%C5%99%C3%ADjde-mi-to-norm%C3%A1ln%C3%AD/page2 Ať je to jak je to, když nesouhlasíš, mohl si napsat adminovi PM. Tohle je podpásovka, kterou bych od kolegy neočekával. I když bys měl pravdu, jsou jiné, diplomatičtější způsoby vyjádření. Eso to tam napsal dobře, kvůli hřáči, o němž nic nevíš si děláš zlou krev. Dávám tedy z původního PRO na PROTI. Opět se potvrdilo co psal charon, je těžké se v Tobě vyznat. Nevadí mi, že si vyjádřil možná i z části správný názor, ale jakým způsobem. Sorry.

ok, respektuju to, jako admin bych to spíš přes někoho postnul do Af, ale to si zase xx lidí řekně, že lžu, a že jsem si to ted vycucal z prstu . . aj tak si myslím, že ta PM by k ničemu nebyla, diskutoval jsem to s Charonem, ten s tim banem taky souhlasil a tak jsem založil toto, abych zjistil, jestli jsem jedinej, kterým to nepříjde normální , protože mi to přišlo prostě nefer, ta delka banu . . 100 lidí, 100 nazorů . . jak jsem tam psal, pár lidí ví, jak jsem to myslel, pár lidí si o tom udělá obrazek bez toho,aniž by zapřemejšlelo nad tím, jak to třebas vidím já . . eště jednou, tvůj nazor chapu, beru ho . .

mirous
17-02-14, 16:40
Nejde o to, jak si to myslel. Věřím tomu, že si to myslel dobře. Nejsem člověk, který by chtěl spravedlnost ututlávat, naopak, snažím se být férový i v životě, ne vždy to jde, snažím se být upřímný a ne vždy je to oceněno kladně. Občas je upřímnost spíše na škodu. Vidíš, že sám jsem tam psal, že bych za to dal max. tři dny a to ještě s otazníkem. Takže co se týká tý konkrétní věci, tak s Tebou víceméně souhlasím. Pravdu mají asi obě strany, ten hráč evidentně není svatoušek. Ale jde o to, že žádáš o práva do admin teamu, navíc řekněme po ,,zvláštním" odchodu. Tvoje kvality, co se polapení cheaterů týká, jsou nepopiratelné. Z tohoto důvodu bys byl jednoznačně přínosem. Ale taky tu funguje, nebo by měla fungovat, určitá kolegialita. Stejně jako v práci nebo ve škole. Když půjdeš a na nástěnku u vchodu do firmy napíšeš ,,myslím, že Franta Opršálek špatně spočítal účetní uzávěrku, ale nikdo nepřišel, že je to špatně, tak to dávám všem na vědomí", tak asi nebudeš zrovna moc oblíbený. Jistě chápeš, co tím myslím. Je mi srdečně jedno, jestli v AT budeš nebo ne. Jako člověka Tě neznám, z forka nevím co si o Tobě mám myslet, sám sem s Tebou nikdy konflikt neměl, kvality máš a jsou tady větší lamy (lidsky). Ale mě tohle příjde prostě jako strašná podpásovka od skoro kolegy, byť mě osobně se netýká. Klidně si mohl někomu napsat, ať dá Tvůj názor do AT. Objevují se tam daleko větší pytloviny. Mohl si to poslat hromadnou PM, způsobů je celá řada a Ty si vybral, podle mě, ten nejhorší v rámci dobrých vztahů.

E: teď jsem četl Tvou reakci v příslušném vlákně. Argumenty máš správný, nevím, jestli Ti někdo někdy napsal, že si hraješ na upřímného. Jestli ano, pak se tak trochu nedivím. Ať je to jak je to, ban by měl být kratší, ty bys to měl řešit asi lépe. Toť je můj názor :).

Toy
17-02-14, 16:52
Nejde o to, jak si to myslel. Věřím tomu, že si to myslel dobře. Nejsem člověk, který by chtěl spravedlnost ututlávat, naopak, snažím se být férový i v životě, ne vždy to jde, snažím se být upřímný a ne vždy je to oceněno kladně. Občas je upřímnost spíše na škodu. Vidíš, že sám jsem tam psal, že bych za to dal max. tři dny a to ještě s otazníkem. Takže co se týká tý konkrétní věci, tak s Tebou víceméně souhlasím. Pravdu mají asi obě strany, ten hráč evidentně není svatoušek. Ale jde o to, že žádáš o práva do admin teamu, navíc řekněme po ,,zvláštním" odchodu. Tvoje kvality, co se polapení cheaterů týká, jsou nepopiratelné. Z tohoto důvodu bys byl jednoznačně přínosem. Ale taky tu funguje, nebo by měla fungovat, určitá kolegialita. Stejně jako v práci nebo ve škole. Když půjdeš a na nástěnku u vchodu do firmy napíšeš ,,myslím, že Franta Opršálek špatně spočítal účetní uzávěrku, ale nikdo nepřišel, že je to špatně, tak to dávám všem na vědomí", tak asi nebudeš zrovna moc oblíbený. Jistě chápeš, co tím myslím. Je mi srdečně jedno, jestli v AT budeš nebo ne. Jako člověka Tě neznám, z forka nevím co si o Tobě mám myslet, sám sem s Tebou nikdy konflikt neměl, kvality máš a jsou tady větší lamy (lidsky). Ale mě tohle příjde prostě jako strašná podpásovka od skoro kolegy, byť mě osobně se netýká. Klidně si mohl někomu napsat, ať dá Tvůj názor do AT. Objevují se tam daleko větší pytloviny. Mohl si to poslat hromadnou PM, způsobů je celá řada a Ty si vybral, podle mě, ten nejhorší v rámci dobrých vztahů.

Ja tě chapu, a jsem rád, že projevuješ zájem o to, si to vyříkat . . pokud to pošlu člověkovi, co tu je XX let admin, poté naborář a on řekne, že to je poprávu, ikdyž si to nemyslim, tak mi jako nejvhodnější cesta příjde to, to řešit veřejně a né to tutlat po zprávách . . jen tím jak se to proti mě otočilo mám čím dál větší pocit, že nejlepší je to, držet hubu a krok a nevyčnívat z davu, a davat všem tupě za pravdu . . jenže ja tohle nedělal, nedělám a dělat nebudu, nebudu někoho svorně virtuálně poplácávat po ramenou a dávat mu za pravdu, jen proto, že by měl byt muj kolega, když se mi něco nelíbí napišu to. Ale chapu to, někdo to bere jako podpásovku, 2. jako něco neutrálního.

dhaaqu
17-02-14, 18:19
Ja tě chapu, a jsem rád, že projevuješ zájem o to, si to vyříkat . . pokud to pošlu člověkovi, co tu je XX let admin, poté naborář a on řekne, že to je poprávu, ikdyž si to nemyslim, tak mi jako nejvhodnější cesta příjde to, to řešit veřejně a né to tutlat po zprávách . . jen tím jak se to proti mě otočilo mám čím dál větší pocit, že nejlepší je to, držet hubu a krok a nevyčnívat z davu, a davat všem tupě za pravdu . . jenže ja tohle nedělal, nedělám a dělat nebudu, nebudu někoho svorně virtuálně poplácávat po ramenou a dávat mu za pravdu, jen proto, že by měl byt muj kolega, když se mi něco nelíbí napišu to. Ale chapu to, někdo to bere jako podpásovku, 2. jako něco neutrálního.

Mirous ti to podává dobře, viz. třeba ten příklad s nástěnkou v práci. A ty máš pořád strach, že tu žijeme román 1984 nebo co :-). Ani jednou jsem tu neměl pocit, že bych musel držet hubu a nevyčnívat z davu, proč? Protože nemusim. Od začátku tu kecám do všeho, co se mi zlíbí. Vyříkat se tu dá všechno a když nedá, dělá si to každý po svém, dle svého svědomí. A vyšší instance zasáhnou, když někomu to svědomí sahá až moc daleko :-).
Ta tvoje forma, zase veřejně věšet něco někam a ještě k banu, kde se objektivně nedá říct jak dlouhý by měl být.
Já vim o co ti jde, pereš za pravdu a za rovnoprávnost s dobrým úmyslem. Ale děláš to zkrátka na místech, kde to neni třeba a ještě příšernou formou. Kdybys to vlákno založil a nazval ho "jak banovat urážky na serverech?" a zeptal se tam, jak tu ke kterým případům přistupovat, dostal bys jen odpovědi a mohl bys zabrousit i konkrétně na toho hráče. Bez kontroverze a přebytečných emocí, ale ty to místo toho nazveš "nepřijde mi to normální" :-D a pak to zní jakože ty se chceš prát a ty máš pak pocit jako žes měl zase držet hubu, atd atd. Rozuměj, že jsi to odstartoval sám a ne že se tě snaží tajná a nedotknutelná enkláva adminů umlčet.

Toy
17-02-14, 18:25
bože můj, děláte z toho úplnou katastrofu, ale úplnou, to už abych si každý slovo 10 min rozmejšlel, než abych někam něco napsal. . . pokud by to mělo bejt hate vlákno, napíšu ho trošku jiným stylem ,ale já už se tu obhajovat nebudu . .Nebaví mě to, akorát jsem nasranej, že jste to takhle debilně vzali

dhaaqu
17-02-14, 18:42
bože můj, děláte z toho úplnou katastrofu, ale úplnou, to už abych si každý slovo 10 min rozmejšlel, než abych někam něco napsal. . . pokud by to mělo bejt hate vlákno, napíšu ho trošku jiným stylem ,ale já už se tu obhajovat nebudu . .Nebaví mě to, akorát jsem nasranej, že jste to takhle debilně vzali

Moc jsem se rozepsal. Debilně jsi to podal a každý si to pak přebral po svém.
Ani z mého příspěvku ses nepodíval na to jak jsi to začal, dál jen čumíš na to jak na to ostatní reagovali. Hawk.

EDIT:
Já zůstávám na svém, PRO CHH, bez AF (i když je to k ničemu o to spíš to bude dál cpát do veřejného fóra :-) )

Toy
17-02-14, 19:16
Moc jsem se rozepsal. Debilně jsi to podal a každý si to pak přebral po svém.
Ani z mého příspěvku ses nepodíval na to jak jsi to začal, dál jen čumíš na to jak na to ostatní reagovali. Hawk.

EDIT:
Já zůstávám na svém, PRO CHH, bez AF (i když je to k ničemu o to spíš to bude dál cpát do veřejného fóra :-) )

No jestli jsem to pochopil správně, a ty to vidíš takhle, tak nechápu, proč mi dáváš pro . . je jiný se chovat jako admin a jako hrač, nemyslím to ve všem, v dost věcech se nemění nic, ale pokud bych ty práva nějákým pro mě neznámým zázrakem dostal, určitě bych se vyhejbal nějákejm hádkám, zakládání """" Hate""" vláken . . nebo něco takovýho . . ale to už jsem psal někde tady v tý žadosti . . ten poslední edit sis mohl odpustit, nebo spíš dát proti, nemyslíš ?

kono159
17-02-14, 19:24
keby si nechal prava mohol to dat do AF a bolo by, teraz v nom vidia vsetci zlosyna

dhaaqu
17-02-14, 20:36
No jestli jsem to pochopil správně, a ty to vidíš takhle, tak nechápu, proč mi dáváš pro . . je jiný se chovat jako admin a jako hrač, nemyslím to ve všem, v dost věcech se nemění nic, ale pokud bych ty práva nějákým pro mě neznámým zázrakem dostal, určitě bych se vyhejbal nějákejm hádkám, zakládání """" Hate""" vláken . . nebo něco takovýho . . ale to už jsem psal někde tady v tý žadosti . . ten poslední edit sis mohl odpustit, nebo spíš dát proti, nemyslíš ?

Kdyby celé tvoje vzdání se práv nezačalo veřejným vláknem o adminech (byl jsi admin, ne hráč) a teď jsi při žádosti o práva nezaložil vlákno podobné, ani by mě nenapadlo to napsat. Nejsem proti tomu abys ty práva měl, šlo ti to s nima dobře. Dal bych si 10 hlubokých nádechů než napíšeš něco na fórum a nemáme se o čem handrkovat :-).
Ano psal jsi, že fórum už tě nezajímá a hele co tu řešíme. Btw. máš pravdu, že to vlákno co jsi založil tu už řešíme přespříliš, nešlo o nic, ale v tvé situaci ti musí být jasné, že se bude omílat každý náznak...
A nemusíš se teď cítit v defenzívě, když se podíváš co si celou dobu píšeme, jde jen o dialog za kterého si pro sebe uděláš nějaký závěr, nemusíš mi nic obhajovat ani vysvětlovat.
Ve zkratce říkám: "Jsem pro práva, nevím co s tebou na fóru." :-)

Toy
17-02-14, 21:07
Kdyby celé tvoje vzdání se práv nezačalo veřejným vláknem o adminech (byl jsi admin, ne hráč) a teď jsi při žádosti o práva nezaložil vlákno podobné, ani by mě nenapadlo to napsat. Nejsem proti tomu abys ty práva měl, šlo ti to s nima dobře. Dal bych si 10 hlubokých nádechů než napíšeš něco na fórum a nemáme se o čem handrkovat :-).
Ano psal jsi, že fórum už tě nezajímá a hele co tu řešíme. Btw. máš pravdu, že to vlákno co jsi založil tu už řešíme přespříliš, nešlo o nic, ale v tvé situaci ti musí být jasné, že se bude omílat každý náznak...
A nemusíš se teď cítit v defenzívě, když se podíváš co si celou dobu píšeme, jde jen o dialog za kterého si pro sebe uděláš nějaký závěr, nemusíš mi nic obhajovat ani vysvětlovat.
Ve zkratce říkám: "Jsem pro práva, nevím co s tebou na fóru." :-)

To mi bylo jasný, že se bude omílat
Ono to tím nezačlo, vzdal jsem se práv na svojí žádost , pak přišlo to vlákno, nevim, nepamatuju si to přesně , ale myslím, že to tak bylo . . Já tím chtěl hlavně říct to, že bych to ne unesl, pochopil bych to . . taky nějak nemám zájem se handrkovat

mirous
18-02-14, 09:53
Já myslím, že jako CHH s Tebou nemůže mít problém nikdo. Ať máš názory jakýkoliv a ať je prezentuješ jakkoliv, nemá to vliv na chytání cheaterů. V osobní rovině je to už něco jiného, ale prakticky kdo nebude chtít, nemusí se s Tebou vůbec střetnou. Já spíš jen dodám poslední věc. Po těch posledních Tvých reakcí mi stále přijde, že to bereš trochu jinak. Psal si, že si příště raději rozmyslíš, než něco napíšeš. Ale to po Tobě nikdo nechce. Znovu říkám, nejde o to, co jsi napsal, jaký máš názor. Jde spíš o to, jakou formou si to pojal.
Zkopíruju Ti sem Tvou větu: jen tím jak se to proti mě otočilo mám čím dál větší pocit, že nejlepší je to, držet hubu a krok a nevyčnívat z davu

Ani v životě neuznávám být ovcí a dělat, co dělají všichni, jen abych se někomu zalíbil. Ale vyčníváš-li z davu, musíš se vždy připravit, že se to otočí proti Tobě, v jakékoliv situaci. Já se vždy biju za pravdu a k čemu mi to je? Kdybych se za ní bil na 100%, tak už bych byl dávno nezaměstnaný, neměl bych holku, rodina by na mě byla nasraná, kamarád by se se mnou nebavil. Můj děda, kterej mimochodem boj za pravdu a spravedlnost poměrně dost odnesl, vždy říkal: ,,za pravdu se vždy upalovalo"..

Toy
18-02-14, 18:22
Já myslím, že jako CHH s Tebou nemůže mít problém nikdo. Ať máš názory jakýkoliv a ať je prezentuješ jakkoliv, nemá to vliv na chytání cheaterů. V osobní rovině je to už něco jiného, ale prakticky kdo nebude chtít, nemusí se s Tebou vůbec střetnou. Já spíš jen dodám poslední věc. Po těch posledních Tvých reakcí mi stále přijde, že to bereš trochu jinak. Psal si, že si příště raději rozmyslíš, než něco napíšeš. Ale to po Tobě nikdo nechce. Znovu říkám, nejde o to, co jsi napsal, jaký máš názor. Jde spíš o to, jakou formou si to pojal.
Zkopíruju Ti sem Tvou větu: jen tím jak se to proti mě otočilo mám čím dál větší pocit, že nejlepší je to, držet hubu a krok a nevyčnívat z davu

Ani v životě neuznávám být ovcí a dělat, co dělají všichni, jen abych se někomu zalíbil. Ale vyčníváš-li z davu, musíš se vždy připravit, že se to otočí proti Tobě, v jakékoliv situaci. Já se vždy biju za pravdu a k čemu mi to je? Kdybych se za ní bil na 100%, tak už bych byl dávno nezaměstnaný, neměl bych holku, rodina by na mě byla nasraná, kamarád by se se mnou nebavil. Můj děda, kterej mimochodem boj za pravdu a spravedlnost poměrně dost odnesl, vždy říkal: ,,za pravdu se vždy upalovalo"..

To, jestli s tim má někdo problém se ukaže tu, aspon by teda mělo . .vím, že ty mi tu říkáš , že jde o tu formu, chapu to , každopádně, dík za tohle . . . jenže já takovej opravdu jsem, už jen z toho hlediska, že se z celý rodiny bavím sotva s 2 - 3 lidma ( z toho je jeden z nich bratr, kterej je ode mě Xx tisíc kilometrů) . . a z toh kvanta kamošů co jsem měl se bavim sotva s 15 . . a převážně čistě kvůli tomu, že jsem jim řekl pravdu a neunesli to . . a svoji holce nemám potřebu lhát, a ani o na mně né, a spíš naopak, eště víc nás to k sobě sbližuje bych řekl, ale to je uplně OT, ale musel jsem to napsat, když už si tu něco podobnýho napsal :)

Cip3r
18-02-14, 22:33
Určitě pro, co hlasí tak všechny banned

Toy
18-02-14, 22:41
Určitě pro, co hlasí tak všechny banned

Dík moc, cením

Toy
20-03-14, 19:29
Takže, aby jsme se dostali k nějákýmu výsledku, psal jsem si s Cháronem, ten mi řekl, že mi dal pro a psal mi , že teď už to je na Kotlovi, vidím, že se ti do toho evidentně nechce, ale chápu to, jsem podle většiny prostě problémovej + nemám takovou aktivitu . . a tuplem po dalším "flamu" , že :D ale něják mi to ani žíly netrhá . . Pokud se chceš k tomu něják vyjádřit a vyřešit to, budu rád .

Tím ale nechci říct, že bych ty práva nebral, ale nechci škemrat o nějáký vyjádření adminů nebo tak.

Charon35
20-03-14, 19:30
Takže, aby jsme se dostali k nějákýmu výsledku, psal jsem si s Cháronem, ten mi řekl, že mi dal pro a psal mi , že teď už to je na Kotlovi, vidím, že se ti do toho evidentně nechce, ale chápu to, jsem podle většiny prostě problémovej + nemám takovou aktivitu . . a tuplem po dalším "flamu" , že :D ale něják mi to ani žíly netrhá . . Pokud se chceš k tomu něják vyjádřit a vyřešit to, budu rád .

Tím ale nechci říct, že bych ty práva nebral, ale nechci škemrat o nějáký vyjádření adminů nebo tak.

Potvrdzujem.