Zobrazit normální verzi : Unban + stíŽnost na nihilia
Crystallisa
09-02-14, 12:08
Dneska můj tým dostal BAN, za takzvané razení přes vnt.
Chci požádat, aby jste nasadili na CTF lepší adminy co unáší hru lépe.
Dle pravidel je zakázáno:
"Radit polohu protihráčů z druhého týmu přes Teamspeak, Ventrilo, Skype apod. může být posouzeno jako wallhack"
Můj tým hrál ve all za stejnou barvu, takže k takovému razení nedošlo.
Takže žádám UNBAN pro celý tým:
TG | Crystallis, Terezzka
A dále, aby byl admin "NIHILIA" upozorněn, že pokud někdo hraje lépe, že nemusí hnedka plakat.
(PS já na rozdíl od tebe chodím pro vlajku a nerankuju na heal pointu)
Crystallisa
09-02-14, 12:11
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 96378)
[AMXBANS] Mas 2 tydnu, 6 dnu, 23 hodin, 48 minut a 10 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'radeni pres VNT'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < TG | Crystallis >
[AMXBANS] Tvuj nick: TG | Crystallis
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:18800968
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:18800968
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 89.176.24.61
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.176.24.61
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < :-) :-D :-/ :-( >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag (de_dust)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================================
Ban dostal celý team, alebo len ty?
1) Upozorňoval jsem Vás na to už xxx hrát a nejen v téhle mapě a dnes.
2) Ano, dneska jste hráli v jednom týmu, ale nebylo poprvé a nebude ani naposled, co jste proti sobě a radíte si.
3) Jsi hodně vtipný v tom, že rankuju na vlajce, když okolo nebyl ani jeden protihráč.
4) Pokud se tady chceš cítit nějak dotčeně, tak ti tady ještě přídám pár "perliček" a neustálých úrážek různých hráčů a to opět nejen z dneška:
Capture the Flag 02-02-2014 08:46:31 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis DECKO
Capture the Flag 02-02-2014 09:19:38 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis ale klan neni o pubu a jmeno ale o lize....
Capture the Flag 2 02-02-2014 14:27:22 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis JAK si uz kempi nulicek
Capture the Flag 2 02-02-2014 14:30:39 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis nekdo k nemu kokosasssci lamacky
Capture the Flag 2 02-02-2014 14:32:30 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis nic neumis a jeste pises?
Capture the Flag 2 02-02-2014 14:36:13 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis me sile se nemuzete rovnat
Capture the Flag 2 02-02-2014 14:36:50 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis jen plac dal
Capture the Flag 2 02-02-2014 14:38:47 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis nepis si slabej tak hraj ns
Capture the Flag 2 02-02-2014 14:42:04 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis to jo ty dementicku hraj poradne
Capture the Flag 2 02-02-2014 14:49:43 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis dement co kempi
Capture the Flag 03-02-2014 13:26:48 STEAM_0:1:18800968 89.176.24.61 TG | Crystallis ty ses tak zapnutej kid za to neni pekny NS - když byl zapnutý, že jsem nenašel hlášení.
Pokračovat se mně už nechce, protože tam toho je na týden.
Za každou větou píšeš každému NS.
Za každou čtvrtou že je nula a dement.
Za každou desátou že hraje jen trapný PUB a nehraje ligu.
Promiň že nikdo není tak dokonalý jako ty a nehraje ligu. Apropo, když hraješ tada tu slavnou ligu, tak proč chodíš na ten "trapný pub"?
Já ti na to odpovím, protože jsi to sám říkal a dokonce tě budu citovat: ,,hraju tady, abych si na těch NS nulách zvedal ego".
Že si radíte na TS/VNT ví více adminů. Že máš blbé keci na 99% hráčů ví většina adminů co tě kdy potkala na serveru.
Ode mě unban nečekej.
PS: hodně hráčů hraje líp než já a je mně to úplně jedno, já CS tak neprožívám, abych si ještě na "pubu" musel radit přs VNT/TS.
Crystallisa
09-02-14, 12:37
Mě vůbec tvůj názor nezajímá.
A taky si nikdy nikoho okolo vnt/ts neupozorňoval -takže nepiš pohádky.
NS není nic proti pravidlům - neplač.
Kdybych měl banovat pokaždé, když tam někdo něco píše byl byl BANNED OFF celej server.
+ Netahej sem věci co s banem nemají co dělat.
Žádný razení nebylo - nepiš pohádky
+ můj tým tu hraje 2x týdne - nepiš pohádky (že ti tady furt s někým radím, já tu hrám většinou sám)
PS já si tady hraju svoje medajličky, o žádny admin NS /non skill/ se nestarám
A co píšu do chatu jsou taky jen pohádky
Tvoje prožitky mne taky nezajímají.
Od tebe čekám, že dostaneš napomenutí a dú zlepšit si znalosti pravidel na ctf.
PS. bejt tebou utíkám až kam to jde a najdu na mě, kde co, že mám ban tam a tam a za to a za to.
Protože tenhle BAN je neoprávněnej a to se taky ukáže x)
Crystallisa
09-02-14, 12:47
Zatím:
TG cry, ter
Ale počítám, že když tam uvidí Ogyho nebo WJ tak mu dá ban za obcházení :D
zabanované ID:
STEAM_0:0:17604198
STEAM_0:1:18800968
http://www.playzone.cz/clanbase/clan/59858 - riadny klan.
Zaujímavé, že na PZ (http://www.playzone.cz/user/104365/view/gameid) má rappa tvoje SID, no inde (https://www.shifters.eu/profile/5+rappa26) má iné.
Ale to len tak na okraj. Možno by som bol za skrátenie, ale to je na Nihilliovi.
Crystal pojal jsi to hodně nediplomaticky.
UB nebo zkrácení ti totiž může dát jen banující admin a věz, že když tu hráči slušně požádají a nejedná se o jasné cheaty zpravidla se kompromisu dočkají.
Podklad pro ban tu je a ví se delší dobu, že si radíte a v nejokatějších případech se za to pálí rovnou perma stejně jako za WH.
Pokud hráváš i jinde a tady už máš nahráno dost, tak sis mohl sám udělat představu o tom, jaký je tu admin tým. Jestli se ti podaří najít druhý český server, kde budou admini každý den čistit server od cheaterů, banovat tvoje hlášení a ještě s tebou povedou dialog tak hodně štěstí tam.
V momentě kdy z tvé strany bude jasná trocha vůle a ne jen stěžování se situace zřejmě pohne. Pokud jsi už Nihilu definitivně neotrávil :-)
Crystallisa
09-02-14, 12:58
JJ :D, to víš PZ se hrala před lety.
Možná si najdi U2, SHIFTER, nebo esl (TAM by měl být taky archiv tak rok z5)
+ tohle se bude řešit mnohem výš, než u Nihilia - já chci (jelikož omluva se čekat nedá :D) aby dostal domácí úkol přestat plakat KDYŽ NENÍ nejlepší na serveru a hold občas umře.
+ UNBAN x)
-----------------
= a budem už zas jen nepřátelé :D
Crystallisa
09-02-14, 12:59
Moc dobře víš dhague, že medajličky si hraju sám každý den několik hodin.
KDE JE TO VNT, když sem tam každej den sám? :D
Mě vůbec tvůj názor nezajímá. :-)
Kdybych měl banovat pokaždé, když tam někdo něco píše byl byl BANNED OFF celej server. - někdo něco napíše, to jsi napsal úplně přesně. Jenže ty to píšeš každý den 100x
+ Netahej sem věci co s banem nemají co dělat. - mají s banem společného až až. Kdyby to bylo jen TS/VNT (nemluvím o tom že vím od více lidí že navíc hrajete v jedné mísností a vidíte si na PC), tak dostanete pár dní jako upozornění.
+ můj tým tu hraje 2x týdne - nepiš pohádky (že ti tady furt s někým radím, já tu hrám většinou sám) - když rýpeč ty, taky si rýpnu, ale podle mě má týden 7 dní.
TG | Terezzka - ve hře:
04-02-2014
07-02-2014
08-02-2014
09-02-2014
Ty tady jsi každý den, tak a použiji tvoji oblíbenou frázi: nepiš pohádky :-)
PS. bejt tebou utíkám až kam to jde a najdu na mě, kde co, že mám ban tam a tam a za to a za to. - já nemusím nikam utíkat a něco hledat, víše to máš všechno uvedené.
EDIT:
Crystallis - žíj si prosím tě dál v tom tvém CS světě. Hrej si ligu, vydělávej "miliony" že hraješ CS ligu a neobtěžuj mě svýma arogantníma řečma.
Všechno tohle je ale mimo ban.
Ban ti zůstane a po dohodnutí se s pár adminama ti ban zkrátím na týden. Unban nečekej ani náhodou a rovnou tě tady varuju. Po vypršení banu tě uvidím na serveru na hráče zase házet ty tvoje "ligové" moudra a narážet na to že nemají Steam a nedej bože někoho urážet že je dement, děcko apod., tak se se mnou budeš potýkat do té doby, dokud tady budu.
EDIT2:
když chceš ještě navíc slovíčkařit, tak jsi jasně napsal: ,,Takže žádám UNBAN pro celý tým: TG | Crystallis, Terezzka".
A mimo jiné, celý týden tvůj:
03-02-2014 08:29:34
04-02-2014 14:20:09
05-02-2014 15:03:48
06-02-2014 12:04:07
07-02-2014 10:44:07
08-02-2014 12:53:45
09-02-2014 10:57:03
Pokud vím, tak 3-9.2. je celý týden, tedy 7 dní a ne 2 dny.
Crystallisa
09-02-14, 13:02
Já si to můžu snad napsat i po 101 ne? :D nebo mám čekat na Nihilia svolení?
Ty mi tady nebudeš dávat "bany" za něco bez důkazů, co se podle tebe někdy stalo a pod tvým dojmem že je něco pořád.
Jo já jsem tu každej den :D ty pohádkář
Vyjeď mi taky z tý lasky long pro WOrld john a Oggy ať vídíme, jaká je realita a ne zmanipulovaný logy x)
Crystallisa
09-02-14, 13:10
Jo :D jak chceš.
Až se střetneme příšte - beru rovnou sluchátka a budu tě drtit takovou silou, že si najdeš jinou záminku. Na to vem jed.
PS: nominuju tě na admina měsíce :D :D :D
Jo :D jak chceš.
Až se střetneme příšte - beru rovnou sluchátka a budu tě drtit takovou silou, že si najdeš jinou záminku. Na to vem jed.
PS: nominuju tě na admina měsíce :D :D :D
Až se střetneme příště - vyjedu si rovnou celý chatlog a budu tě hlídat takovou silou, že si záminku nebudu muset hledat, ale budu ji mít přesně před sebou na monitoru.
EDIT: a nemusíš se bát, pokud s tím budou mít admini, potažmo Kotel nějaký problém, určitě dostanu "ponaučení" jak a co banovat.
Crystallisa
09-02-14, 13:15
Vůbec nevím cos to tam napsal za kravinu.
Unban žádost trvá - všichni byli ve stejným týmu, žádný zazení polohy nepřátel od T, když je spoluhráč CT nedošlo.
Pokud mi chceš dát ban za něco jinýho udelěj to samostatně příště, a ne že a já sem ti dal za to a to a to a taky mě sereš a taky to, a taky mě moc drtíš a to a to.
Crystallisa
09-02-14, 13:19
Už tam přestaň třepat obilí - pravidla sem s vnt neporušil tak nwm co jedeš.
NIkdo nikomu nic neradil, all vestejný barvě.
Tak hold přiznej chybu, já řeknu že ti nemusí dávat dú a jdu si pro další medajličky x)
Crystallisa
09-02-14, 13:23
Žádny pravidla se nepořušily
Nikdo nikomu nic neradil, + all ve stejný barvě.
Takže už přestaň chodit okolo a přiznej kravinu a hrajeme dál
Už tam přestaň třepat obilí - pravidla sem s vnt neporušil tak nwm co jedeš.
NIkdo nikomu nic neradil, all vestejný barvě.
Tak hold přiznej chybu, já řeknu že ti nemusí dávat dú a jdu si pro další medajličky x)
Všechno jsem ti už napsal, dál se k tomu nebudu vyjadřovat.
Jen ať mně dají DÚ. Po výšce už mám pár let a nějakým DÚ bych se možná vrátil do mladších let :-)
EDIT: nespamuj pořád a edituj (to jen tak mimo řeč).
Crystallisa
09-02-14, 13:26
Na editování nejsem zvyklej.
Může tvůj mozek po vějše pochopit, že nikdo pravidla neporušil? děkuji už
Snížil jsem vám oběma trest na týden (ostatní admini s tím nemají žádný problém už). Ano, jediná věc kterou tady přiznám, 3 týdny jsem přestřelil.
V pravidlech je jasně psáno:
pravidlo 2: Radit polohu protihráčů z druhého týmu přes Teamspeak, Ventrilo, Skype apod. může být posouzeno jako wallhack. - ano, je tam protihráče, vy jste byli v jednom týmu, ale... Že Terezka v 90% chodí první, zabijou ji a ty to pak děruješ, respektive znáš jejich polohu, je už na mojem posouzení!
pravidlo 3:Urážky/Otravování hráčů - je zakázáno vulgárně napadat ostatní hráče a jakkoli jim znepříjemňovat hru - kick/ban. - Myslím si že vyjadřovat se k tomuhle nemá vůbec cenu a chatlog je i pro ostatní adminy dostačující až až.
Crystallisa
09-02-14, 14:01
Už si nevymýšlej kraviny já hraju jako s "wh" ať tam je někdo od nás nebo ne. Ty tam hraješ málo a můj tým taky - takže nechápu pointu x)
Buď tak hodnej dej tam UN.
A ještě něco na to, že si jen hrál a nebyl ve spectu, víš jak, že ona chodí první? :D
(PS až si pustíš hltv - tak zjistíš, že většinou je to za a) opačně a za b) každej chodíme na jiný plant)
:D Dalsi internetovi super hero co si mysli, ze ma steam, tak je najlepsi, arogantny, namysleny a nekonecne mudry inteligent
- nevies pouzivat edit
- si drzy
csko.cz/hltv/27039/27039-1402091013-de_aztec.zip
tak nebudem sa nikoho zastavat, ale prikladam HLTV s pred banu....
- cas cca 12:30 je jasny dokaz, ze spolu komunikujete
- za dalsie, nehrate stale v jednom time, lebo obcas vas to prehodi, no vy sa hodite naspet, uz len zato by ste si ban zasluzili....
- mozno ten ban je vela, ale s takym pristupom sa ti kazdy vykasle na hlavu si to uvedomujes?
- to taketo spravanie mas zo skoly? si z prace? a to ti toleruju? alebo si mudry len sa netom?
ak sa tvoje spravanie zmeni a trosku si uvedomis aku si spravil chybu, tak som za UB
ak sa tvoje spravanie zmeni a trosku si uvedomis aku si spravil chybu, tak som za UB
jeho chovani se nezmeni protoze je preste ten typ cloveka, co jsi napsal v prvni vete.
ja jsem zasadne proti
ban opravneny stiznost debilni ....
Crystallisa
09-02-14, 16:20
Mno jo OK, ty o mne víš už koukám vše - nevadí.
Vy máte svojí pravdu, takže už to dejte lock.
A celé bych to shrnul do: http://www.youtube.com/watch?v=8Nwq35auD40&list=UUU1m0fkBbSmng98mbrPlycA&feature=c4-overview
(27. minuta) :D
TG | Crystallis
Crystallisa
09-02-14, 16:39
tak 0:27 min x)
EDIT:
nevím, co chceš slyšet. Pravidla nebyly porušeny. Víc k tomu nemám co říct.
A jelikož vy máte svoji pravdu a já svoji je to DONE
Mno jo OK, ty o mne víš už koukám vše - nevadí.
Vy máte svojí pravdu, takže už to dejte lock.
A celé bych to shrnul do: http://www.youtube.com/watch?v=8Nwq35auD40&list=UUU1m0fkBbSmng98mbrPlycA&feature=c4-overview
(27. minuta) :D
TG | Crystallis
takze nic?
prodluzte mu ten ban tak o rok frajerovi
Buď rád, že ti to skrátil. Normálne uvažujem, že som ho zbyotčne prehováral...
Lock a buď rád za skrátenie. Otravovanie hráčov je minimálne na týždeň. Ak budem chcieť, dostaneš ban na mesiac a ver tomu, že reason si nájdem.
BTW ten Steam nemôže byť tvoj. Nikto so 6000 hodinami na steame si nepotrebuje zvyšovať ego na pube tvle a radiť si cez VNT...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.