Zobrazit normální verzi : Žádost o práva - Classic - PŘIJATÝ
Maaaaaaaaaaja
12-02-14, 15:40
Ahoj, chtěl bych tímto zkusit podat žádost o práva na Classic server.
SID: STEAM_0:0:33293522 (http://steamcommunity.com/profiles/76561198026852772?l=czech)
Jmenuji se Marian, je mi 25 let, jsem z Karviné, studuju v Brně MU. ............ Co se týče CSka, tak hraji od roku 2004 (9,5 roku) s nějakými pauzami, steam mám necelé 4 roky. Na Classic serveru hrávám denně. Tady na Kotelně je to asi 4-5 měsíců, což uznávám, není moc, samozřejmě Kotelnu jako každý, kdo dýl hraje CSko, znám x let, ale hrával jsem na portále, kde jsem byl chh, pak jsem měl přes rok pauzu.
Důvodem, proč píšu žádost, je asi to, že na Classicu je na můj vkus až neúměrně moc cheaterů a adminů/chh tam moc nepotkávám. Často vídávám jen Esa, sem tam i jiné, výčty tu dělat nebudu. Adminům přes steam jsem nepsal (navíc tu nemáte nikde na adminy vypsané kontakty, to podle mě není dobře), přes ! jsem dostal 1 odezvu snad z 15 pokusů (nepočítám to) a dokonce jsem se i setkal se situacemi, kdy admin nereagoval na hlášení ani přímo na serveru. Nemám v úmyslu nikoho očerňovat, spíš to berte jako důvody, co mě vedou k žádosti. Tu na webu jsem hlásil jen pár případů cheatingu. Abych nezapomněl, ve hře jsem tu hrál pod nicky MARIAN, 29, neun-und-zwanzig, KA-4 LEGEND.
Co se týče nějaké praxe, tak 3 roky jsem působil jako chh na dnes již nefungujícím portálu cs.czbf.net (v chh týmu jsem byl i s fnym, který, jak jsem viděl, tu má taky žádost), takže nějaké znalosti a zkušenosti s cheaty a amx modem mám.
Tak díky za přečtení, názory atd. Dotazy klidně zodpovím. Přeji hezký den.
Mozem potvrdit ze Marian tam aktivne hrava. Stretavam ho tam uz dlchsiu dobu, spravanie ma na urovni a pride mi ako fajn chalan. Dovolim si tvrdit ze presne hraci typu ako on zvysuju uroven tohto serveru. Osobne by som ti tiez odporucil nahlasit aspon 5-10 cheatrov nech sa fakt presvedcim/me ze s tym skusenosti mas. Ked na teba niekto nevyhrabe ziadne spinu urcite sa priklonim k pro :) Este by som sa vyjadril k tym cheatrom, z classicu denne prichadza v priemere max. 1 hlasenie a uprimne by som to nazval suchom pre admina ze tam neni moc co banovat. Najviac hlaseni chodi zo serverov ako su d2,dm,fy,aim,ctf a pod. takze po dostani prav by si skor musel/mal pendlovat medzi tymito servermi lebo ak by si aj na classicu presedel cely den, bol by si rad za 1,2 chytenych.
E: Na serveru hraje furt, skill má taky, nemá moc blbý kecy, je v klidu a myslim, že by to zvládl. Bezvýznamné pro. :D
by pexon, alias Stanley
Nenavidim ziadosti kde sa nachadza text typu >
Důvodem, proč píšu žádost, je asi to, že na Classicu je na můj vkus až neúměrně moc cheaterů a adminů/chh tam moc nepotkávám. Často vídávám jen Esa, sem tam i jiné, výčty tu dělat nebudu. Adminům přes steam jsem nepsal (navíc tu nemáte nikde na adminy vypsané kontakty, to podle mě není dobře), přes ! jsem dostal 1 odezvu snad z 15 pokusů (nepočítám to) a dokonce jsem se i setkal se situacemi, kdy admin nereagoval na hlášení ani přímo na serveru. Nemám v úmyslu nikoho očerňovat, spíš to berte jako důvody, co mě vedou k žádosti.
Vies uz len z toho titulu by som ti tie prava doprial, aby si si to vyskusal ake to je, ked mas za hodinu 50 hlaseni z toho 45 fail, ak trosku ovladas matematiku, tak si to dokazes zratat....no ber v uvahu aj to, ze do strielacich, patri 36 serverov....neber to v zlom ani nijak osobne, len ma to dokaze pekne nazlostit.....
co sa tyka ziadosti, tak vyzera fajn
trosku ma zaujima tento inzerat >
6.2.2011 - Vymenim cs 1.6 steam za cs Source steam steam je nezabanovany kupeny 12.4.2010 steam id: STEAM_0:0:33293522 len seriozne !
Maaaaaaaaaaja
12-02-14, 17:29
K tomu inzerátu: Já vlastním steam od 21.6.2010, takže tohle se mě netýkalo. To, jak jsem se ke steamu dostal, ti klidně napíšu později, teď utíkám na hokej. :)
EDIT: Aha, spatne ctu datum, pak to nechapu, na te webce jsem v zivote nebyl, co vim. .... Ten steam acc. jsem dostal jako dárek od vedoucího portálu na czbf.net
Držím palce aby si tie práva dostal, zaslúžiš si ich
E: Na serveri je rozumny a prajem mu to najviac zo vsetkych ziadostí co tu su a aktivny tak isto je a cez "!" tak isto hlasi, ked sa da tak pobanujem
Maaaaaaaaaaja
12-02-14, 23:12
Nenavidim ziadosti kde sa nachadza text typu >
Vies uz len z toho titulu by som ti tie prava doprial, aby si si to vyskusal ake to je, ked mas za hodinu 50 hlaseni z toho 45 fail, ak trosku ovladas matematiku, tak si to dokazes zratat....no ber v uvahu aj to, ze do strielacich, patri 36 serverov....neber to v zlom ani nijak osobne, len ma to dokaze pekne nazlostit.....
Nemyslel jsem to špatně. :) ..... Pokud těch 45 z 50 myslíš vážně, tak to nevím, jaké to je. My to na portále mívali trochu jinak, takže takové % failů ani nehrozilo a tolik hlášení jsme při mnohem nižším množství serverů zdaleka neměli.
Cit rozoznat vie o tom ma uz presvedcil a aktivitu ma super, pomohol by mi strazit classic. Teraz je len otazka ci by sa ti chcelo lietat na tie hlasenia. Myslim ze by si tu sancu dostat mal takze som PRO :)
Maaaaaaaaaaja
04-03-14, 15:04
Abych to ještě nějak doplnil, tak v prvé řadě díky za kladné ohlasy.
Teraz je len otazka ci by sa ti chcelo lietat na tie hlasenia.
To by snad byla samozřejmost. Teď by ještě byla otázka, jaké servery by to eventuélně měly být. Kdybych měl nahodit nějakou představu, tak asi classic, oldschool, mega puby, d2, dm (klidně aim/awp). Na jiných serverech se nepohybuji, takže mi to přijde zbytečné. To by záleželo už na vás.
Pěkný den.
Rozhodne pro, zkusenej hrac, jestli chceme dobreho admina, tak neni o cem diskutovat... rozumny clovek, co to umi hrat, dejte mu prava, moc lepsich adeptu tu na kotelne nepotkate.
Honey cocaine
08-03-14, 17:55
Pro
Já nevim no. Bavíme se o tom, jak je pro nás skill důležitý a včera dostal takový klepec za Icewowlegendy... :D
přes ! jsem dostal 1 odezvu snad z 15 pokusů (nepočítám to) a dokonce jsem se i setkal se situacemi, kdy admin nereagoval na hlášení ani přímo na serveru. Nemám v úmyslu nikoho očerňovat, spíš to berte jako důvody, co mě vedou k žádosti.
Tohle ti můžu téměr s jistotou říct, že je pohádka, pokud nehlásíš ve 3 rano, nebo jsi neměl až pekelný pech. Spíš by to znamenalo, že jsi hlásil faily a admin odešel. To snad, ale předpokládám není tvůj případ. Stejně tak ti můžu říct, že takřka každý admin co tu hrává pravidelně by hlášení na svém stávajícím serveru neignoroval, naopak ještě musí koštětem odhánět adminy co se začnou připojovat.
Co se serverů týče nedostaneš žádné instrukce, můžeš dohlížet klidně čistě jen na classic, ale hlášení se ti zobrazují ze všech serverů takže očíhnout to můžeš jít kamkoli (z aimových, viz pravidla žádostí).
PRO.
Maaaaaaaaaaja
10-03-14, 16:43
Já nevim no. Bavíme se o tom, jak je pro nás skill důležitý a včera dostal takový klepec za Icewowlegendy... :D
Jsme se chytali za hlavy taky. Dostávat v ecu apod. :D Ale sranda byla. I když po tom posledním kole to u nás na vnt skoro vybouchlo. :D
Tohle ti můžu téměr s jistotou říct, že je pohádka, pokud nehlásíš ve 3 rano, nebo jsi neměl až pekelný pech. Spíš by to znamenalo, že jsi hlásil faily a admin odešel. To snad, ale předpokládám není tvůj případ. Stejně tak ti můžu říct, že takřka každý admin co tu hrává pravidelně by hlášení na svém stávajícím serveru neignoroval, naopak ještě musí koštětem odhánět adminy co se začnou připojovat.
Hlásím vesměs na jistotu. Pokud si nejsem jistý, tak mám spect/HLTV+fórko. Vím, jaké to je, když přijdeš na server, 10 minut čumíš na nic a pak odejdeš bez výsledku, takže se to snažím nedělám jiným.
Aktivní stále je a pár hlášení přibylo...
Bez výhrad, PRO , slušný chování, skill má, zkušenosti s cheaterama má, sice ho tolik neznám, ale vypadá na fajn týpka i co se mimo cs týče . . . bude jen přínosem
Maaaaaaaaaaja
30-03-14, 20:10
Mohu se zeptat, co se u té žádosti (stále) řeší ? Upřímně, trpělivost nepatří mezi mé top stránky a moc nechápu, na co se (ne)čeká ?! .... Pěkný večer, Maaja
Můžeš se pro srovnání podívat kdy byla založena a kdy odsouhlasena tato žádost: http://csko.cz/forum/showthread.php?17339-dhaaqu-%9E%E1dost-o-pr%E1va-na-aim-servery-PRIJATY :-)
Pro uklidnění tvé rozbouřené mysli mohu dodat, že to tak dlouho trvat nebude...
Máááju neznám, ale pokud bych měl soudit jen podle žádosti, tak jsem PRO.
Maaaaaaaaaaja
01-04-14, 13:34
Můžeš se pro srovnání podívat kdy byla založena a kdy odsouhlasena tato žádost: http://csko.cz/forum/showthread.php?17339-dhaaqu-%9E%E1dost-o-pr%E1va-na-aim-servery-PRIJATY :-)
Pro uklidnění tvé rozbouřené mysli mohu dodat, že to tak dlouho trvat nebude...
Díky. Rozbouřená ne, spíš zvědavá.
Máááju neznám, ale pokud bych měl soudit jen podle žádosti, tak jsem PRO.
Asi jsem sympaťák. :mml:
Už to tu leží celkem dlouho, snad i před mou žádostí, nevidím, zde žádný důvod, proč by ne.. Takže za mě PRO
Akorát co se mi nelíbí, že tam adminů moc nepotkáváš, toto nemůžeš soudit, já celkem na classu vidim často adminy a pokud tam není a je tam odsud hlášení, vždy tam nějaký admin přijde.
Maaaaaaaaaaja
02-04-14, 18:14
Akorát co se mi nelíbí, že tam adminů moc nepotkáváš, toto nemůžeš soudit, já celkem na classu vidim často adminy a pokud tam není a je tam odsud hlášení, vždy tam nějaký admin přijde.
Myslím si, že to mohu posoudit lépe než ty vzhledem k tomu, že jsem tě na classicu viděl asi jen jednou. A věř, že ne zdaleka vždy někdo přijde na hlášení.
Mohu se zeptat, co se u té žádosti (stále) řeší ? Upřímně, trpělivost nepatří mezi mé top stránky a moc nechápu, na co se (ne)čeká ?! .... Pěkný večer, Maaja
Časom sme prišli na to, že žiadosť je lepšie uležať, lebo v poslednej dobe tu bolo pár rýchlokvasiek, ktorí ako rýchlo k práva prišli, tak aj rýchlo odišli.
S chodením na hlásenia z classiku sa to má tak, že ... majú s tým problém aj admini. Zistíš ak dostaneš práva.
Inak oukej.
Maaaaaaajuuuu znám i z mega, občas nás tam dojde vystřílet :D Ale určitě jsem PRO i když Charon své oukej už napsal :))
Maju znam uz hodne dlouho,asi 5 let jsme spolu bojovali na uz zminenem nefungujicim portalu s cheatery,zkusenosti ma vice nez dost,urcite by byl prinosem :) PRO
Tu to vyzera fajn, myslim, ze sa aktivita zvysila a zaujem pretrvava... som ZA
cg, ikdyž zatím jen k barvě. :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.