Zobrazit normální verzi : Přestřelka
Kotle prosímtě, uprav nějak tu přestřelku má se spustit do 10 s ale to se CT těžko schovají tak minimálně na 20s po začátku kola jinak to nejde. Dík .
Jak píše Lucca minimálně 20 sekund by to chtělo, na některých mapách jako je třeba jail_phoenix se nestihnou ani ukrýt.
A hele kotle mě ještě napadlo jestli by šlo udělat že při přestřelce bz si každý hráč vybral zbraň a ne že mu jí to navolí ale dal bych omezený počet zbraní na volbu třeba jen 4 ale napadlo mě že by to mohlo tu přestřelku zlepšit
Docela bych souhlasil s Jordanem a výběr zbraní bych dal ( deagel, scout, m4a1 a ak47 ) už z toho výběru by se přestřelka stala mnohem zajímavější...
Pro vip by mohlo být awp.
Awp je asi moc pro vip CT, T by stačila třeba vesta+helma gratis .
vedouci venny
05-10-11, 16:15
Awp do kempu +1
Já bych dal těch 20s. Rozhodně bych nedával, aby si každý mohl vybrat zbraň. Teď každý čeká, jaká bude zbraň a je sranda. Nehledě na to, že z toho kouká zase problém, když si bude každý volit gun.
Souhlasím s Bubnem to by pak už nebyla ta pravá přestřelka...
Já bych dal těch 20s. Rozhodně bych nedával, aby si každý mohl vybrat zbraň. Teď každý čeká, jaká bude zbraň a je sranda. Nehledě na to, že z toho kouká zase problém, když si bude každý volit gun.
jn souhlasím vybrat si zbraň to by se z ty přestřelky vytratila trochu ta zábava :)
Jo no, ale kdyby se mohla vybírat gun, tak to by šli např. CT na střechu a vzali by si scount a mají win!! Já bych to nechal tak, ale prodloužil bych dobu na přestřelku tak na 30 sec.
PS: Můj názor :)
no prostě by to chtělo hlavně prodloužit čas na zapnutí přestřelky :)
Ano, nic víc bych tam nepřidával, ale záleží na Kotlovi :)
já bych navrhl mód honička něco jak to dělaj CT při schovce ale né všichni CT dou bez zbraní a pak to strácí na zábavě :)
podle mne by ten vyber nebyl spatny ale 4 zbrane to uz je moc treba jen 2 např... ( M4,AWP) a pro VIP jak uz tu nekdo rikal tu helmu a vestu zadarmo.....
Ako výber zbraní rozličného typu je podla mňa úplna hovadina... Keď už tak by som to navrhol takto :
1. USP , Desert , dualky
2. XM , M3 - brokovnice
3. TMP , Mac
4. AK , M4
5. Scout
6. Magnum
7. Para
Pri každom by mali mať ct asi iný počet hp ... A ktým 10 sec je to podla mňa ideálny čas , kôli tomu je to tam aby sa ct nemohli zacampiť na to najlepšie miesto ... (podla mňa)
+ vip - VIP (pokial by bolo možné) by si mohol vybrať zbraň . Non vip by dostával stále random.
yenkees to je podle mne nejlepsi napad ;)
SandyMan !
30-10-11, 11:12
Přesně ta přestřelka je na howno .....
dobrej napad uz by to chtelo nejakou vyhodu pro VIP, nez mít jen slot
Po pravdě už je lepší dávat univerzální přestřelku neboli, že si půjdou vězni do zbrojnice pro zbraně.
Po pravdě už je lepší dávat univerzální přestřelku neboli, že si půjdou vězni do zbrojnice pro zbraně.
když je mapa kde je např. 10zbraní ve zbrojnici tak na každýho se nedostane
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.