Zobrazit normální verzi : Súťaž o VIP na 1 mesiac
Víťazom je DESPE...
Chcel som proste dať niekomu VIP aj keď som túto súťaž trochu pofalil :D
Takže očakávajte ďalšiu súťaž, ktorú pripravím lepšie
Zajímalo by mě jak ty samotný můžeš znát odpověď na tuto otázku.
E:
Troška mi pomohol PRAETORIAN
stejně se to podle mě zjistit nedá...
D!!!!n3r [MaMLas] :x
20-02-14, 22:18
priemerný vek je 14-15?
Troška mi pomohol PRAETORIAN :)
tak nám ukaž to, kde to máš doložený faktama, takhle to VIP může ziskat každej . . tohle nezjistíš . . jestli to nechápeš . .taky ti můžu teď napsat , že mi je 7 a půl. . to je jeden velkej discopříběh tahle soutěž, neber to jako hate . . je supr, že se snažíš o něco, ale spíš vymysli něco smysluplnějšího
Grakon2702
20-02-14, 22:25
29
:D Dal Ta Bhoper:D
20-02-14, 23:09
96 ftw?
64 :d
E: edituju to snad 100x krát, ale to "d" u tho smajlíka mi nejde dát velkým písmenem, čím to bude sakra?:D
64 :/
E: So slow :P
Nejake posty hore boli vymazane? Vek sa naozaj zistit da a naozaj to je 64
2 rovnice o 2 neznamych... jednu neznamu som mal ako rozdiel ich vekov a druhu neznamu som mal ako ten hladany vek druheho chlapika ;)
E2: Dodatok pre mirousa
Ak Y je hladany vek a X je rozdiel ich vekov, tak prvy ma vek 48 a druhy ma vek (48+X)
Kedze hladany vek je Y, tak Y=48+X
Taktiez, ked druhy chlapik mal 48, tak ten prvy mal (48-X) a zo zadania vieme, ze ten druhy ma prave dvojnasobok veku prveho chlapika, ked mal ten druhy 48.
Vek prveho, ked druhy mal 48 je uz spominanych (48-X) a teda tento vek krat 2 je rovny veku druheho
Mame 2 rovnice:
Y=48+X a 2*(48-X)=Y
Z prvej dosadim Y do druhej, dostanem X=16 a to dosadim naspat do prvej... Y=48+16=64.
Inak pekna sutaz :)
Taky jsem pro 64 :) A až vyhlásíš vítěze, tak tady chci vidět výpočty, protože to by mě fakt zajímalo, jak k tomu kdo vyčůraně přišel :)
Killer Bee
21-02-14, 07:49
48 to je ale to bude asi blbost ale nevadí :D
Ten mu odpovie: Mam dvojnásobok toho, koľko si mal ty, keď ja som mal toľko, koľko máš ty teraz.
48 měl pak dělenou dvou=24(teď to vynásobíme-dvojnásobok toho, koľko si mal ty= 24*2=48) ale to jsem dělal když mi to nemyslelo ale smysl si myslím že to dáva :D
:D našiel som to na googlu :D a ? aspoň to máte ľahké :D
Despe napíš mi PM... vyhral si :)
Grakon2702
21-02-14, 12:12
Aha. Pan autor změnil úplně celé zadání soutěže, to se pak nemůžu divit. V tom případě jsem asi prohrál. Příště alespon napiš nový příspěvek, že jsi změnil zadání soutěže. To že to editneš, to vůbec nemohu vědět.
Já sem si to taky zadal do googlu :) Matika není moje silná stránka :).
Ty vole, se divím že sem to vyhrál. :D Vole, s tím sem se srát nechtěl, tak sem napsal na facébok kámošce a ta mi to vypočítala.. :D
Heh...mentos to editnul :D
já si říkal co se s těma lidma děje, že tipují průměrný věk hráče Kotelny: 64 ...
Divné, zdá se mi to jako podvod, sice sem vítěž, ale kod sem zatím neobdržel, nevím proč, štve mě to, né z toho že by mi šlo o Vip, ale spíše mi jde o princip..
E: kod byl obdržen.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.