Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva
Chcem týmto požiadať o práva na servery: oldschool,mega pub, dust2 only , inferno only,
Cs meno: Bo_omB
Steam id : STEAM_0:1:57904296
Ip: 95.103.186.168
Volám sa Michal, mám 17 rokov , som zo Žiliny (SVK), csko hrám 10-11 hodín denne.
Čo sa týka Cska hrám to už od roku 2006 a mal som max ročnú pauzu.
Adminom som hlásil cheaterv večšinou cez ! , ale teraz už im radšej napíšem na steam.
Adminom chcem biť z dôvodu toho že ráno cca od 6-10 rána nieje skoro žiadny admin na celom csku.
Viem že toho máte veľa ako sa vyjadril " matis" 50hláseni behom hodiny .. Tak Vám chcem aj v tomto pomôcť ..
Vďaka za prečítanie ... Na všetky otázky odpoviem ...
Volám sa Michal, mám 17 rokov , som zo Žiliny (SVK), csko hrám 10-11 hodín denne. - podla HLTStats to tak ale nevyzera
Čo sa týka Cska hrám to už od roku 2006 a mal som max ročnú pauzu. - to si zacal ked si mal 9??
Adminom som hlásil cheaterv večšinou cez ! , ale teraz už im radšej napíšem na steam.
Adminom chcem biť z dôvodu toho že ráno cca od 6-10 rána nieje skoro žiadny admin na celom csku. - ale podla chatlogu tam niesi v ten cas ani ty
Viem že toho máte veľa ako sa vyjadril " matis" 50hláseni behom hodiny .. Tak Vám chcem aj v tomto pomôcť ..
Vďaka za prečítanie ... Na všetky otázky odpoviem ...
- aktivita mi pride velmi slaba, ci uz na forku, alebo v hre
- steam > 27.4 hodin za poslední 2 týdny
neviem, mal si aj iny steam? nato, ze to hras 8 rokov je o tebe strasne malo
Je mal som ešte jeden steam ale ten som predal ... Lebo som si myslel že nebudem už hrať ... A csko hrám vždy keď možem lebo predsa mam školu ...
Ak si ty ten co myslim tak sorry musim ti dat proti: hlasenia mi chodia vo forme pod sem je tu cheater bez konkretneho mena, a cez vykricnik som videl od teba hlasenia tiez v tvare !cheater , cize tiez som sa nedozvedel kto je to .... taktiez vela hracov bolo clear takze prepac
matis proste nik nema na teba ...
Večšinu som vedel dokázať čo som hlásil ... Lebo každú hru natáčam ..
ja viem... preto musis byt aspon z polovice tak dobry ako ja a to nie si...:D:D
Ako vieš ? :D
michalino012
Mam šancu biť adminom ??? Nech viem či mam nádej
Mam šancu biť adminom ??? Nech viem či mam nádej
Teba bude biť život, ak nezlepšíš gramatiku. Mohol by si byť admin, ale to by si musel niekoho nahlásiť a naučiť sa písať. - vidíš ten rozdiel v slove byť a biť a chápeš to?
Nie.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.