PDA

Zobrazit normální verzi : Zombie mapy

SmieDeathrun
21-02-14, 16:19
Ahoj! Jistě pokud hraješ zombie poslední dobou na mapách např. zm_labak , zm_energy_neon , zm_blast , zm_anthrax se stává že vyhrají zombie .. pořád. Hraju těď 1 týden skoro každej den jsem tam na pár hodin a lidi vyhrajou na 2% ... Nevím čím to je ale je to naprd protože si člověk nezahraje jelikož se skovám dám minu a je tam jedno šílko za druhým na 1 ... Mám jednoduše problém s tím že Zm mají extrémní výhody a převahu . :)

Nehorazne
21-02-14, 16:45
Ahoj... nie je to v celku pravda...
Ide tu o TVOJE skúsenosti v hre, aj keď uznám, že je pravda to čo si napísal jedine u mapy labak.
Najlepšia mapa pre človeka tu je určite blast, tam ak to vieš hrať zm nemajú šancu a ani silká im nepomôžu takisto aj energy a anthrax.
Ak nabudúce napr. na mape blast V E J C E,kalabi atď. pozri si ich a uvidíš ako to hrajú...a pochopíš, že sa to dá. :)

SmieDeathrun
22-02-14, 00:04
Víš, nejde ani o mně ale o ostatní. Většinou se šílkům ubráním v pořádku, ale jde mi o to že jakmile je na serveru 28 hráčů což skoro furt a zbyde na těch mapách 1 člověk ... 3x za sebou se mi to stalo že 4 minuty byl 1 člověk... takže nevím no ty mapy sou vážně o tom že když nehraje V E J C E kterýho znám vím jak hraje tak prostě ty mapy nejdou hrát.. jinak s tou mapou Labak.. popravdě řečeno dřív se hrát dala nevím co se s ní stalo ale teď je to nehratelný a pořád jí někdo votuje.. :/

Nehorazne
22-02-14, 09:24
Je viac kvalitných hráčov, ale ak chceš aby boli pridané nové mapy navrhni nejakú... :)

SmieDeathrun
22-02-14, 11:58
Teďkon dělám jednu mapu , ono nevím jestli bude hratelná mně přijde že jo ale právě nejsem nějak zkušenej hráč a tak to sem hodím a prostě uvidím, kdyby tě zajimalo víc - bydlim v paneláku a dělám chodbu s bytem :D tak nějak přesně jak to máme my :D Uvidim nevypadá ta mapa špatně ale uvidim u ostatních :)

Martin17CZ
22-02-14, 17:21
Teďkon dělám jednu mapu , ono nevím jestli bude hratelná mně přijde že jo ale právě nejsem nějak zkušenej hráč a tak to sem hodím a prostě uvidím, kdyby tě zajimalo víc - bydlim v paneláku a dělám chodbu s bytem :D tak nějak přesně jak to máme my :D Uvidim nevypadá ta mapa špatně ale uvidim u ostatních :)

:D ten panelák nemáš rád že tvoříš kiling mapu :DD nezapomen na sousedy :D

SmieDeathrun
22-02-14, 17:38
Rád tenhle zatuchlej panelák kde soused má čokla co smrdí 2 dny výtah po něm a vedle dědek zapomíná vypínat plyn? :D

Romisak
25-02-14, 23:09
Momentalne na zm hracov bavi viac hrat za zm ako za humanov.A preco to je na labaku "najhorsie" dovod mas jednoduchy-mala mapa,rychle exp..

Hauss
03-03-14, 22:02

Těším se na tu mapu doufám že bude na serverech