Burinka
21-02-14, 19:18
Ahojte chcel by som požiadať o práva na ZM
Nick v hre: ZLATY KILLER
Mam originál hru cs1.6 ( mam 2 účty na steame)
STEAM_0:1:1066535
Vek: 16
Aktivita: 3-5 hod denne ( online som 24 hodín denne na steame cez mobil)
Aktivitu sa pokúsim zlepšit ak bude treba.
Na kotelna serveroch hrám viac ako pol roka a poznám aj nejakých adminov aj hráčov ktory na ZM hrajú.
V poslednej dobe som nebol na ZM lebo som mal problém s netom .....
Myslím si že admina na Zombie potrebujete
Hráči sa na serveroch urážajú,porušujú pravidlá,SPAMUJU !
Pravidla ZM poznám a bol som už adminom na cs 1.6 a aj na css...
Cs 1.6 hrám od dectva vyrastal som nanom hrám aj cs go mam vlasný klana aj na css som mal servery na ktorom hravam …
Venujem sa Basketbalu a hrám za mesto BK -Považská Bystrica.
Ako som už písal bol som už adminom a skúsenosti s amx mám dobré.
Na serveri mám VIP a pokúšam sa volať svojich kamošov aby niekedy prišli zahrať.
Pár mesiacov dozadu som mal v plane naplnit ZM 5 lenže niako tam ludia vôbec nechceli chodit a admini písali že sa to ma zrušit tak som to nahal tak.
Rád pomôžem … A na serveri hráčov aj upozornujem ked spamuju/nadavaju
z admínom PRAETORIANOM si dobre rozumieme a pomaha mi ked niečomu nerozumiem alebo v iných veciach viem že sa ho môžem spytat na hoci čo :D
v poslednej dobe tam vidím iba pár adminov a chcel by som vám pomôct a íst do kotelna teamu.
Dúfam že sa rozhodnete pre mna toto je asi všetko … DAKUJEM za prečítanie a určite zmenim aktivitu :)
Nick v hre: ZLATY KILLER
Mam originál hru cs1.6 ( mam 2 účty na steame)
STEAM_0:1:1066535
Vek: 16
Aktivita: 3-5 hod denne ( online som 24 hodín denne na steame cez mobil)
Aktivitu sa pokúsim zlepšit ak bude treba.
Na kotelna serveroch hrám viac ako pol roka a poznám aj nejakých adminov aj hráčov ktory na ZM hrajú.
V poslednej dobe som nebol na ZM lebo som mal problém s netom .....
Myslím si že admina na Zombie potrebujete
Hráči sa na serveroch urážajú,porušujú pravidlá,SPAMUJU !
Pravidla ZM poznám a bol som už adminom na cs 1.6 a aj na css...
Cs 1.6 hrám od dectva vyrastal som nanom hrám aj cs go mam vlasný klana aj na css som mal servery na ktorom hravam …
Venujem sa Basketbalu a hrám za mesto BK -Považská Bystrica.
Ako som už písal bol som už adminom a skúsenosti s amx mám dobré.
Na serveri mám VIP a pokúšam sa volať svojich kamošov aby niekedy prišli zahrať.
Pár mesiacov dozadu som mal v plane naplnit ZM 5 lenže niako tam ludia vôbec nechceli chodit a admini písali že sa to ma zrušit tak som to nahal tak.
Rád pomôžem … A na serveri hráčov aj upozornujem ked spamuju/nadavaju
z admínom PRAETORIANOM si dobre rozumieme a pomaha mi ked niečomu nerozumiem alebo v iných veciach viem že sa ho môžem spytat na hoci čo :D
v poslednej dobe tam vidím iba pár adminov a chcel by som vám pomôct a íst do kotelna teamu.
Dúfam že sa rozhodnete pre mna toto je asi všetko … DAKUJEM za prečítanie a určite zmenim aktivitu :)