PDA

Zobrazit normální verzi : Problem s commandom



Socka
22-02-14, 21:09
Pisem sem lebo potrebujem od vas radu. Buglo mi commando. Vzdy ked si ho zvolim da mi to 0 hp (vid. (http://postimg.org/image/kxy571glj/) ), a zblbne mi ovladanie. Dam W a pohne sa to napr doprava, S a pohne sa to napr. dopredu. Ked zmenim classu na niaku inu tak mi to funguje normalne. Skusal som reinstal CSka, druhe PC, reset bindov ale nic nezabralo. Ak by bolo treba steam ucet dam meno, heslo.

Dakujem za rady.

Mr.N0b0dy
22-02-14, 21:30
Když ti někdo bude žádat o Steam účet tak to hlavně nedělej.

A když tě někdo hitne, tak co se stane?...

Socka
22-02-14, 21:55
Jaj to som zabudol napisat. Ked ma niekto hitne tak mi normalne naskoci hp a vsetko je v poriadku.

knot
23-02-14, 07:19
zkus resetovat staty spíš HP

Socka
23-02-14, 14:44
Skusil som reset statov no akonahle vylepsim hp na full hodi mi to 0 hp -.-. Ked vsak nevylepsim na full ide to normalne takze sa asi musim zmierit ze nebudem mat full hp.

LumP
27-03-14, 17:27
Je to chyba HP.Když ho dáš na max tak se ti pokažde bugne a musíš čekat na to než do tebe někdo střelí...chtělo by to snížit max hp tak o 15-20 bodu aby se to nedělo....těd na lvl 200 se to už automaticky přidělí samo do toho co nemam na max takže při každém logu na servr mam -4hp

shootradar
28-03-14, 08:05
To by chtělo upravit základ HP u comanda, aby měl vy výsledku míň jak 255 hp, namísto toho ty chybějící body přidat do INt třeba či kondice, aby byl o těch 5 bodů či kolik bude rozdíl rychlejší třeba než rusher, protože když se za com snažíte dohnat rush, co má stejnou kondici, tak ho naháníte půl mapy, a on se pak otočí a 2 ranama z m3 vás pošle down ...