PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadost o práva na servere DM FFA

Matej 7
24-02-14, 22:06
Zdravím, chcel by som požiadať o práva na server DM FFA. Myslím že by sa vám tak aj niaky admin hodil čo by to hrával. Server som si vybral preto lebo tam vidím v poslednej dobe dosť cheaterov cez výkend som aj nahlásil myslím že 3, cheterov som hlásil aj z iných serverov. Cheatera od skillera viem rozoznať myslím že mi to aj potvrdíte nahlásil som ich dokopy 7 stoho jeden bol s bhop ale všetkým čo som nahlásil tak dostali ban a ešte som takisto točil jedného lenže on sa po 1 min. odpojil a na deme nebolo moc vidno zaten čas že mal cheaty, myslím že vám to ako dôkaz stačí že ich viem rozoznať. Niečo omne: volám sa Matej, mám 15 rokov, bývam blízko mesta Žilina, momentálne chodím bohužial ešte na základku :/ myslím že vám to aj omne stačí nechcem sa tu moc rozpisovať ako ostatný že čo robím vo volnom čase, že či hrám futbal atd, aj tak vám to bude myslím že tak nanič pretože dotej žiadosti to aj tak nepomôže a všetkých ludí to aj tak moc nezaujíma. A aj tak myslím že su to moje osobné veci čo druhých dotoho neni nič. Aktivita to súhlasim že niesom moc aktívny na fore ale online som každý den a v chatboxe tak isto píšem, budem sa to snažit zlepšit len ako som písal chodím ešte na základnu škole a za 2 a pol týždna mám monitor takže musím sa aj učiť takže potom budem aj viac aktívny. Chcem sa k vám pridať aby som vám aj niako pomohol sčím bude trebať, takisto aj na serveroch ked niekto niečo potrebuje tak mu pomôžem ako len viem.Gramatiku myslímže že dobre,akurat teraz mi nejde tlaťitko na mekčene tak píšem bez nich :D Ešte aby som nezabudol cs hrám tak cca 3 roky na vaších serveroch 2,hrávam DM FFA ,Aim, Bhop, Surf, sem tam dust2 only,ptm aj DM a JB a na ostatné servery tiež chodím tak kuknuť či tam neni cheater, mal som aj pauzu takže momentálne hrám otvtedy čo mám steam /2 mesiace cca/ , inak AMX ovladám a keby som aj niečo s AMX nevedel kamoš by mi vovšetkom pomohol on je admin ale na inom portáli... Môj nick v hre Xx_Dumbass_xX, volál som sa Dumbass ale mal som rezervovaný nick ktorý mi už neide neviem prečo ale to je jedno.. Môj Steam: STEAM_0:0:80506984. Ešte na csku mam cca nahratých 800h. najmenej, na steame mám 137 lebo ako som napísal mám ho do 2 mesiacov. Tak toto by bolo k mojej žiadosti všetko možno som aj niečo zabudol neviem som v strese, lebo mám toho vela :D poprosil by som aby sa aj admini vyjadrili čo im namne vadí aby som sa vedel zlepšit,som snaživy a fakt mi natomtom záleži, a ešte by som chcel poprosit hlavne jezusa :D aby mi tu nezačal nadávat že mu robim mojím menom hanbu a neviem čo :D dufam že si to myslel zo srandy :D tak toto je už všetko hadam som nič nezabudol :) a pekný zvišok dna. dakujem za odpoved

Zoyer
24-02-14, 22:13
všechno nej k svátku matěji :D

Matej 7
24-02-14, 22:18
Dakujéém :))

ObriJahoda
25-02-14, 21:16
SOm proti

sory kamo

dhaaqu
25-02-14, 21:23
http://csko.cz/forum/showthread.php?15367-Pros%EDm-o-UNBAN-Ja-mam-doma-slona
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=61187
PROTI

Matej 7
25-02-14, 21:49
dhaaqu, škoda že mam dedinsky internet s rovnakou IP ale tak ako myslíš a pokial viem tak ked mám steam môžem hrat dalej

dhaaqu
25-02-14, 21:52
Máš tu ban na NS, který ses navíc pokusil obcházet. Se steamem si zahraj, ale práva nečekej.

ObriJahoda
25-02-14, 22:53
si delas srandu chces mi rict ze ten ban neni tvoj?

dhaaqu
25-02-14, 22:58
si delas srandu chces mi rict ze ten ban neni tvoj?

Já myslim že tim chce říct, že ho štve že se na ten ban přišlo, protože má stále stejou IP...

matis
26-02-14, 08:03
http://csko.cz/forum/showthread.php?15367-Pros%EDm-o-UNBAN-Ja-mam-doma-slona

ani nahodou