dodq1
26-02-14, 15:12
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Makajako Pako
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:59802004'
[AMXBANS] Tvoje IP: '78.98.151.4'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
Kiwca dropped
CT got 2 points for All Terrorists eliminated
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
SERVER BOL : csko.cz | Fy
Poznamka:
Takze, prosim vas, zato ze admin je "D*b*l" a ostatni tiez nevedia co su soundy, alebo sluchatka tak nech sa to aspon naucia, naco prijmate takych adminov, ktory vobec nevedia co su soundy, alebo diery "wallbangs", na FY mi dupe z lava dam ho a Admin mi da ban za WH Yaya Brain pro admin nejaky 12 rocny zasran co hraje 1.6 1-2 roky ;) Takze si prosim UNBAN, vcera som si este aj VIP zakupil ze tu budem rozohravat na cupy, cwcka, mixy.. ale jak vidim Admini horsi nez z tesca ;)takze v pred Dakujem, dufam ze to pochopite, z pozdravom dodq1.
[AMXBANS] Zabanovan adminem Makajako Pako
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:59802004'
[AMXBANS] Tvoje IP: '78.98.151.4'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
Kiwca dropped
CT got 2 points for All Terrorists eliminated
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
SERVER BOL : csko.cz | Fy
Poznamka:
Takze, prosim vas, zato ze admin je "D*b*l" a ostatni tiez nevedia co su soundy, alebo sluchatka tak nech sa to aspon naucia, naco prijmate takych adminov, ktory vobec nevedia co su soundy, alebo diery "wallbangs", na FY mi dupe z lava dam ho a Admin mi da ban za WH Yaya Brain pro admin nejaky 12 rocny zasran co hraje 1.6 1-2 roky ;) Takze si prosim UNBAN, vcera som si este aj VIP zakupil ze tu budem rozohravat na cupy, cwcka, mixy.. ale jak vidim Admini horsi nez z tesca ;)takze v pred Dakujem, dufam ze to pochopite, z pozdravom dodq1.