Zobrazit normální verzi : Nezasloužený BAN !
Ahoj admini dal mi ban Martiiii bezdůvodně na kopirovaní nicku na 5 týdnů jelikož já nick nekopíruji tak jsem ho dostal neprávem můj nick SmOuLA^. Takhle to mam ve hře nick nekopírují mám ho od kámoše a dostal jsem na 5 týdnu je to dlouho a já chci hrát dám si klidně jiné nick ale tenhle nick jsem neviděl u nikoho a navíc je můj !!!! Nikdo jiný ho nepoužívá tak prosím o UNBAN abych mohl konečně hrát a nemusel čekat už 4 týdný a 7 dní prosím o UNBAN
Presunuto do spravne sekce. Dodej vypis z console.
http://csko.cz/forum/showthread.php?2511-Kopirant
Tady tě někdo nahlásil, ban je oprávněnej...
A když už jsme teda u toho, nepřipadáš si ani trochu jako dement, i tady pokračovat v kopírování nicku?
Unregistered
05-10-11, 17:53
dostal jsem bezduvodny ban za wallhack ani nevim co to je a na co se to viuziva chci poprosit o unban
Precti si jak se zada o unban a pak si zaloz vlastni zadost.
neuveritelna drzost, jeste se tu regnout pod nickem kasphi, ten ban ti jeste prodlouzim
Ten účet už má trochu dýl..
tak to in game bych pochopil ale tohle uz trochu prehanis ne ?
72 Virgins
06-10-11, 14:33
neuveritelna drzost, jeste se tu regnout pod nickem kasphi, ten ban ti jeste prodlouzim
Nic neprodlužuj, ten ban je fakt dlouhej ono se to nezdá ale pet dní a pět tejdnů to je fakt brutál. Souhlasím, že je to kopírování nicku demence, ale pořád je to menší prohřešek.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.