Zobrazit normální verzi : Prosím o unban
Prosím o unban nick madera432 pisem ja madera432 zevraj som mal WH aj ked to neni pravda mam aj svedka T0mas pls o unban
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem o.o
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:448735084'
[AMXBANS] Tvoje IP: '195.168.109.90'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
http://www.ulozto.cz/6960823/maderawh-rar
http://www.uloz.to/6960830/madera-aztec-zip
Aztec cca 9:00 ct vrata a cca 14:10 Terrorista za kostkami uspesne sledovan.
Ten svedek je jehovuv?
Tak takhle pry hraje i 514pro, ale od nej jsem tu takove demo nikdy nevidel, to je divne ne.
Ani nemusím dál sledovat to druhé demo, protože už v tom infernu šlo jasně vidět WH . Jestli tenhle dostane UB, tak se půjdu asi picnout už. A Kotle hlavně mu nežer ty blbosti o VNT,Skype apod. Protože VNT nebo Skype jsou rozdílné věci než mířit a dívat se přes zdi .
Je jedno, co kdo rika. Pro me je vychozi demo.
Tak takhle pry hraje i 514pro, ale od nej jsem tu takove demo nikdy nevidel, to je divne ne.
Ano ale 514pro to taky hraje nějakej ten pátek, prakticky od začátku a u něho se ten skill projevil. A Madera to je bez debat nebo se zase rozčílím zbytečně .
Absolutně. Však už v tom infernu jak se díval do zdi na tom mostu a pak jen vykoukl a dal přesnej HIT na HS CTéčku, kterej byl na balkóně až. To by nedal ani 514pro. Nic proti 514pro, jseš prostě nejlepší, ale to by bylo i nad tvoje síly . ;-)
Invitro ty si taky neni zafna hviezda hlavne ten westwood to mi nepovidej kdyz si bezym v domku aty mne najednou prez zed zacnes sumdavat
Nauč se psát, kdo to má po tobě překládat ! A jestli to nebude tím, že nejsem total noob, protože hraju W3 přes rok už, ale samotný csko hraju déle .
co to ma stim zesi mne dal v domku pres zed a ty si byl venku ???? co to tu meles ????
To ty nemůžeš pochopit si moc nevyspělý aby si pochopil moje konstatování k tvému příspěvku . V tom je W3 krásný, že si můžeš dírovat zdi a dívat se na nechápající obličej lamky, který křící přes celý server WH a na to se mu vysmějí všichni hráči, protože nedokáže pochopit o čem je W3 . Každý zkušený hráč ví, že když díruješ zdi, tak to záleží na mnoho faktorech aby si mohl usoudit jestli si valí s WH nebo s BRAINEM . Hlavně pokud jde o skillera nebo o nooba, který neumí použít BRAIN. Proto je rozdíl posuzovat WH na W3 a rozdíl na Classicu třeba . A po usilovném pátrání v tvém chodu myšlení jsem došel k závěru, že to stejně nepochopíš ani za sto let . Konec debaty . Lock nebo UB nic víc už nepiš .
New[ErA]*SmD^^
15-12-10, 08:15
ahoj já sem k názoru že má madera WH....
Zdá sa mi že madera hral aj na Aim/Fy. Tam dostal tiež ban asi od Sýriusa.
New[ErA]*SmD^^
15-12-10, 15:20
já si myslím když někdo dostal ban tak správně a ne aby tady psal různé témata já si myslím že má cheaty děkuji...
KoviK označuje každého 3. hrača slovom cheater...
KoviK označuje každého 3. hrača slovom cheater...
To není Kovik, ten kdo psal byl Madera, ten obviňoval každého skillera z WH . On akorát píše pod jeho nickem . To poznáš hnedka, protože Madera neumí česky jen nějaký zkomoleniny mezi slovenštinou, češtinou, rumunštinou a finštinou . A ty aby sis to pracně překládal, co nám to vlastně chtěl zdělit za moudro .
No hele lidi já se přiznávam že sem mnel WH ale proč když takovej Anticigan nebo Pankoneyo mnel WH + Aimbot a dostal Ban jenom na 3 měsíce a já sem mnel jedom WH a dostal sem trvalý totéž Killers Anticigán taky WH a AB a jenom 3 měsíce ja jenom prosím aby ste mi skrátili trest protože trvalý si myslím že není správne. A když jde o Fy server nikdy sem tam nedostal BAN a obzvlážď ne od Siriusa tak nevim co to tu plácaš
Nadavas ostatnim hracum do cheateru, pouzivas cheaty a neustale tvrdis, ze nic nemas a ze se nebudes hadat, presto se porad hadas. Pokousis se oklamat i kamarady, aby se za tebe primluvili. Stale tvrdis, ze jsi nic nemel a za chvili ze jsi mel a pak uz ani nevis, co jsi psal.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.