Zobrazit normální verzi : zrušení zvuků v CTF
Zdravím, navrhuju zrušit zvuky v CTF.. tím myslím "multikill, megakill ...", nevím jak ostatní, ale mě to při hře dost ruší a je to úplně zbytečný..hlavně mě naštve když walkuju, slyším že se ke mně přibližuje nepřítel a v tom to začne křičet multikill. Nebo kdyby si to aspoň každej mohl nastavit podle sebe...podle mě to jen kazí hru.
jsem proti. občas to využívám ve svůj prospěch, že když to začne řvat, tak to přehluší moje kroky a můžu běžet. Navíc to hráče nabudí podat ještě lepší výkon.
Zdravím, navrhuju zrušit zvuky v CTF.. tím myslím "multikill, megakill ...", nevím jak ostatní, ale mě to při hře dost ruší a je to úplně zbytečný..hlavně mě naštve když walkuju, slyším že se ke mně přibližuje nepřítel a v tom to začne křičet multikill. Nebo kdyby si to aspoň každej mohl nastavit podle sebe...podle mě to jen kazí hru.
hraj classic
Ja som za. Buď to dať len na 1 CTF, alebo to dať do menu na zrušenie. Keď sa niekto zabije, tiež mi leze na nervy ten hodinový smiech, keď nič nepočujem. A kto bude chcieť, nech si to nechá.
mne tie zvuky nevadia, aspon viem hned ked ukradnu flag atd.
mne tie zvuky nevadia, aspon viem hned ked ukradnu flag atd.
souhlas. vlajku na radaru vubec nesleduju a na obrazovce se to nekdy neobjevi nebo objevi, ale neco to hned prerusi
To si neumite udelat alias a pripsat ho k nejakymu bindu?
tohle do config.cfg
bind "F1" "ak47;m4a1; primammo;vesthelm;vest; ss"
exec userconfig.cfg
tohle do userconfig.cfg
alias ss "stopsound"
Ahoj.
Ja jsem pro. Ten klučina mluví o zvucích 'mega kill', 'ludacris kill', které mají v modu naprosto nulovou informační hodnotu. Flag has been taken, drop, returned a team scored jsou naopak velice cenné informační zvuky, které maji svoje místo.
Například na pubu je fajn, že i když nejste s teamem na TS, tak alespoň víte, co se děje.
Prispiva to k atmosfere, kdo hraval ctf na unreal turnamentu vi :-) jeste mi chybi doublekill za dva killy hned po sobe ;-)
jeste mi chybi doublekill za dva killy hned po sobe ;-)tak to bych pak už neslyšel ani vlastní výstřely.. :D
a ty zvuky když někdo vezme vlajku se mě posledních pár měsíců vůbec nespouštějí.. jenom takový to killing spree, multikill apod. nevíte čím to je?
Jsem pro. Nejlepší by bylo , aby si to hráč mohl sám nastavit(jestli by to šlo). Někdy je to fakt otravné. Zvuky spojené s vlajkou bych nechal.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.