Zobrazit normální verzi : Kast (WH) --> because
Vypis z konzole:
Hráč: Kopta:D
Typ banu: IP Adresa
SteamID: VALVE_0:0:1979800220
IP Adresa: 109.224.72.74
Ban byl udělen: 06-09-2013 - 20:54
Dékla banu: Permanent(Trvalý)
Důvod: WallHack
Admin který banoval: Xeeee (because)
Server: csko.cz | Deathmatch (de_nuke)
Poznamka:
Zdravím, omlouvám se že tato žádost není podle osnovy, posĂílám to z jiného PC, na kterém ban nemám. Ale chci požádat o unban z důvodu že ban dostal kámoš matau(kopta:D) za WallHack ale už u nás nějakou dobu nehraje a hraje na PC brácha. Brachovi je 9, ten Cheaty používat nebude. Zadost bych poslal z jeho PC.. Ale je dost starý a trvalo by hodiny než bych se z toho PC tady přihlásil a napsal žádost o unban. Předem díky, S pozdravem Kast
Honey cocaine
06-03-14, 13:35
Ahoj,
za wh se ub nedava, pomuze jedine originalni hra
A nešla by udělat vyjímka? Hraju tam já "Kast" Brácha "STANCEK747" a chce hrát ještě jeden brácha jenže ten má ban za WH, jenomže je mu 9 a ani neví co WH je... Counter Strike jsem mu přeinstaloval takže kámošové WH ani AB už tam není.
Pozrem zajtra ci este mam demo, ale skor nie ako ano.
Jak jsem psal, vím o tom že měl AB i WH.. Prostě mě bez toho nemohl sundat. :D Ale taky jsem psal že kámoš už u nás dávno nehraje. Hrával u nás protože neměl PC, teď si už koupil vlastní.
Honey cocaine
06-03-14, 14:48
Jak jsem psal, vím o tom že měl AB i WH.. Prostě mě bez toho nemohl sundat. :D Ale taky jsem psal že kámoš už u nás dávno nehraje. Hrával u nás protože neměl PC, teď si už koupil vlastní.
Ja te chapu, ale pochop, ze za cheaty se zkratka ub nedavaji, viz. prispevek od Bikoze nahore
Je mi to jasné, ale jak jsem psal.. Já ani bráchové jsme ban nedostali. Dostal to kámoš který u nás už minimálně 2 měsíce nehraje. Bráchovi který chce hrát na tom PC kde je ban je 9 ... Ten WH ani AB zapnout neumí. A sám jsem tam CSko přeinstaloval, takže už to tam není, ale to už jsem také psal.
Honey cocaine
06-03-14, 15:54
Je mi to jasné, ale jak jsem psal.. Já ani bráchové jsme ban nedostali. Dostal to kámoš který u nás už minimálně 2 měsíce nehraje. Bráchovi který chce hrát na tom PC kde je ban je 9 ... Ten WH ani AB zapnout neumí. A sám jsem tam CSko přeinstaloval, takže už to tam není, ale to už jsem také psal.
Budu se opakovat, jedinym resenim je koupit originalni hru, ktera je mozna zakoupit v csko.cz eshopu, stoji to par korun. No ikdyz vzhledem k tomu, ze je to nejakou dobu, necham to na bikozovi.
Teď zrovna davám každou korunu do auta... Takže mi na hry peníze nevychazejí.. Ale počkám na rozhodnutí "bikoze".
Demo zde: http://leteckaposta.cz/754751148
Poprosil by som ostatnych aby to pozrel.
Demo zde: http://leteckaposta.cz/754751148
Poprosil by som ostatnych aby to pozrel.
Není nutné, zapnuté cheaty byly potvrzené žadatelem.
Ano už jsem psal že o tom vím. Ale ten který měl ten ban u nás už dávno nehraje.. Vždy jsem ho pouštěl na starý PC a nechal ho tam dělat co chce protože na tom PC nikdy nikdo nehrál.. Jenomže brácha si chtěl zahrát se mnou a se STANCEK747, jenomže nemohl protože tam ten kámoš dostal ban. Proto žádám o unban.. Jak jsem psal, kámoš už u nás minimálně 3 měsíce nehraje. A můžu se zaručit za bráchu, že cheaty nikdy nepoužije.
Ban je na PC, ze kterého se cheatovalo, my těžko rozlišíme osoby, které na dané PC mají přístup. Proto je zde možnost originální hry, kterou lze patřičně zabezpečit.
Jak jsem psal, já hrát můžu ale brácha ne... Peníze teď davám všechny do auta... A hry zásadně nekupuji. Ban je jen na PC, IP máme všichni stejnou a můžeme tam hrát, jen brácha (8) nemůže... Ale beru vaše rozhodnutí, najdeme si jiný server. Díky za odpověď.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.