Zobrazit normální verzi : problem s CS
Superbongman III.
06-03-14, 18:18
Serus ludia..mám menší problém s cskom....akýkoľvek server spustím..načíta sa mi a ked už si mám vyberať, či budem T alebo CT tak mi to vtedy sekne....neviete v čom može byť problem? dával som aj aktualizovať grafickú kartu ( ATI RADEON HD 4300/4500 ) a stále to seká :D vírus nemám fakt neviem v čom može byť problem..mám pár hier (2014) a fičia jak oči, len vždy s touto "50" ročnou hrou mám problémy...akýkoľvek nápad sem hodte budem rád :D už som zúfalí s toho dik.:cool:
Z osobni zkusenosti testovani cheatu, tak presne toto delalo kdyz sem zkousel Metori :-)
Zkus ho odstranit a pujde to
Superbongman III.
07-03-14, 09:42
ja som cheaty neskušal ani neviem ako sa zapínaju :D čiže v tom problem určite nebude
Hraješ furt na NS ? bejt tebou, zalohuju si cfg. a reinstallnu to, teda pokud si to už nezkoušel
E :WTF ?
Superbongman III.
07-03-14, 18:18
furt NS :D cfg ani nemám možno 5 vecí :D a preinštaloval som už milion krát..aj som skušal stiahnut iné cs ako z kotelny a furt to sekne..največšia haluz je na tom to,že aj ked s botmi si pustím hru tak to lágne..fakt nechápem
Zkus vypnout antivirus a firewall a pak se připoj. Pokud to nepomůže, bude pravděpodobně chyba v grafice (četl jsem, že např. série 4800 nepodporovala OpenGL, takže zkus v Options nastavit Video Renderer na D3D).
Zkus vypnout antivirus a firewall a pak se připoj. Pokud to nepomůže, bude pravděpodobně chyba v grafice (četl jsem, že např. série 4800 nepodporovala OpenGL, takže zkus v Options nastavit Video Renderer na D3D).
Přesně tak nastav jiné nastavení grafiky.
Superbongman III.
10-03-14, 10:48
skusil som D3D a nejde to :D ja už fakt nechápem čo s tým može byť....
Zkus menší rozlišení nebo ještě zkus stáhnout counter strike 1.6 standalone já taky nemůžu cs 1.6 z kotelny ani od nikud jinud protože se mi to seká a občas sekne standalone mi pomohl je normálně k stažení na netu vyzkoušej to :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.