PDA

Zobrazit normální verzi : Winterfresh/ Furien

Thylosh
07-03-14, 21:14
Ahoj Kotle, chtěl bych požádat o práva na všech serverech Furien. Aktivita na serverech je 100 %, takže si mylsím že to není špatné :-). Můj nick na Furienech je: Winterfresh#.^. Steam nemám moc dlouho, ale teď jsem rád že jsem si na steam koupil original csko ;). Teď řeknu něco o mě: Takže moje jméno je Petr Thiele jsem z Liberce (Vratislavice n/N). Je mi 15 let a ve volném čase chodím ven s kámošema si zahrát fotbal, florbal občas si zajdu i do posilovny a každý den se ukážu na csku :). Furieny hraju 2-4 hodiny denně. Někdy zajdu i na JB tam se nazývá můj nick: D!cK.^ občas Hns a Bhop. Na Kotelně hraju už 3-4 roky. AMX mody ještě neznám, ale některý Cheatery jsem nahlásil přes chat na serveru Furien, protože Demo mi nějak nejde natočit. Tohle je ode mě asi vše :). Přeju příjemný zbytek dne :).

Cip3r
07-03-14, 21:22
Admin co nemuže natočit demo je asi víš k čemu...:D všem co znam si poslal tvoji žadost už včera do zprav na steamu a dneska ji založiš na foru, docela joke.
Myslim že není třeba ti tu psat všechny duvody proč práva nedostaneš, ale hlavní důvod je že teď je o furien postaráno dobře.

Thylosh
07-03-14, 21:28
Jo v pohodě chápu to. Díky za odpověď :-)

Honey cocaine
07-03-14, 21:29
Bohuzel PROTI, priste dodej prosim SID, pokud mas na steamu nahrano malo hodin, dej tomu cas, nahrej vice hodin, tak aby to nejak odpovidalo norme a potom pozadej. TAke je dulezite hlasit cheatery na foru, pokud ti nejde natocit demo, to je divne, nebo to neumis? To je vec druha. Navic, jak psal Ciper, o Furieny je postarano v aktualnim obdobi velmi dobre.

Thylosh
07-03-14, 21:31
STEAM_0:0:82463680
Omlouvám se na tohle jsem zapoměl.

Thylosh
07-03-14, 21:32
Pohoda díky za odpvěd :)

Darongodx
07-03-14, 21:35
Bez dema by si sa nepohol. O furien je momentálne dobre postarané.
Proti

Thylosh
07-03-14, 21:48
Jo v pohodě Darondo :) Díky za odpověď.

ViRPo
09-03-14, 13:38
Preco ti nejde natocit demo?
Do konzole das "record NAZOVDEMA" a ked chces skoncit, napises do konzole "stop"
Potom sa ti v priecinku cstrike ulozi demo v tvare NAZOVDEMA.dem

Si v pohode typek, ale my hladame ludi, co vedia odhalit cheaty
Taktiez Dick nie je uplne najvhodnejsi nick >.>

Nema zmysel povedat nieco ine ako proti

Charon35
13-03-14, 21:40
Nie.