PDA

Zobrazit normální verzi : Žádosto práva - War3

Para.Dox
09-03-14, 02:56
Ahoj,
chtěl bych požádat o práva především na serveru War3FT.
SteamID: STEAM_0:1:63990126
Csko hraji asi 8let ale mezi tím se najdou nějaké pauzy. Myslím si že jsem velmi aktivní a cheatery hlásím.
Nejvíce chodím na War3FT 1,2 ale i na Deathmatch.
Většinu času jsem hrál na Non-Steam CS takže proto mám trochu méně hodin na steamu.
Jméno ve hře mám : MulTipLe
S hráči myslím nemám žádný problém a s adminy také ne. Sprostý nějak moc nejsem ale je jasné že mi někdy nějaké to slůvko prostě ujede.
Čistý "trestní rejstřík" tak úplně nemám :D ale myslím že to není tak strašné.
Adminem jsem byl hodně krát takže nějaké ty zkušenosti s AMX mám, i jsem vlastnil několik portálů (nedávno jsem jeden zrušil :P ).
Tady na kotelně hraji již přes 3-4 roky určitě ale ne pod tímhle nickem, měl jsem jich hodně nepamatuji si je všechny ale myslím že jeden byl S.W.A.T|V.I.P nebo nějak tak :D to mi bylo asi 8 let a pak jsem kopíroval nicky bráchovi až jsem se dostal k ParaDox, MulTipLe_ParaDox (pak jsem se dozvěděl že kopíruju nick že prý se tu takhle jmenuje již jeden admin) tak jsem zvolil konečný nick a tím je MulTipLe.
Zkušenost s cheatery mám protože sám jsem zkoumal kdysi jak to WH funguje atp. :D
Cheatery hlásím přes "!" ve hře nebo napíšu adminovi na steam nebo sem na forum což je nejčastější.
Moc rád bych se připojil k vaši komunitě a přiučil se něco od starších a zkušenějších.
Myslím že bych byl dobrou aktivní posilou pro vaše servery.
To je z mé strany asi vše a pokud budete chtít vědět něco dalšího tak se ptejte ;)
__________________________________________________ ____
Kontakt:
Steam: microshady1
__________________________________________________ ____
Děkuji MulTipLe.

Slunicko
09-03-14, 08:21
Aha, takze tobe je 15, hrajes tu 3 roky, pred 3ma rokama jsi mel nick swat vip ale to ti bylo 8 ;-)

Navic ja tam narozdil od tebe vazne ty 3 roky hraji a nikdy jsem te tam nevidel, nevidel jsem zadne tvoje hlaseni, aktivita na forku je ciste jen kvuli pravum + ten nick para.dox, kdyz vis, ze tu je admin s prakticky stejnym nickem, to mi taky neprijde jako to pravy orechovy, kdyz si to sectu, tak jsem PROTI.

Para.Dox
09-03-14, 08:58
Špatně si mě pochopil, napsal jsem tam "asi". Jen jsem tam napsal první číslo který mě napadlo nemyslím to vážně mělo to vyznít jakože jsem byl ještě malej nebo tak. Teda jestli to chceš slyšet tak mi teda bylo kolem 11ti let.
A to jméno na fóru.. no když jsem si ho založil tak jsem se o tom dozvěděl (tedy až po založení) a zatím jsem si neudělal nový. Ale jestli budu muset tak budu muset a s tím se nedá nic dělat.

Slunicko
09-03-14, 09:03
Hele, hrajes tam teda takovou dobu, pricemz paradox je nejaktivnejsi admin na w3 a vsiml sis toho teprve pred mesicem? Ale prosim te.. Navic tohle nebyl duvod k proti, k tomu jsem napsal jen, ze se mi to nelibi, vsak on ti to vysvetli sam ;-)

Btw komu vlastne hlasis ty cheatery?

Para.Dox
09-03-14, 09:06
No hlásil jsem je Doesovi a ten mi včera nebo před 2dnama napsal že je prý admin jen na DR takže hlásím přes "!" a tady na fórku.

matis
09-03-14, 09:16
- Na fore si nahlasil 5 ludi, z toho 2 clear
- Aktivita v hre ziadna, na forku ani tolko

aktivita >

WAR >
Total Connection Time: 0d 06:46:31h
Total Connection Time: 0d 03:38:21h

WAR U >
Total Connection Time: 0d 00:00:36h

DM >
Total Connection Time: 0d 01:48:06h

dalej perlicka na teba >
http://steamcommunity.com/profiles/76561198088245981 - zaujimavy nick si na steame pouzil > ShaDy
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=70585
http://csko.cz/forum/showthread.php?25206-ShaDy-%28jiny-hrac%29-gt-KranFranT

MicroShaDy 80.188.122.157
Para.Dox 80.188.122.157
shady 80.188.122.157

email ShaDyho > ondra*****@gmail.com

takze velke NIE

Flopsaid
09-03-14, 15:59
ne

Para.Dox
12-03-14, 22:31
Koukám že to nemá cenu takže prosím LOCK a zkusím to až se situace uklidní .. Až se pod novým nickem ohraju a nebudu takový "nováček".