Zobrazit normální verzi : CHH nebo Admin
Killer Bee
12-03-14, 14:37
Jaký je rozdíl mezi Cheathunterem a Adminem ?Jako Admin může dát ban i Cheathunter může dát ban nebo co jako mohli by jste vysvětlit ? :wacko:
Cheathunter je člověk, kterýmu není dána až taková důvěra, ale i přes to má práva.
Admin je člověk, který nemá ve svém oboru žádné "omezení".
Takhle jsem to alespoň pochopil já
Chh nema pristup do admin fora a nevidi tak do internich a intimnich problemu adminu...
Chh nema pristup do admin fora a nevidi tak do internich a intimnich problemu adminu...
a myslim, ze nemoze banovat steamakov
Killer Bee
12-03-14, 14:51
Jo aha no tak díky za vysvětlení :)
a myslim, ze nemoze banovat steamakov
chh muže banovat i steamaky :)
chh muže banovat i steamaky :)
Ale nie v hre.
Ale nie v hre.
Tak proč mi to šlo? :O
amxx_bans nerozlišuje VALVE a STEAM ID, prostě je to pro něj proměnná jednoho z identifikátorů hráče. Takže by se musel změnit (editovat a pak kompilovat) jak plugin amxx_bans tak amxx_admins. Ale nevim, jen tipuju..
amxx_bans nerozlišuje VALVE a STEAM ID, prostě je to pro něj proměnná jednoho z identifikátorů hráče. Takže by se musel změnit (editovat a pak kompilovat) jak plugin amxx_bans tak amxx_admins. Ale nevim, jen tipuju..
Snad vsechny pluginy tu ma predelane Kotel podle sebe. Nevim jestli cheathunteri maji nebo nemaji mit moznost banovat steamaky, ale vim ze je mozne to nastavit. Driv to tak meli vsichni novi admini.
CHh jen nevidí admin fórum, aby se nějaký jiný admin neurazil a neodešel. Což se děje dost často.
Jo protože admini jsou strašně urážliví a namyšlení. Takže ti normální dostávají jen CHH :)
Killer Bee
13-03-14, 10:47
:D ok dík
Tak v tom případě to vaše admin fórum nechci nikdy vidět :o
Už mi stačí na jaký úrovni jsou některý příspěvky na tom normálním :D :D
možná raději opravdu lepší nevědět :D
Honey cocaine
13-03-14, 12:43
Nahodou, clovek se nad tim nekdy uprimne zasmeje :D
Prave teraz je tam zaujimave tema na ktorom sa fakt da zasmiat :D
Opa..vynasam zas uh :D
Hm, za podobnou větu kdysi dostal ceganik ban :( jiná doba
To musely být těžké časy, když za podobné věty padaly hlavy.
Snad nejste sekta, proboha! :D :D
Ale ne, do vašich problémů mi asi fakt nic neni. Takže co si tam upečete, tak si tam snězte! :P
Hm, za podobnou větu kdysi dostal ceganik ban :( jiná doba
Blbost.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.