Zobrazit normální verzi : COD:MW - admini
chcel by som aby na serveroch boli admini castejsie.. seci tam maju cfg na knife a davaju vpoho 4/5m.. nikto tam neni tak poho aj s WHckom atd.. nieco s tim robte pls -_-
Shit Pro ^_^
13-03-14, 17:52
chcel by som aby na serveroch boli admini castejsie.. seci tam maju cfg na knife a davaju vpoho 4/5m.. nikto tam neni tak poho aj s WHckom atd.. nieco s tim robte pls -_-
WH na knife musi byt veeeeeelmi “uzitocna“ vec takze podla mna za unskill podla ktoreho su all cheatry.
A čo že majú cfg na knife? To že máš cfg na knife neznamená že budeš dávať 8 metrov ako ja keď nemám signal na wifine...
WH na knife musi byt veeeeeelmi “uzitocna“ vec takze podla mna za unskill podla ktoreho su all cheatry.
Tak se podívej v jaké je to sekci ty chytráku.
Killer Bee
13-03-14, 19:04
To že tam nikdo není jako přijdu tam (každy den aspoň jednou) třeba 3 mapy a každý den aspoň jeden člověk WH :D a zrovna když je tam ten WHčkář tak admin tam není :D
To že tam nikdo není jako přijdu tam (každy den aspoň jednou) třeba 3 mapy a každý den aspoň jeden člověk WH :D a zrovna když je tam ten WHčkář tak admin tam není :D
Tak ho nahlás alebo natoč, admini nemôžu byť všade... Aj oni sú len ľudia
Killer Bee
13-03-14, 22:24
Delten 3x po sobě (denně) jsem sem dával HLTV (načasovaná) ...vím že jsou jen lidi ale když jsem psal přes ! tak ani po 10 minutach nikdo nepřišel a po skončení mapy jsem šel hned stahovat HLTV
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.