Zobrazit normální verzi : Diaglon (WH) --> !o!ens
Tasmanský čertík
17-03-14, 12:46
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 100441)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Diaglon >
[AMXBANS] Tvuj nick: LOLALILOLA
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2005093269
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2005093269
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 90.179.87.73
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.179.87.73
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < !o!ens >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
Prosil bych demo :teehee:
A co takhle dát to do správného téma?
Edit: již presunuto
Tasmanský čertík
17-03-14, 12:54
dík seno napsal som to narychlo a nepodíval sem se kde to píšu. No stejně chci vidět demo od !O!ENSE
Od Kubelasa:
Co zkoušíš? Obchazíš dokonce ban a ty máš tu drzost přijít si znova pro UB?
Obchazené bany : http://csko.cz/forum/showthread.php?21074-unbam-pokud-by-to-%9Alo-)-Luccy&p=220010#post220010 , http://csko.cz/forum/showthread.php?19431-Pros%EDm-o-unban
Již obcházíš jeden ban za cheaty, neměl jsi tedy teď ani hrát. Pomůže jen originální hra.
Tasmanský čertík
17-03-14, 23:11
Jžs bol reset serveru tak som to skusil a ban som neměl, nevím co tu meleš všem co mněli ban to šlo, byl reset serveru, fajn začnu znova a za půl měsíce co jsem si oblíbil server mi tam dáš ban Za wh já začal s čistím štítem takže nwm co tu meleš já chci vidět demo, pokud nemáš demo tak chci unban. V pravidlech je psáno že musíš mít demo než někoho zabanuješ jestli nemáš demo tak mi dej unban omg. Už jednou sem na to doplatil že sem používal hacky a když začnu fér tak co stejně mně zabanujete a ty co tam maju ab nezabanujete. Fakt vy tam asi sedíte nebo ty co používají hacky a nejsou zabanovaný, jsou asi vaší přátelé nebo nwm. psal sem přes ! a nic tam šlo úplně vidět !AB! jak se ta myš úplně cukla několikrát.
Jžs bol reset serveru tak som to skusil a ban som neměl, nevím co tu meleš všem co mněli ban to šlo, byl reset serveru, fajn začnu znova a za půl měsíce co jsem si oblíbil server mi tam dáš ban Za wh já začal s čistím štítem takže nwm co tu meleš já chci vidět demo, pokud nemáš demo tak chci unban. V pravidlech je psáno že musíš mít demo než někoho zabanuješ jestli nemáš demo tak mi dej unban omg. Už jednou sem na to doplatil že sem používal hacky a když začnu fér tak co stejně mně zabanujete a ty co tam maju ab nezabanujete. Fakt vy tam asi sedíte nebo ty co používají hacky a nejsou zabanovaný, jsou asi vaší přátelé nebo nwm. psal sem přes ! a nic tam šlo úplně vidět !AB! jak se ta myš úplně cukla několikrát.
http://csko.cz/forum/showthread.php?19431-Pros%EDm-o-unban
ty už si tu dávno neměl co dělat, takže to tvoje "chci demo nebo unban" si strč pod klobouk. jak psal does, poslední šance je originální hra.
Žádný restart banlistu nebyl, tvůj druhý ban za cheaty je stále aktivní. Ale klidně si počkej na demo od Aleše, když na tom tak trváš.
Tasmanský čertík
17-03-14, 23:22
tak mi *********** a když nemáte ani demo tak si strčte ty vaše pravidlo někam.. jo a když byl reset serveru tak ste měli nechat bany a ne že je vymažete. Já si stáhnul csko po vánocích a žádnej ban sem neměl tak nwm co tam děláte máte v tom nějaký chaos.
Tasmanský čertík
17-03-14, 23:23
Jžš tak mi řekni že když jsem si stáhnul csko po vánocích tak mi to šlo a ban sem neobcházel.
Tasmanský čertík
17-03-14, 23:25
Jo a kdybych uměl obcházet bany tak u vás nežádám o unban.
Nemusel jsi obcházet úmyslně. Jsi na jiném PC a poskytovatel internetu ti přidělil jinou IP. Nemá to smysl řešit, počkej na demo.
Tu máš demo: http://leteckaposta.cz/651095489
Jo a kdybych uměl obcházet bany tak u vás neádám o unban.
My ta ziadame, aby si uz nechodil cheatovat na serveri...dik
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.