Skorpion
19-03-14, 08:33
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Tvuj nick: For revenge
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2045560926
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2045560926
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.103.166.90
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.103.166.90
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < dr >
[AMXBANS] Server: csko.cz | BaseBuilder XP (bb_dust2long2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ======================================
Poznamka:
dostal som BAN za NK na zm BB preto, lebo som nezabil zm co boli v mojom kempe.. tak ked mi lezie dalsi zm a oni ma nezabijaju tak asize sa nezaoberam tymi co ma nezabijaju a idem po tych co ma chcu zabit.. a nebol to NK.. oni ma nezabijali ja som tam dal aj minu aby ich to zabilo ale mali este dost HP.. does tak pozri si celu situaciu a nie hnet davat bany..
[AMXBANS] Tvuj nick: For revenge
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2045560926
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2045560926
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.103.166.90
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.103.166.90
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < dr >
[AMXBANS] Server: csko.cz | BaseBuilder XP (bb_dust2long2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ======================================
Poznamka:
dostal som BAN za NK na zm BB preto, lebo som nezabil zm co boli v mojom kempe.. tak ked mi lezie dalsi zm a oni ma nezabijaju tak asize sa nezaoberam tymi co ma nezabijaju a idem po tych co ma chcu zabit.. a nebol to NK.. oni ma nezabijali ja som tam dal aj minu aby ich to zabilo ale mali este dost HP.. does tak pozri si celu situaciu a nie hnet davat bany..