Zobrazit normální verzi : JailBreak
prosím o takzvaný unban k tomu abich opět mohl k CT děkuji moc předem.
Myslím že tvoje "abich" je dostačující :D :D
Takže takzvaně NE a přečti si, jak se žádosti píšou...
omg a kde si to mám jako přečíst
Hledej (http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%C5%BE%C3%A1dat-o-unban) šmudlo.
ok tak znova
dobrý den moje jméno je [0CT4Vi4N]*-* hraji na JailBreaku a chtěl bich požádat o unban k CT na serveru JailBreak tento ban jsem dostal nesprávně ale boužel jsem nezkopíroval konzolu proto žem si toho nevšiml (jsem debil).... PROSÍM NESMĚJTE SE MI
TheSpectator
11-10-11, 15:10
Když to nejde se nesmát :D
A zase stejně chyba :D "abich" až se naučíš psát, tak tu napiš :D :D
LEPŠÍ ?:cray:
omg ale kotel tam nepise ze se nesmi psat "abich"
prosím moc prosím:cray:
To si zabil starý!! Mě se nejedná o to jestli tam je "abich" nebo "bich" :D :D Ale o něco jiného, přemýšlej...
a to si úplný zabiják :D :D "omg ale kotel tam nepise ze se nesmi psat abich" :D Já se směji ještě teď :D
dobrý den moje jméno je [0CT4Vi4N]*-* hraji na JailBreaku a chtěl požádat o unban k CT na serveru JailBreak tento ban jsem dostal nesprávně ale boužel jsem nezkopíroval konzolu proto žem si toho nevšiml (jsem debil).... PROSÍM NESMĚJTE SE MI :happy:
A teď si radši to slovo vynechal, jo? :D
už jsem psal že sem debil a debil nepřemýšlí omg :D
:hypocrite:a co mam zmněnit ????????? porať prosím prosím :cray:
jenom mně řekni jestli je to marný se vás dožadovat a nebo ne :mad:
Dobře, ale takové základy, "bi" :D :D si mohl mít :D :D
Nemusíš se vyjadřovat na dále.
díííííííkkkkkk:happy:
Myslel jsem to tak, že UB nedostaneš.
prosím o takzvaný unban k tomu abich opět mohl k CT děkuji moc předem.
To přece neni tragédie, nesmět se připojit jako CT na JB.
Koblih, tybláho kašli na CT, na ty se stojí fronta. Nauč se hrát JB za T, a mezitim ti ten ban snad vyprší.
A slovo "abich" už nikde nepiš, hlavně né ve škole, mohlo by ti to zhoršit prospěch...
To přece neni tragédie, nesmět se připojit jako CT na JB.
Koblih, tybláho kašli na CT, na ty se stojí fronta. Nauč se hrát JB za T, a mezitim ti ten ban snad vyprší.
A slovo "abich" už nikde nepiš, hlavně né ve škole, mohlo by ti to zhoršit prospěch...
Ono se dá naučit hrát JB?!
Tato žádost o UB je příklad jak se nemá psát... :D :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.