PDA

Zobrazit normální verzi : Reset lv.



Kempa
23-03-14, 15:20
Vím že je to asi velká kravina, ale přece.

Nešlo by nechat lv. na COD:MW, ale na COD:MW 2 je resetovat... .
Malé lv. si štéžují na velké lv. Reset lv. není fér vůči velkým lv. co to hrajou pár roku... .

Takže, na COD 1 nechat stále lv.
Na COD 2 resetovat lv.

Děkuji za přečtení, s pozdravem Kempa.

knot
24-03-14, 05:49
To jsem psal já.

Kempa
24-03-14, 14:27
To jsem psal já.

Tak sorry, mě to taky napadlo ;)

knot
25-03-14, 06:39
Z toho stejně nic nebude uvidis

shootradar
25-03-14, 10:43
Z toho stejně nic nebude uvidis

Nj klasika, sem psal že se to tu bude řešit 20x do roka tohle téma .. nemá cenu už komentovat :p

Kotel
25-03-14, 12:56
Jedina moznost je udelat server s mensimi levly. Treba misto capture base.

matis
25-03-14, 13:09
ja nechapewm co stale mate s tym resetom? ak si lama tak trenuj a nedobudni rank, tak ako ostatny...

by som chcel vidiet co by ste napisali, ak by ste vy mali rank 200 a Kotel by chcel vsetko resetovat... ci co myslis, ze ostatny ten rank ukradli? su to mesiace hrania a driny...

Kempa
25-03-14, 14:22
Proto jsem psal, at zustanou lv. na COD 1.. a na 2 by se to resetovalo ;)

Ja sam mam osobne 150 lv.. tak vim jaka je to drina to naexpit..

A ten napad co psal Kotel, je dobry.. na Capture Base moc lidi nechodi..(skoro nikdo)
Tak z neho udelal COD 3.. s max lv 100 :)

kono159
25-03-14, 14:25
ja nechapewm co stale mate s tym resetom? ak si lama tak trenuj a nedobudni rank, tak ako ostatny...

by som chcel vidiet co by ste napisali, ak by ste vy mali rank 200 a Kotel by chcel vsetko resetovat... ci co myslis, ze ostatny ten rank ukradli? su to mesiace hrania a driny...

sakra citaj lepsie, on chce urobit reset len na jednom servery, ale je to blbost, musela by sa spravit asi druha databaza, zmensenie lvlu je tiez asi blbost, ak by sa to obmedzilo napr na lvl 100/75/50 to je jedno, ale stale by tam boli hraci, ktori ten max lvl maju a budu s nim hrat

Kempa
25-03-14, 14:30
Sorry, ze jsem to tu psal 2x.. blbe mi net.


Nebo jednoduse.. udelat COD, na ktere od zacatku bude 50 lv..
Potom by si nikdo nemusel stezovat, teda ten kdo umi hrat :)
Protoze treba "Rusher" s int na max je dost OP.

matis
25-03-14, 14:40
sakra citaj lepsie, on chce urobit reset len na jednom servery, ale je to blbost, musela by sa spravit asi druha databaza, zmensenie lvlu je tiez asi blbost, ak by sa to obmedzilo napr na lvl 100/75/50 to je jedno, ale stale by tam boli hraci, ktori ten max lvl maju a budu s nim hrat

sakra citam...a? sam si uznal, ze je to hlupost a cod1 a 2 maju spolocnu databazu... skor by som urobil padanie skillu/lvl. na zaklade odohraneho casu, cize dlhodobejsi inaktiv ingame by sposobil padanie levelov

Rejko
29-03-14, 21:32
Ja by som to nechal tak ako to je. Podľa mňa zbytočnosť resetovať, akurát by len odišli hráči.

LumP
31-03-14, 16:23
Jedina moznost je udelat server s mensimi levly. Treba misto capture base.

To by nebylo vůbec špatné...stejně na CB skoro nikdo nechodí

shootradar
03-04-14, 07:21
To by nebylo vůbec špatné...stejně na CB skoro nikdo nechodí

NA CB hrajou jen ti, co se chtějí naexpit rychle na nějakej lvl a pak přijdou na cod1 či cod2 a najednou mají lvl 150 a všici se diví kde to vzali, když je tam ještě neviděli. ;)

LumP
03-04-14, 10:03
NA CB hrajou jen ti, co se chtějí naexpit rychle na nějakej lvl a pak přijdou na cod1 či cod2 a najednou mají lvl 150 a všici se diví kde to vzali, když je tam ještě neviděli. ;)

No nevím jak by tam nahonili 150 lvl ale když jsem to ted' zkoužel na CB tak za kill máš +-20exp a vyhrane kolo nehrozi takže by tam museli expit nevím jak dlouho aby dali vůbec aspoň 50 lvl :D

shootradar
03-04-14, 14:52
No nevím jak by tam nahonili 150 lvl ale když jsem to ted' zkoužel na CB tak za kill máš +-20exp a vyhrane kolo nehrozi takže by tam museli expit nevím jak dlouho aby dali vůbec aspoň 50 lvl :D

Je vidět že jsi amatér, stačí když ti padne maximální koncetrace a hned máš 20 xp navíc plus 5 xp za boty a když se ti tam respawnuje nejméně 4 boti na spawně tak dáš i 7000 xp za mapu někdy i přes 10K když mapa trvá déle ...

LumP
03-04-14, 19:39
Je vidět že jsi amatér, stačí když ti padne maximální koncetrace a hned máš 20 xp navíc plus 5 xp za boty a když se ti tam respawnuje nejméně 4 boti na spawně tak dáš i 7000 xp za mapu někdy i přes 10K když mapa trvá déle ...

No možná že jsem amatér ale podle tohodle by tam item maximalní koncentrace být už neměl pokud ho teda Kotel zrušil ;)
http://csko.cz/forum/showthread.php?24576-Capture-base-zru%C5%A1en%C3%AD-bot%C5%AF

knot
04-04-14, 21:06
ano ale vsichni víme jak to mnel kubinotv ted "la sabatardo" sám proti 5 botum koncetracka za mapu 700 killu, a 10 lvl v kapsi.