Zobrazit normální verzi : ZE - odstranění dvojskoku
Ako viete dvojskok je super vec keď vas napriklad naháňaju zm spravite dvojskok a obskočite ich atď. Ale zároveň hrači vďaka dvojskoku skaču do textúr,preskakujú časti mapy atď a to veľmi zle kazí zážitok z hry a zo super map spravia zaležitosť 30 sekund.
Souhlasim, taky bych to zrusil;)
Killer Bee
26-03-14, 20:22
Proti sice pravda za ZM docelá hard trefit CT ale zase za CT pak větší šance uhýbat od T :)
No neviem, odstranite double jump a prijde sgs :D Podla mna to je jedno... Vzdy budu ti rychejsi hraci a ti pomalsi, vysledok kola vzdy bol a bude na pleciach mudrejsich hracov a na tom ako sa k tomu postavia. Ci sa rozhodnu sebcit a stratia polovicu CTs alebo riskovat a rozhodnu sa zachranovat opozdilcov. Ten double jump ani nie je tolko podstatny, aj tak ho vyuziva iba uzka skupinka ludi.
Killer bee ale koľko map je tym double jumpom pokazenych? Napr. egypt čo bola super mapa (na servery bez dj) takto je to proste blbosť všetky tie prekažky prejsť o dvojskoku.A keď hrači buguju do textur kde sa môže dostať len jump a toho bere malokto radšej si poinfikuju hrači lamki a skilleri prežiju ako by niekto bral jumpa a zabil nanajvyš jedneho na texture.Napr. už len taka hospital by dostala iný nádych kebyže všetci neskaču na vrtulnik a odpadlo by bremeno bugnutie mapy kedže hrači by museli byť fakt skill aby vystrielali zm z vrtulniku.Kto skill je nič mu to nespraví kto sa schova vkuse v texture a kazi mapy tak ho to už asi nebude baviť.
Mě to s dvojskokem dost baví, textury apod se můžou trestat.
Já bych ho tam nechal. :)
Pokud hodne map kvuli tomu vyhravaji ct, tak ho zrusim.
Ani jsem to nepostřehl. Jakých map se týká to, že si CT mohou zkrátit mapu? To jedině, že CT vyskočí někam, kam ZM nedoskočí a tam kempí, ale tím si nijak nepomůže, protože neuteče.
Ani jsem to nepostřehl. Jakých map se týká to, že si CT mohou zkrátit mapu? To jedině, že CT vyskočí někam, kam ZM nedoskočí a tam kempí, ale tím si nijak nepomůže, protože neuteče.
Mal som možnosť hrať na rumunskom servery a tam je to neporovnateľne ine takže zopar prikladov: 1.Hospital tam vyskaču hrači do textur a robia to skoro všetci 2.ze egypt koniec mapy by mali hrači dlhši čas ubranovať ale vďaka double jump to preskočia a hneď su na konci 3.všetky vrtulniky buguju že na ne vyskočia a to na každej mape zm ich neinfikuju a potom predlžuju mapu hrači čakaju aj 3 minuty kym skonči kolo. 4.ze_5tazona_lg tam hrači preskakuju ploty a zm nemaju šancu atď. atď. ale rozhodnutie je na kotlovy ak to hráči vážne nechcú. PS: Drž nám palce s kamošom sa snažime robiť mapy :D
Kyblík Hnoje
30-03-14, 21:20
Jsou mapy, na kterých se ale bez dvojskoku neda zalézt do některých krytů. Třeba antrax - ten modrý kryt. Šel bych naopak druhou cestou a dal dvojskok všem.
EDIT: ZM se stejně dostanou všude, ať už jumperem, samarou nebo pomocí granátu hozeného pod nohy.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.