Zobrazit normální verzi : ^Luky. --> Byznis
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 101507)
[AMXBANS] Mas 23 hodin, 57 minut a 25 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'tak ty sa bugujes a ja som kar ne ...'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < PLayer >
[AMXBANS] Tvuj nick: PLayer
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:48011181
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:48011181
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 194.228.20.221
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 194.228.20.221
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < nehovor mi co mam robit >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 4 (jail_minikule_v1)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Ty si dobry panko, admini taky bugujou hrace.... ja nekoho vybugnu a mam BAN?? Opravdu... a jeste k tomu on nema ani hovno.. Jdi se lecit s pozdravem ^Luky. :))))
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 101507)
[AMXBANS] Mas 23 hodin, 57 minut a 25 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'tak ty sa bugujes a ja som kar ne ...'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < PLayer >
[AMXBANS] Tvuj nick: PLayer
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:48011181
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:48011181
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 194.228.20.221
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 194.228.20.221
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < nehovor mi co mam robit >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 4 (jail_minikule_v1)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Ty si dobry panko, admini taky bugujou hrace.... ja nekoho vybugnu a mam BAN?? Opravdu... a jeste k tomu on nema ani hovno.. Jdi se lecit s pozdravem ^Luky. :))))
Důkaz ? máš ? ne viď , zase placáš nesmysly . . kdyby admin skočil z okna, skočíš taky ?
Co to ze admini bugujou hrace? Videl sem, ale dukaz nemam... A proc ne?:))
A jeste k tomu ja sem se neprobugl mam BAN a ten koho sem probugnul nic?? To ti pripada v poradku Jiri?
ok, takže viděl jsem tě s WH ,ale důkaz nemám , takže ti můžu dát ban , že ? Bugnul ses ? bugnul, ban je právem, nechápu proč teda žádáš o UB, když se tu k tomu přiznáš . . dál neřeším, nemá smysl :pinch:
E: to že někomu pomůžeš k bugu je taky proti pravidlům, takže pokud si mu "jen" pomohl, ban je na místě . . .
E2: Ty jseš trotl, je ti 12 a jdeš mě posílat spat, chčiju Maggi :Ddsad:Dsa vidím, že jseš trošku nechápavej, přečti si to tučně napsaný
E3: co třeba toto ? http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=41051 taky dostal ban, nejseš 1. ani poslední
ok Luky :D vidím, že si z toho banu chytl rage, řekni mámě ať ti udělá bylinkovej čaj, dej si sprchu a buď ok, snažil jsem se s tebou jednat slušně , ale komu není rady, tomu není pomoci , kdyby si sem přišel s trošku jiným přístupem a "omluvenkou" myslím, že by se dalo i uvažovat o zrušení banu
Nepiš... Ani nevíš co se tam stalo.... Já sem jeho probugnul né že sem se probugnul já ... Takže jdi taky spinkat:)) A on nemá BAN.... A já jo takže....
Ale... Tak mi ukaž kde se to píše bože...
Nejde o věk... Jde o to co máš v hlavě... Ale jak vidím tak ty tam toho moc nemáš:))
Tomu věřim.... Vy a někdy někomu dát UB? Pff... to už je pravděpodobnější že se utopím v medu......
A Maggi není dobrá zkus Vitanu:P
Jestli chcete muzu zjeb*t celej ADMIN TEAM.... jen si napiste ... Az na par vyjimek kteri jsou v pohode...
Pokoj, nemal si robiť debiliny a nedostal by si ban. Neurážaj admin team. Chybu si spravil ty!!! A používaj edit a mozog môžeš zapojiť taktiež.
Dej si facku.... Debilina? Really? To ty si debilina.... Byl si tam ? Nebyl ... Tak nepis ... Bud tak laskav... :)) A urazet ? Klidne budu:P
ale už se klidni, jednáme s tebou slušně, nikoho tu nezajímá ty a tvoje puberta
v pohode su taky co ti toleruju aby si si mohol robit co chces , ked sa niekto buguje vadsinou zabijam grabom co bolo aj v tvojom pripade , a ty mi este nato ze si dostal KILL - za bugovanie napises ze som kar ? tak co ta mam pochvalit zato ? asi nie
E : a vidiet na tvojom jednani aky su slusny a normalny ... + liecis sa chod ty sam - chovas sa fakt jak 11 rocne uplakane decko
Jestli chcete muzu zjeb*t celej ADMIN TEAM.... jen si napiste ... Az na par vyjimek kteri jsou v pohode...
Bola som tam ja a ty použivaj mozog prosím ťa, nikto ta tu neuráža ani nič a ty tu kydaš na AT. Chod sa učit alebo čitat knihu, ale daj si pauzu od JB nerobi ti to dobre.
Len keď toto uvidí Byznis, aby ti ten ban nepredĺžil... Aspoň vidím z tvojich reakcií, čo máš v hlave. Hov*o
Choď ku stromu, ban opravněný, lock this shit :console:
Len keď toto uvidí Byznis, aby ti ten ban nepredĺžil... Aspoň vidím z tvojich reakcií, čo máš v hlave. Hov*o
:censored: ma pubertu a plieska ho to riadne - ja ho mam na haku zatial ...
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/l/t1.0-9/10003951_757686340911126_702651532_n.jpg
1. Pomáhal bugovať.
2. Je to proti pravidlám.
3. Zaslúžil by si predĺžiť ban.
4. Ak to bude takto pokračovať, tak by mohol dostať aj ban na fórum.
PEACE.
Mate to v ChatLogu ( To co si o vas myslim ) :))
A reste to vsichni
Mely by jste na to udelat reportaz a nebo me zjebat na nejblizsi porade:))
Ty si sa už sam Z****l, na teba už netreba nič hovoriť. :) A to, čo si ja myslím o tebe, radšej nebudem zdieľať. :)
Dobrú noc.
Víš, asi to už někdo naznačil, ale kdyby si přišel a slušně se omluvil a přiznal svojí chybu, možná by si i ten unban dostal, nebo třeba zkrácení na 3 hoďky, ale ty tu příjdeš s Egem ve vesmíru a začneš tady nadávat na celý AT?
Trošku se prober a dej si facku
No já bych to tady už locknul.
Ja si myslim sve a vy sve .... A neverim ze by mi nekdo z AT dal UB ... Jak sem psal to uz je pravdepodobnejsi ze se utopim v medu.....
Na JB se bugování banuje standardně a sám jsi uznal, že k tomu došlo. Pokud to praktikuje někdo z adminů, můžeš ho nahlásit v příslušné sekci (http://csko.cz/forum/forumdisplay.php?11-Hl%E1%9Aen%ED-cheater%26%23367%3B-st%ED%9Enosti) s důkazem, stížnost bude řádně prošetřena.
Druhý hráč, kterému jsi napomohl, dostal pouze slay grabem, protože porušení pravidel uznal a nepsal adminovi nadávky.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.