Zobrazit normální verzi : Cheathunter - Furien servery - PŘIJATÝ
Ahojte všetci
-Chcel by som si požiadať o práva resp. chh na furien
-Myslím si že Kotelni a Furien serverom mám čo ponúknuť a že by som mohol pomocť kedže je 6furien serverov a ešte by mal pribudnúť furien Dm tak to bude 7.
Takže niečo o mne :
- Volám sa Martin K. , mám 18 rokov
Bývam na východnom Slovensku
-Som študentom 3ročníka SZŠ
-Záľby : futbal , volejbal a samozrejme counter-strike 1.6 /csgo som obmedzil ale aj tam raz za čas zájdem/
Ja a Kotelna :
- Na Kotelni smrdím už asi 2roky z toho 1,5 na fore
- Cheaterov poznám / za čias ked som mal práva som ich aj sám par zabanoval /
- Hlásim cheaterov aj texturakov atd co sa na furiene deje hlavne Daronovi , občas Tatarkovi , Ciperovi a zo strielacích Luccy , dhaaquovi , matisovi , Tupelkovi.. je ich vela ale všetk1ch ich tu písať nebudem /poprosil by som tu menovaných Aby potvrdili že im hlásim / .
Tak to je asi všetko co by som napísal aj tak ma tu dosť ludí pozná a vedia "kto a aký som"
Za prečítanie Dakujem
Na prípadné otázky odpoviem
Ešte moja SID: STEAM_0:1:58246092
Díky
https://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k
Len som sem chcel dat hlupe video, vyjadrim sa neskor, ked nad tym poriadne pouvazujem ;)
Já jsem PRO
- cheatery mě hlásil
- je aktivní ve hře
- na fórum také pořád otravuje
- a je to prostě Drawin :)
Tady bude hodně narážek na Darwina aky je zapredaný a tak.. Už to tu přímo vidím :D
Ale i tak jsem PRO, Darwin mě přijde v pohodě, furt mě volá na furieny ať tam banuju, cheaterý pozná a hlásí.
Palce dole
Podľa mňa si zaslúži šancu, za mňa PRO ... viz. :rolleyes:
Když už jsem tu šanci dostal já, bylo by blbý, kdyby jí nedostal i on ? Nemyslíte ? :think:
Nebudu ti dávat ani pro a ani proti, Furien jde uplně mimo mě, ale pokud hlásíš na steam, tak to jo, z Furienů furt něco chodí, kempy atd. tam se asi šikne další admin :happy:
Furien nehraju, ale když jsem ho občas viděl na jb tak byl v pohodě, chovat se umí.
Možná trošku bezvýznamné, ale PRO
ja som pre, hlasi furt a je aktivny
-aktívny je
-nejaké textury, kemp a nadávky mi hlasil
-šancu by si zaslúžil
Som pro
Jednoznačne PRO. Všetko dobré je spomenuté.
Jak u debilov, date mu prava, aby ste mu ich nasledne vzali a potom opat dali.
To nie je nic osobne proti darwinovi, mne je fuk, ci tam bude mat prava, ale naco bol cely ten cirkus okolo toho potom dobry ?
E: mas pravdu puky, do huby si si poriadne nasral
Ja zmenu nevidim. Je to ten isty chalan co bol a na fore spamuje rovnako jak spamoval. Vtedy vam to vadilo teraz nie.
A ty darwin, bud trochu chlap a uvedom si, ze co puky v tej dobe na teba povytahoval. Zato, ze ti da jedno posrane pro, tak na vsetko zabudnes.
Niečo od tvojho kamaráta Pukyho.
To že mu zobrali prava bolo kvôli mne a čiastočne Eustovi. Ja mu to osobne prajem nech mu to víde.Možno to teraz vyzera že si serem do huby , ale nie.. darwin sa zmenil. Som s nim skoro každy deň na ts , normalne sa bavíme , už sme si aj vyrozpravali čo sa vtedy stalo.Sam si priznal že to bola aj jeho chyba , že sa spraval jak debil. Viem že teraz vyzeram jak kokot , ked pred par mesiacmi som nanho hľadal hate a teraz tu pišem nech dostane prava :D Ešte raz sa mu ´verejne´ ospravedlnujem za ten theard. Kľudne ma spalcujte , nečudoval by som sa :D
Tak ešte raz gl darwine :)
E: Aj ked ja furien poznám asi tak vôbec,ale Darwina stretávam inde celkom sa zmenil k lepšiemu či na fore alebo in-game dá sa sním porozprávať osvietila ho múdrosť ak by sa správal takto isto aj ked bude CHH tak nevidím dôvod prečo mu tú šancu nedať.
Malé trápne bezvýznamné pro
E2: Tento krát od Pukyho -_-
Keby sa nezmenil , tak tu zo seba nerobim debila a robim všetko preto aby ich nedostal.
Ja som mu nedal pre , ja som sa mu len opsravedlnil a poprial nech mu to víde. Keby bol namna nasrany nečudoval by som sa , ale on nie je.
Všetk1m velmi pekne dakujem , vážim si to!
Puky ako som ti už xraz povedal , v pohode beriem to .
Ešte raz diky
E: Ja viem čo dakedy bolo , bol som kar a mal som svoje "postplodné" obdobie ale zmenil som sa . Nevidí to akurát ten čo to vidieť nechce .
Ja som ten typ človeka , možno že to vyznie hlupo, čo odpúšta /ked má dovod a normalny reason / .
Hlavně to celý halooo kolem toho vlákna byl fail, jak jemu mohly bejt odebraný práva na popud někoho, kdo se tu snaží / snažil soustavně podjebávat AT ? a kor když to je Puky . . .ulhanej usmrkanec . . jelikož to je takhle, tak to jeho odebrání práv bych ani něják moc nebral v potaz, kdyby to vlákno založil někdo z adminů, tak držím hubu a krok . . . no doufejme, že Pukyho éra už je za náma . . ale to je nepodstatný.
Darwine, já bejt v tvojí kůži, tak už mu nenapíšu nikdy ani písmenko, podle mě žádnej reason nedokáže přeplácnout to, že on tu z tebe veřejně udělal uplnýho trotla. Spíš mi to příjde tak, že chceš práva a je ti to u pitše, že on ti tu veřejně nasral na hlavu. . . neber to zle, jen jsem ti to chtěl napsat, takhle to vnímám já teda.
PS : Myslím, že tu by hlavní slovo stejně měli mít admini / chh z furienů , jestli ho mezi sebe chtějí atd.
Ano práva chcem ale teraz nie za každú cenu, jedno mi to nieje čo mi spravil Puky ver že nieje ale ja to už nijako nezmením a neovplívním . Hnevať sa nanho do konca života nemožem.
Či? Určite teraz nesme BFF ale bavíme sa normalne.
E nechcem to tu rozoberať a zas ťahat tej hejt dalej
Ja rozumiem, ze on je v pohode a rozumny, ze hlasi a cheaty rozozna ale prava mu boli odobrane za to, ze daval nezmyselne bany za nieco, co nebolo ani proti pravidlam
Preto ma Darwin zaujima tvoj sucasny nazor na banovanie za kemp, za akych okolnosti by si taky ban udelil? Udelil by si vobec taky ban? Mozes taky ban vobec udelit?
Boli tu dovody, preco o tie prava prisiel a pride mi, ze nikto neriesi prave tie dovody
Smerodajny nazor by vedeli dat furien admini, ktori vedia, o co islo
Ja sa ti vyjadrím o kempe , kedže viem že som práve preto prišiel o práva kemp ako taký by som nebanoval. Čo by som banoval je spawnkemp.
Kedže nijaké take pravidlo o kempení neexistuje je otázne či by sa mal banovať aj ten spawnkemp.
Dá sa povedať že okrem cheatov, txt sa tam dá banovať už len nádávky a nokilly.
Dúfam že som ti dostatočne správne odpovedal
Ja sa ti vyjadrím o kempe , kedže viem že som práve preto prišiel o práva kemp ako taký by som nebanoval. Čo by som banoval je spawnkemp.
Kedže nijaké take pravidlo o kempení neexistuje je otázne či by sa mal banovať aj ten spawnkemp.
Dá sa povedať že okrem cheatov, txt sa tam dá banovať už len nádávky a nokilly.
Dúfam že som ti dostatočne správne odpovedal
5. Kemp - je zakázáno kempit na spawnu nebo s bombou (CT mohou kempit, když není položeno, T mohou kempit až když položí bombu) - slap/slay/kick/ban
Banovat spawnkemp je v poriadku a podla mojho nazoru potrebne na niektorych mapach (widlakof, castle, italy, ...)
Nejde o to, ci si odpovedal spravne, ale ci je to naozaj tvoj nazor a ci naozaj rozumies, ze mozes a mas banovat len veci, co su proti pravidlam
Bol by som za to, aby si prava dostal
E:
Uplne suhlasim s Eustralienom
Každý si zaslouží druhou šanci. Pak už je jen na daném člověku, jak s ní naloží.
-Na steame mi hlasil
-je aktivny (aspoň sa snaží)
-Stale otravuje na steame :)
-na furien sa šikne ešte niekto
Som za
Honey cocaine
29-03-14, 18:24
Viděl jsem ho několikrát na funu, v pohodě týpek, i přes to, co se tu předtím stalo, jak píše Eustr. každý si zaslouží druhou šanci.
Rozhodně pro
Každý si zaslouží druhou šanci. Pak už je jen na daném člověku, jak s ní naloží.
Viděl jsem ho několikrát na funu, v pohodě týpek, i přes to, co se tu předtím stalo, jak píše Eustr. každý si zaslouží druhou šanci.
Rozhodně pro
Ďakujem .
Vies, ze ta mam rad ale musim byt PROTI!!! Nefungovalo to a ani to fungovat nebude. Toto fakt ne, sorry.
Jsi idiot, ale nejsi sám, posledně jsem ti řekl, co si o tobě myslím.
Když dostaneš práva tak happy nebudu, ale pro mě za mě, proti ti nedám...
Že tebe a pukymu neni trapne sem napisať čo i len slovo. Vy ste ho z toho AT vyjebali a teraz sa hrate prosimvas načo ?
Okej sice nevím přesně co se nedávno s ním odehrálo že přišel o práva ale veřim že se napravil a poučil z chyb co udělal.Takže sem PRO
Hele, nechci se tu nikoho zastávat nebo tak, a je mi pumpička, jestli ty práva dostane nebo ne . . ale sám musím uznat, že od doby , co nemá práva se změnil. Nevím jestli to hraje, snaží se o to, nebo to přišlo samo, to je vcelku fuk . . ale myslím si , že kdo na forko chodí často, tak si toho musel všimnout, že už Darwin nepiše sračky jako dřív . . čiže se Eustovi moc nedivím, že by nebyl tolik proti, kdyby práva dostal. Myslím, že Eustovi dost vadilo právě jeho chování z toho, co jsme si psali na steamu jsem to tak pochopil ( oprav mě jestli se pletu) .
Nebo nevím, ale to jsem fakt jedinej, komu příjde to, že je to uplně jinej Darwin než dřív ? ( v dobrým slovasmyslu )
Že sa ani nečudujem takej diplomatickej odpovedi :D Hoď dalsie metafory. To prekryje tu sračku, čo si vtedy vytvoril.
Vlastne ani neviem, čo sa do toho pletiem. Večšina z vás mení názor zo dna na den alebo sa prikloní k večšine. Len na ukážku, ak by niektorí admini zabudli http://csko.cz/forum/showthread.php?23464-Darwyn36
Otázka času kedy mu tie práva zas vezmete a sklamaný ostane zas len a len Darwin.
Eustralien priamo k tebe. Neodvolávaj sa tu na Kotla ako uslintané decko. Názor o tebe som si spravil pri tej kauze Darwin. Zákerná krysa proste. Toľko ľudí tu odsudzovalo Pukyho za to čo spravil, ale o tebe nikde ani slovo.
A teraz ťa zázračne osvietilo a ideš dávať druhé šance po tom, čo si ho pourážal všade kde sa dalo. Tlieskam ti.
Když se konečně naučí psát tak sním nemam žadný jiný problém.
E: Psal mi že jestě 1 admin by se na furien hodil, myslel sebe to mi bylo jasný, ale jestě je tu stres a jeho žadost ma smysl, tak bych nabral spíš strese, jestli se nabere darwin je mi šumak.Nějakej čas by měl jestě čekat, každýmu kdo udělal fail se nedali zpet práva hned.
Když se konečně naučí psát tak sním nemam žadný jiný problém.
Hmmm. Nie každý je v tom majster, aby mohol učiť daný jazyk. Je mnoho ľudí, ktorý nevedia na 100% pravopis. Možno sa mu to pletie s nárečím.
Ja som proste antitalent, ja ked sa ponáhlam a sa snažím písať rýchlo tak sa mýlim v kuse. Ale ked na to idem pomaly tak mi to aj celkom ide ;-)
Tí ktori ho nemate v laske tak to ani nerieste, prava sa davaju na zaklade kamaratstva a admini davaju pre na zaklade ich aktualnej nalady. Este nedavno s nim mal kazdy problem a uz nemaju a zmena prisla iba taka, ze viac spamuje v chatboxe. Prava dostava kazdy druhy cize uz to nema poriadne ziadnu vahu. Nikdy by som nepovedal ze budem suhlasit s humanom ale teraz ma thumbs up
Pokial myslím pod slovom "spamovanie" konverzáciu s ostatnými členmi fora, tak ano spamujem.
e: kolkokrát som pri tom spamovaní pomahal hráčov zakladať žiadosti o ub a kolkokrát som im pomáhal
Inak dakujem za názor
Nemám proti tebe nič ale som proti tomu aby si mal práva ale chcel som povedat ze pro a proti adminov nema ziadnu vahu a je zbytocne si natom lamat nervy, no offense voči tebe :thumsup4:
Tady na Kotelně je problém v tom, že někteří hráči se berou víc, nebo jejich slova mají větší váhu než admin, nebo moderátor, nebo samotný Kotel. Mělo by to být totiž úplně naopak. Hráč má právo projevit svůj názor - co se mu nelíbí, jaký admin se mu nelíbí apod. ALE zbytek už by mělo připadnout do AF sekce, kde se daný problém bude řešit. V té kauze darwin tomu tak nebylo a automaticky mu byla odebrána práva a tím pádem tu byla otevřena brána pro "flamery" a jejich palečky a ankety.. Už z tohoto důvodu jsem PRO aby mu byla dána druhá šance, kterou by on sám měl co nejlépe využít a z toho všeho se poučit. Navíc lidi se mění, takže věřím, že se změnil i on sám a tudíž se mohl změnit i názor Pukyho a Eusta. A spíš by tohle všechno mělo být ponaučení do budoucna, že by tu hráč neměl mít vyšší slovo, jak třeba Kotel.
Tady na Kotelně je problém v tom, že někteří hráči se berou víc, nebo jejich slova mají větší váhu než admin, nebo moderátor, nebo samotný Kotel. Mělo by to být totiž úplně naopak. Hráč má právo projevit svůj názor - co se mu nelíbí, jaký admin se mu nelíbí apod. ALE zbytek už by mělo připadnout do AF sekce, kde se daný problém bude řešit. V té kauze darwin tomu tak nebylo a automaticky mu byla odebrána práva a tím pádem tu byla otevřena brána pro "flamery" a jejich palečky a ankety.. Už z tohoto důvodu jsem PRO aby mu byla dána druhá šance, kterou by on sám měl co nejlépe využít a z toho všeho se poučit. Navíc lidi se mění, takže věřím, že se změnil i on sám a tudíž se mohl změnit i názor Pukyho a Eusta. A spíš by tohle všechno mělo být ponaučení do budoucna, že by tu hráč neměl mít vyšší slovo, jak třeba Kotel.
Pěkně napsané, k Darwinovy, jak už se tu psalo druhou šanci si zaslouží každý, ja jsem PRO, držím palce. :harhar:
Prdel toto citat fakt. Ked mal tie prava a spravili na neho anketu, tak sa ani jeden z vas do tej ankety nevyjadril a nezastali ste sa ho. Nikdy tu nemal respekt ani ho mat nebude a rovnako nema podporu v AT. Teraz tu pisete sracky o druhej sanci a ked sa to zase prevali, tak to dopadne jak aj naposledy. Neviem, ci sa nato jediny cele pozeram realne alebo som fakt dement. Riesia sa tu ti isti ludia do kola. Nejde mi o to, aby ich nedostal alebo nieco ale viem si predstavit jak to nakonec dopadne.
Prdel toto citat fakt. Ked mal tie prava a spravili na neho anketu, tak sa ani jeden z vas do tej ankety nevyjadril a nezastali ste sa ho. Nikdy tu nemal respekt ani ho mat nebude a rovnako nema podporu v AT. Teraz tu pisete sracky o druhej sanci a ked sa to zase prevali, tak to dopadne jak aj naposledy. Neviem, ci sa nato cele pozeram realne alebo som fakt dement. Riesia sa tu ti isti ludia do kola. Nejde mi o to, aby ich nedostal alebo nieco ale viem si predstavit jak to nakonec dopadne.
Kto by si ho vtedy zastával choval sa ako posledný s prepáčením chumaj.Každý aj ten kto ho z duše neznáša musí povedať,že sa zmenil k lepšiemu a hlavne k vôli tým právam tak asi to myslí vážne a ked dostane CHH tak sa bude správať maximálne slušne. Je to len môj názor,ale zase už si viem predstaviť ked chh dostane a spraví fail ako sa strhne lavína hejterov ,že vy ste mu dali pro tak teraz si to sním riešte.
Změny osobnosti v rámci 4 měsíců u nactiletých adolescentů neexistují. Je to turbolentní období se změnami nálad a ozkušováním různých postojů a světonázorů během vytváření vlastního. Je to tak v pořádku a je to nepředvídatelné do budoucna, jak je i tomto případě vidět nejen u Darwinna.
Správně si žádá o CHH a zda je má dostat nechť zůstane v kompetenci Furienovců.
Práva do admin fóra bych mu nedával výhledově ani na roky dopředu. Slušný kluk se soustavnou aktivitou, ale do AT je pro udržení kolektivu potřeba už názorová stabilita. Proto jsem ve všeobecnosti za to, aby se věk u všech uchazečů více zohledňoval, než jak je tomu teď. S klesajícím věkovým průměrem se pak skutečně mění obsah a i forma toho, čím se kolektiv zaobírá. Jsou i jedinci s vysokou vyzrálostí ve 14ti letech a je potřeba to individuálně zohlednit, ale obecně bych za tým tlačil věkový průměr výš a častěji volil CHH možnost...
od aspecta
Víceméně co to tu čtu, tak kladně se vyjadřují admini kteří tu toho moc nemají odehráno až tolik, aby znali Darwina z dob kdy se choval na úrovni ivorose a byl jeho pokrevní bratr. Tím že je dement se projevil už svým fail furien turnajem, kterej skončil fiaskem jako jeho práva.. Osobně si myslim, že druhá šance by měla bejt udělená každýmu, kromě něj. Soudnost je super věc, ale že si tu většina z vás sere do huby a myslí si jakej je to s prominutím kretén a pak otočí.. Každej tu má jakousi reputaci a věc díky který ho zná celej portál.. Nejvíc mě ale dostalo před pár dny, když Darwin na tsku řekl: "Bejval sem v tu dobu velký dement" Upřímně nevidím změnu a přeberte si to jak chcete.. Navíc ty sračky co si pak řekl fiurovi, to se mi zdá... Co se týče toho adminování, co sem viděl v chatlogu, zprávy přes @@ byly denní chleba a psal je každou mapu tak 5x , aby se jo ukázal že má práva. From zero to hero. Mějte se rádi a množte se, zdarec.
Ďakujem za vyjadrenia a prejavenú dôveru v moju zmenu .
aspekt ale zas máš informácie z 2 ruky /za celý čas čo som mal práva si na furienen nebol ani 1 x, a máš info od ľudí kt. ma nemali v láske /.
Zoyere jaký má účel postovat tu názorový výron 15ti-letého klučiny, který by rád se svým výronem konfrontoval co nejširší obecenstvo, při vyrovnání se se svým vztahem vůči otci a který má ban právě proto, aby to nemohl dělat? A ty to sem flákneš...
Zoyere jaký má účel postovat tu názorový výron 15ti-letého klučiny, který by rád se svým výronem konfrontoval co nejširší obecenstvo, při vyrovnání se se svým vztahem vůči otci a který má ban právě proto, aby to nemohl dělat? A ty to sem flákneš...
každej má nazor a my mu ho nemůžeme brát a je jen na tom člověku, jestli chce aby ten názor lidi viděli nebo ne.
každej má nazor a my mu ho nemůžeme brát a je jen na tom člověku, jestli chce aby ten názor lidi viděli nebo ne.
V pořádku. Nicméně člověk zabanový na fóru ten nárok nemá a přes admina už tuplem ne. (Bez urážky Tuple :-D )
Dark je zabanovaný viac menej preto lebo prejavil svoj názor a ostatným sa nepáčil tak ako väčšina a to čo píšeš s tým vekom je kravina všetkých kravín ;) lebo veľa 15 ročných ludí ma viac rozumu ako dáky 18 ročný a práve od teba by som takúto kravinu nečakal :) súdiť ľudí podla veku
Dark je zabanovaný viac menej preto lebo prejavil svoj názor a ostatným sa nepáčil tak ako väčšina a to čo píšeš s tým vekom je kravina všetkých kravín ;) lebo veľa 15 ročných ludí ma viac rozumu ako dáky 18 ročný a práve od teba by som takúto kravinu nečakal :) súdiť ľudí podla veku
Díky, že jsi mi vnesl světlo do dané problematiky, budu na to myslet až budu s dalšími dětmi a jejich rodiči probírat osobní a rodinou anamnézu...
Že sa ani nečudujem takej diplomatickej odpovedi :D Hoď dalsie metafory. To prekryje tu sračku, čo si vtedy vytvoril.
Vlastne ani neviem, čo sa do toho pletiem. Večšina z vás mení názor zo dna na den alebo sa prikloní k večšine. Len na ukážku, ak by niektorí admini zabudli http://csko.cz/forum/showthread.php?23464-Darwyn36
Otázka času kedy mu tie práva zas vezmete a sklamaný ostane zas len a len Darwin.
Eustralien priamo k tebe. Neodvolávaj sa tu na Kotla ako uslintané decko. Názor o tebe som si spravil pri tej kauze Darwin. Zákerná krysa proste. Toľko ľudí tu odsudzovalo Pukyho za to čo spravil, ale o tebe nikde ani slovo.
A teraz ťa zázračne osvietilo a ideš dávať druhé šance po tom, čo si ho pourážal všade kde sa dalo. Tlieskam ti.
Dobře no, tak jsem zasranej podlej uslintanej hajzl, co všude hází na každého špínu a dává všem druhé šance. Tak promiň jestli jsem Tě nejak urazil a radši jsem smazal svoje předchozí posty, aby tu nevznikal kvůli tomu další zbytečnej flame. S Darwinem sem si párkrát od toho threadu psal a zdál se mi v pohodě, ale přece já sem na něj kdysi hodil špínu tak se k němu už nikdy nesmím vyjádřit, chápu Tě.
Darwin se teď v podstatě chová stejně, jako v době, než tehdy práva dostal. Jestli by člověka práva změnily nelze dopředu s jistotu nikdy říci, ale protože už zde taková zkušenost je a to docela čerstvá (zase taková doba to není), tak se plně můžu podepsat pod Jolův názor.
Vies, ze ta mam rad ale musim byt PROTI!!! Nefungovalo to a ani to fungovat nebude. Toto fakt ne, sorry.
Ja som len rád že sa mi tu Eustralien vyjadril, hlavne som čakal čo on nato.
Mne ide o to pomoct, nechýba mi vobec byť modrý a vidieť do Af /ved prave preto si žiadam o chh/ , minule som to s "pomáhaním" prehnal a teraz to chcem viacmenej odčiniť a ukázať že ste ma príliš rýchlo odpísali /po mojích failoch/ . Aj v tom threade Darwyn36 som si na koniec priznal chybu ale to už bolo neskoro. /Mne stačilo len pár rád že nebanuj toto a banuj tamto a ja by som sa skonsolidoval / .
este k @@požívaniu , týmto som v tej dobe upozornoval hračov aby nekempili a nerobili to čo mali, nebolo to myslené že kukajte ja som admin , aha. . /Zdoraznujem v tej dobe/
Dakujem za vyjadrenia
Hlavně to celý halooo kolem toho vlákna byl fail, jak jemu mohly bejt odebraný práva na popud někoho, kdo se tu snaží / snažil soustavně podjebávat AT ? a kor když to je Puky . . .ulhanej usmrkanec . .
Nevim, že bych někomu někdy bral práva na základě něčeho, co někdy napsal Puky.
Jinak práva dostal omylem kvůli bordelu v pm, protože v žádosti pro nedostal.
Když se darwinovi odebrali práva, tak jsem nikdy nechápal proč a byl jsem pro to aby se mu vrátili. Pokud je nyní žádá, jsem PRO aby byl CHH.
A jak psal Jolo, opravdu tady ty lidi nechápu. 2/3 z vás tady na Darwina jednom nadávala a uběhne pár týdnů/měsíců a najednou se zase skoro všichni rozplíváte nad tím, jak je úžasný apod.
Co z toho usuzuji podle sebe? Že předešlé téma o Darwinovi vyvolal jeden jedinec, pak se přidalo pár lidí, udělalo se hlasování a aby ostatní nevyskočili z toho "rozjetého vlaku" tak aniž by se trochu zamysleli, tak raději řekli že ho taky nechtějí a cítili se velice silně.
To je vše :-)
Když se darwinovi odebrali práva, tak jsem nikdy nechápal proč a byl jsem pro to aby se mu vrátili. Pokud je nyní žádá, jsem PRO aby byl CHH.
A jak psal Jolo, opravdu tady ty lidi nechápu. 2/3 z vás tady na Darwina jednom nadávala a uběhne pár týdnů/měsíců a najednou se zase skoro všichni rozplíváte nad tím, jak je úžasný apod.
Co z toho usuzuji podle sebe? Že předešlé téma o Darwinovi vyvolal jeden jedinec, pak se přidalo pár lidí, udělalo se hlasování a aby ostatní nevyskočili z toho "rozjetého vlaku" tak aniž by se trochu zamysleli, tak raději řekli že ho taky nechtějí a cítili se velice silně.
Dakujem za vyjadrenie a za podporu či už predtým alebo aj teraz.
Mne to zas pride ze o celej situacii nic nevies a napriek tomu si za kazdych okolnosti pre
I já jsem tam do toho vlákna přispěl, bylo mi jedno, jestli máš práva nebo ne, stejně si nehrál na serverech kde hraji a v tu dobu jsem měl zrovna pauzu a práva jsem myslím v tomto čas. intervalu neměl, ty víš moc dobře co mi vadilo, něco jsem napsal k tvé minulé žádosti a ty si to tam všechno popřel a motal mě za nos, po nějaké době si mi ale napsal do pm, že to co jsem psal byla pravda, ale že si to udělal kvůli právům.
Po té frašce související s odebráním tvých práv už uběhlo dost času, kde jsme si i tak lehce napsali a pod. (navíc mě pozval na pohovor s adminem, který se do teď nikdy neuskutečnil :()
Furien zapnu jednou za rok, ale hlásíš i z ostatních serverů, už se nějakej ten čas nechováš jako ko***, nepíšeš všude blbosti a dokonce to i vypadá, že to máš v hlavě celkem seřízené, takže bych se připojil k nabrání jako CHH, takže PRO.
víc palců dole pls, když k tomu něco máte, tak nebuďte sráči a napište to přímo, anonymně to zvládne každý :)
I já jsem tam do toho vlákna přispěl, bylo mi jedno, jestli máš práva nebo ne, stejně si nehrál na serverech kde hraji a v tu dobu jsem měl zrovna pauzu a práva jsem myslím v tomto čas. intervalu neměl, ty víš moc dobře co mi vadilo, něco jsem napsal k tvé minulé žádosti a ty si to tam všechno popřel a motal mě za nos, po nějaké době si mi ale napsal do pm, že to co jsem psal byla pravda, ale že si to udělal kvůli právům.
Po té frašce související s odebráním tvých práv už uběhlo dost času, kde jsme si i tak lehce napsali a pod. (navíc mě pozval na pohovor s adminem, který se do teď nikdy neuskutečnil :()
Furien zapnu jednou za rok, ale hlásíš i z ostatních serverů, už se nějakej ten čas nechováš jako ko***, nepíšeš všude blbosti a dokonce to i vypadá, že to máš v hlavě celkem seřízené, takže bych se připojil k nabrání jako CHH, takže PRO.
víc palců dole pls, když k tomu něco máte, tak nebuďte sráči a napište to přímo, anonymně to zvládne každý :)
Keď som si pozrel že mi niekto napísal do žiadosti a videl som meno Sluníčko tak som si hovoril že mi dá proti a ešte ma aj vypi...
Ďakujem za Pro.
Ps: Povedal si mi, ak sa dobre pamatám, že keď budeš mať mic tak sa mi ozveš . Ale určite sa ti cez víkend ozvem ja!
Keď som si pozrel že mi niekto napísal do žiadosti a videl som meno Sluníčko tak som si hovoril že mi dá proti a ešte ma aj vypi...
Ďakujem za Pro.
Ps: Povedal si mi, ak sa dobre pamatám, že keď budeš mať mic tak sa mi ozveš . Ale určite sa ti cez víkend ozvem ja!
Jo jo, měl jsem rozbitý mikrák, to je jedno, mě na tom nezáleží, já už jsem slavnej dost.. :D (až se ti bude chtít, stačí napsat, spíš na fb - https://www.facebook.com/kuba.pechysko nebo když tu budu (což teď není moc často) tak pm :)
Jak jsem psal, tamto je pryč, změnil jsem na tebe názor a přijdeš mi jako vhodný kandidát, přeji hodně štěstí.
Ja som len zvedavý čo bude za také 2mesiace keď puky alebo niekto jeho kalibru dostane kramy a zas sa tu budú riešiť tie isté hovna ako pred odobratím jeho práv. Dúfam že sa to teda nestane, som tiež PRE ale darwin davaj si hrozny pozor na to ako sa tu budeš dalej prezentovať a hlavne keď si žiadaš na ten furien tak tam aj hraj a nenechaj si rožš. práva na strielacie lebo aj to bol jeden s dôvodov prečo si dopadol tak ako si dopadol.
Nevim, že bych někomu někdy bral práva na základě něčeho, co někdy napsal Puky.
Jinak práva dostal omylem kvůli bordelu v pm, protože v žádosti pro nedostal.
hele, já nevim přesně jak to bylo, to se asi řešilo v Af, čiže to šlo mimo mě . . ale to dementní vlákno to všechno odstartovalo, tak jsem to myslel
Hoši, seberte se a jděte psát někam na novu nebo primu ty soap opery, tolik zvratů a sraček tomu podobných nevystřihla ani Ordinace v růžové zahradě za půl roku...
Ja som len zvedavý čo bude za také 2mesiace keď puky alebo niekto jeho kalibru dostane kramy a zas sa tu budú riešiť tie isté hovna ako pred odobratím jeho práv. Dúfam že sa to teda nestane, som tiež PRE ale darwin davaj si hrozny pozor na to ako sa tu budeš dalej prezentovať a hlavne keď si žiadaš na ten furien tak tam aj hraj a nenechaj si rožš. práva na strielacie lebo aj to bol jeden s dôvodov prečo si dopadol tak ako si dopadol.
Ja som už viackrát hovoril že keď budem mať štastie a dostanem CHH tak si to určite nedám nikde rozšíriť /furien a nič viacej/.
Mam pocit že žijeme v demokracii, vyjádřil sem svůj názor, jestli se ti to nelíbí, zkus to jak na Ukrajině. Dále bych apeloval(sem borec že znám takový slovo ne? pozn. později) na to že jsem dosáhl 16 let, asi nebudeš tak bezchybný. Taky mě udivuje tvoje drzost ty rádoby doktůrku, když tu rozjíždíš něco o rodině, víš hovno, tak se zdrž takovejch keců, není to pod tvoji úroveň, když už si tu zvyšuješ ego tim, že tu používáš slova vyššího levelu? Tady si na hernim portále, ne na nějakým předávání cen za chytrost, možná by bylo dobrý si to uvědomit. K tomu banu asi takhle: Vyjádřil sem názor většiny lidí která měla strach ho vyjádřit. Ban přišel i po threadu kterej něco vypovídal o Zoidovi (Tímto zdravím toho nerda), tak ho ten imuniťák radši smazal. Pokud se tu snažíš kopat do někoho kdo má ban, tak si fakt top. Za gramatický chyby sorry, nejsem doktor. Hatu zdar a trollu zvlášť.
E: nepsal jsem to ja ale aspect. dik :D
Fičure, nic proti, ale nese**š si tak trochu do huby? Na jednu stranu píšeš, že tu jsi na Herním portálu a na druhou stranu tu blábolíš něco o demokracii?
Dhaaqu jen poznamenal, že aspect tu má prostě ban a to z nějakýho důvodu. Dle mého názoru, se bany na forum dávají z důvodu, aby na to forum dotyčný nemohl postovat pointless příspěvky, který stejně nikdo nebere vážně a nikoho nezajímají. A ty přijdeš a přesně to uděláš. V tom byla celá Dhaaquova pointa.
No abych nebyl offtopic.
Proti Darwinovi osobně nic nemám, nikdy mi nic neudělal ani já jemu (pokud vím). Hlavní slovo by měli mít furien admini, zvlášť když se jeden čas nějak řešilo tuším i v AF, že darwin hlásí přes vykřičník úplný somařiny, co ani na ban nejsou. Když bude mít v tomhle Darwin jasno a nebude banovat blbosti jsem klidně PRO.
Fičure, nic proti, ale nese**š si tak trochu do huby? Na jednu stranu píšeš, že tu jsi na Herním portálu a na druhou stranu tu blábolíš něco o demokracii?
Dhaaqu jen poznamenal, že aspect tu má prostě ban a to z nějakýho důvodu. Dle mého názoru, se bany na forum dávají z důvodu, aby na to forum dotyčný nemohl postovat pointless příspěvky, který stejně nikdo nebere vážně. A ty přijdeš a plácneš a přesně to uděláš. V tom byla celá Dhaaquova pointa.
No abych nebyl offtopic.
Proti Darwinovi osobně nic nemám, nikdy mi nic neudělal ani já jemu (pokud vím). Hlavní slovo by měli mít furien admini, zvlášť když se jeden čas nějak řešilo tuším i v AF, že darwin hlásí přes vykřičník úplný somařiny, co ani na ban nejsou. Když bude mít v tomhle Darwin jasno a nebude banovat blbosti jsem klidně PRO.
Dakujem /budem sa snažiť čo najviac to pojde/
proč bych si měl srát do huby ? v totom tématu jsou mé věty jen dvě. zbytek je aspecta. Proč bych mu to sem nemohl postnout ? Kdyby se tu regnul pod jinčím nickem a poslal mi to ať to sem dám, tak to budete brát jinak ?
Dhaaqu jen poznamenal, že aspect tu má prostě ban a to z nějakýho důvodu. Dle mého názoru, se bany na forum dávají z důvodu, aby na to forum dotyčný nemohl postovat pointless příspěvky, který stejně nikdo nebere vážně a nikoho nezajímají. A ty přijdeš a přesně to uděláš. V tom byla celá Dhaaquova pointa.
nevím proč tu má aspect ban a docela mě to zajímá ( řekne mi někdo důvod zabanování popř. ukáže téma kde psal samé sračky, že za to musel být zabanován ), ale jak už jsem psal, každý může projevit svůj názor na žádost/žadatele a pokud ten příspěvek berete jako nesmyslný, tak ho ignorujte. kdyby se měl řešit každý nesmyslný post na forku, tak se tu nic jinčího neřeší.
zřejmě vám aspect nějak leží v žaludku, když ho takhle řešíte.
ještě otázka k postu #41 (http://csko.cz/forum/showthread.php?26580-Cheathunter-Furien-servery&p=265017&viewfull=1#post265017)
ty víš za co má ban ? forko sleduju aktivně víc než rok a vlasně ani nevím za co ten ban má. někde to tu musí být, ne ?
darwine, pro
Čítal som si celú žiadosť (myslím aj komentáre) a poviem, že neviem, aká bola minulosť, ale myslím si, že Darwin si z toho ponaučenie zobral, samozrejme nebolo to voči nemu fér, keď to riešili všetci hráči a admini ( pričom sa to malo riešiť v AF). Neviem kto v tom všetkom mal prsty, ale ľudia často menia názory, preto netreba odcudzovať Eustraliena, ktorý tak isto po dobe zmenil svoj názor. Myslím, že verejná potupa stačila nato, aby prišiel k sebe. Z hry ho veľmi nepoznám, keďže furien nehrám, ale niekedy zabehol na aim, takže trochu aj áno. Myslím, že moje rozhodnutie ( ZA ) nebude veľa znamenať pri rozhodovaní a plne to chápem. Darwina nepoznám osobne, len z fóra (trochu z hry), no môj názor na neho je taký, že je to v pohode chalan a práva by si zaslúžil (CHH). Upozorňujem, že je to môj osobný názor, nezabite ma zaň. Sem-tam, keď sme hrali Aim, nebol s ním problém (to znamená, že namal žiadne blbé kecy do chatu, atď.) Takže držím palce Darwin. :thumsup4:
Ale choďte do prdele už. Ešte ani nemá práva, dostal som sa len na 2. stranu a zas sa tu všetci do seba serete kvôli nemu. 3 mesiace dozadu pred silvestrom sa tu riešilo toto isté. Nehral na furienoch, tak sa mu to odobralo (okrem iných vecí okolo toho). A teraz?
Awp 21-03-2014 20:58:12
Jailbreak 2 22-03-2014 09:02:56
DM FFA Only HS 22-03-2014 16:58:30
dust2 only 22-03-2014 17:00:01
Furien 2 22-03-2014 17:10:33
Bhop 22-03-2014 17:20:37
Scoutzknivez 22-03-2014 17:31:10
Aim 22-03-2014 17:36:55
Bhop 22-03-2014 17:44:22
Furien 2 22-03-2014 17:45:46
Awp 22-03-2014 17:46:04
Aim 22-03-2014 17:48:42
Deathmatch 2 22-03-2014 17:49:18
Furien 2 23-03-2014 13:10:09
Bhop 23-03-2014 13:38:42
Furien 23-03-2014 13:39:43
Furien 2 23-03-2014 14:18:47
Furien 23-03-2014 14:20:44
Furien 2 27-03-2014 15:38:35
Fun 27-03-2014 15:38:46
Awp 27-03-2014 15:40:33
Aim 27-03-2014 15:41:55
Bhop 27-03-2014 15:44:37
Furien 27-03-2014 15:54:25
Furien 2 27-03-2014 15:59:49
Deathmatch 27-03-2014 16:04:50
Furien 27-03-2014 16:06:34
Awp 27-03-2014 16:10:34
Furien 27-03-2014 16:11:07
Capture the Flag 27-03-2014 16:52:07
Mega pub 27-03-2014 16:53:32 STEAM_0:1:58246092 213.81.146.89 DarwiNN uuuu ona nadava
Furien 5 27-03-2014 17:01:50 STEAM_0:1:58246092 213.81.146.89 DarwiNN Muerte chod radej na JB
Awp 27-03-2014 17:41:51
Aim 27-03-2014 17:44:40
atd atď, už sa mi pokračovať nechce. To len beháš po serveroch a hlásiš adminom každú somarinu či čo? Si všade inde len nie na furienoch, tak prečo by si mal dostať ZASE práva na furienoch? Aby sa tu zas hádala polovica ľudí? Haluz, že aj na forku ZASE nemáš Darwin36. Jednoducho neviem o čo ti stále ide, ale daj si pohov aspoň pol roka.
BTW: keď si prišiel o práva, prestali aj tvoje rozhovory. Kupodivu keď prišli ďalšie rozhovory, prišla waaauaaaa a teraz pozor, žiadosť o CHH (tvárte sa prekvapene). Prikláňam sa k Toretovi a dhaquu-ovi. Niekto ako ty sa nezmení za 3-4 mesiace. Niekto ani za 3-4 roky.
Cháron ale všímaj si tie minútové intervaly - ctf 16:51 a potom Mp 16:53 a tam som zostal relatívne dlho cca 5 min a potom furien 40 min= jedna mapa /bhop hrajem lebo chcem vedieť skákať, to nemožem? Alebo dm na rozohru ked týžden nesom na furiene a netrafím ani stojaceho?! Hrajem všade inde len ne tam ? tak si prosím ťa poriadne kukni kde hrám a hlavne ten čas/ jak dlho tam hrám/ .
to 36 som tam mal preto lebo moj prvý nick na kotelni obsahoval 36/ a dalšia otázka je, nemožem si zmeniť nick? / len pre príklad, nič proti acidovi ale ten tu mal xxxyz nickov a ja si tam dám 36 a je zle ? nemalo to s tebou nič spoločné.
Behám po serveroch a hlásim každú somarinu, najprv z tej "rebelie" ano ale potom , asi po 2 týždnoch som si uvedomil že je mi to prd platne a to že hlásim aj whčka a tak to je "somarina".
? práve tie intervaly som si všímal tvle.
DM FFA Only HS 22-03-2014 16:58:30 - 1,5 minuty
dust2 only 22-03-2014 17:00:01 - 10 minut
Furien 2 22-03-2014 17:10:33 - 10 minut - furien
Bhop 22-03-2014 17:20:37 - 11 minut
Scoutzknivez 22-03-2014 17:31:10 - 5 minut
Aim 22-03-2014 17:36:55 - 8 minut
Bhop 22-03-2014 17:44:22 - 1 minuta
Furien 2 22-03-2014 17:45:46 - 30 sekund - furien
Awp 22-03-2014 17:46:04 - 2 minuty
Aim 22-03-2014 17:48:42 - 30 sekund
Deathmatch 2 22-03-2014 17:49:18
To je jeden deň. Tak to pokračuje aj ďalej. To kvôli hodine denne na furienoch máš dostať zas práva?
Proste som nemal čas, kedže mi pomaly končí škola a treba opravovať známky. Mesiac pred letom a počas leta tam bude omnoho častejšie . .
Je to len dočasné / to že nemám čas/ .
Na toto som čakal. Ak si si mohol všimnúť, ten zoznam intervalov je z hodiny, nie jedného dňa. Ale ty máš vždy milión výhovoriek prichystaných. A toto je bonus.
Cháron ale všímaj si tie minútové intervaly - ctf 16:51 a potom Mp 16:53 a tam som zostal relatívne dlho cca 5 min a potom furien 40 min= jedna mapa /bhop hrajem lebo chcem vedieť skákať, to nemožem? Alebo dm na rozohru ked týžden nesom na furiene a netrafím ani stojaceho?! Hrajem všade inde len ne tam ? tak si prosím ťa poriadne kukni kde hrám a hlavne ten čas/ jak dlho tam hrám/ .
.
Lol, relatívne je relatívny pojem. 5 minút na CTF, hmm.... OK, Dm na rozohru, bhop na skákanie. Takže Awp, JB, d2only, Scoutzknivez, Aim, Fun, CTF, Mega, knife, He grenades, hns a ďalšie kde si sa ukazál si bol len tak pozrieť.
Ok, tak som prebehaval servery lebo som sa nudil.
Vieš ked ma niekto na servery nahnevá radšej sa pojdem "prejsť" po serveroch než by som mal nadávať ...
Počuj Cháron , nechaj mi to otvorené a skúsim zvýšiť a sustrediť aktivitu na furien serveroch a za 2mesiace sa uvidí .. co ?
Ty to stále nechápeš čo. Práva máš chcieť, lebo tam hrávaš a chceš pomôcť HRÁČOM na danom serveri, lebo tam budeš stále hrať. Nie lebo ti to nevyšlo predtým, teraz si si dal žiadosť na furienov, napísal som že tam moc nehráš, tak tam teraz "zvýšiš aktivitu" a dostaneš práva... a za ďalší mesiac môže Puky alebo niekto iný založiť ďalšie vlákno o tom ako sa chvastáš na serveroch že si admin a zas sa tu polovica adminov poháda... Dozrej a potom môžme o tom porozmýšlať. Práva ZASE len preto že "sľúbiš že tam zvýšiš aktivitu" a zopár "pro" od adminov, ktorí ťa pred 3. mesiacmi posielali do prdele, ti teraz nevídu. Aj keby som ťa posunul Kotlovi, viem čo písal o tebe v decembri a aspoň on nemení názor podľa farby ponožiek.
EDIT: už sa to vyskúšalo, nebudeme stále skúšať to isté.
Minule som prišiel o práva viacnenej preto a tú istú chybu 2krát neurobím. To že tam žiadam znamená že hráčom pomaham a dalej pomáhať chcem.
No ty si náborár a rob ako ty chceš, skúsiť by sa to mohlo ale ako som písal ty si náborár a rozkazovať ti nemožem maximalne ťa poprosiť.
Nechám to na tebe .
Ps: v lete bude 7serverov tak sa im tam pomoc bude hodiť
Off topic: měla by se tu primárně řešit darwinova žádost, ale 2/3 příspěvků jsou zase o urážkách a napadání druhých...toto je ten hnus a jde viděl ten kolektiv, ale když vás to baví :-) Zamyslete se trochu.
Taky se přiklaním k druhé šanci.Takže pro
Ale pokud nebude hrat csko ale go, tak zbytečné mu práva vracet, jelikož to byl jeden z důvodu pro se mu předtím odebrali misto cs hral go.
3k a Jerry
01-04-14, 23:03
Děkujeme za to že víme že máte radi smajlíky já osobně proti němu možná něco mám.
Jednak bych jen upravil že asi jako admin to druhá šance bude, nýbrž na föru už asi 150..
I když jsem kývl na to že budu milej když nebudeš prudit a dáš se dohromady, ale nevěřím že se nějak člověk během měsíce změní a bude klid..
Kdybys napsal po půl roce že seš jinej člověk, možná bych se na to podíval, ale jak někdo psal tohle neni absolutně možný obzvlášt u člověka jako seš ty.
K tomu co jste tu psali jsem se vyjádřil jinde nebudeme to flamovat..jen to shrnu 80 % příspěvku tu nemusela být..
Dokonce si pamatuju jak si nedávno ješte zkoušel zakecávat když jsem na tebe vytáhl co proti tobě mám že to néni pravda (nějakej pátek zpět)..
Přiznejme si to že admini se berou trošku pod průměr, ale tohle nemůže nechat ani největšího fleqmu chladným..
Ty fail turnaje, to jak sis celou dobu stál na drátě a nechtěl připustit chybu, to co si tu psal na fóru a všecko dohromady (historie o které nic nevíte) to je pro mně stále jisté PROTI, neznamená že názor nezměním, ale určitě stím nepočítej v také rychlosti jako předvedli ti dva (určo víte)..
Dakujem za Pro aj Proti a hlavne za doveru.
Poprosím zamknite to, teraz na to nemám čas /Byť aktívny/ a nabudúci školský rok ani tolko .
Ešte raz dakujem
E: Takže plány sa zmenili a znova mám čas a cele leto som doma tak...
Re-open na vlastní žádost.
Jelikož teď na furienu ze starých adminů a nových nikdo na furien nechodí a nehlídato tam, nebylo by špatné práva darwinovi vrátit, jelikož mu byly práva odebrána z nedůvodného rozmaru.
Tuhle žádost může vyřešit asi jen Kotel, jsou zde velké střety zájmů a já si myslím, že se to nedá normálně vyřešit. Já jen můžu dodat, že na serveru nejsem aktivní, nemám na to prostě čas a někdo by tam aktivně měl hrát. Nebudu se už nikdy víc motat do témata "Darwin a práva", ale byl bych rád, kdyby se aspoň nabral Login. Darwina ať vyřeší Kotel.
Naprosto souhlasím s Eustem... Někdo říká pro někdo proti, tohle by měl fakt rozseknout Kotel...ale kdybych si měl vybrat mezi tebou a Loginem, tak asi Logina.. Teď jsi furien vůbec nehrál, na GO jsi aktivní byl, takže čas byl..prostě z těchto dvou kandidátů bych bral spíše Logina :)
E: Jelikož si Login svou žádost locknul, tak jsem pro
Ale tak mu to dejte, třeba už vyrostl z toho retardátora :D.
Proste nebude nic psat na foru a je to :D
Proste nebude nic psat na foru a je to :D
Ok :DD diky
cg a už neber tolik ty Marťánky volečku :D
Cg Darwine, na furienu je pomoc treba a pokud u nej zustanes jako aktivni CHH tak hip hip hura a ta prava mit mas. Az si zazadas o rozsireni na aim a vstup do AF budu ale proti.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.