Zobrazit normální verzi : Velikonoční turnaj
Měl sem takový nápad udělat Velikonoční Furien Turnaj mini.Nejde o nic velkeho jenom mensi turnaj :-)
Dejmde tomu že by to bylo nějaké malé v rozmezí od 20.4.-21.4. a začínal by v např.kolem 12hodiny-do konce což by mohlo být 21.4. ve 19:00.
Náklady ani moc velké nebudou šlo by třeba o 4týmy jenom po např.4 :-) Takže 16 hráču by postupně bojovali proti sobě. *Návrh
*A nakonec vítězná skupina by bojovala proti sobě o cenu VIP :-D
Tak snad můžeme hlasovat jestli se vám to bude líbit :-)
No já ve 12 normálně obědvám.. Navíc 4 týmy mi přijde málo, ale nějaký turnaj by nebyl špatný.
E.: Pokud se to uskuteční, tak si to pořádně promysli a připrav (pravidla, kdo se může zúčastnit, doba konání atd..). Nebylo by od cesty požádat někoho o pomoc.
Určo poprosim určitě adminy kteří chodí na F nějak praviddelně no nwm jestli Supriumer atd. :-)
EDIT: Ja si myslim ze 4tymy po 4 bohate staci protoze pro priste by to bylo neco vetsiho
EDIT: Kdyby se nejaky admin nabidl popisu mu pravidla a este sem na web hodim podrobne informace
Tipuju že si bratr brano0918, a jestli jo tak sem sem zvedavej jak to dopadne.
4 týmy mi pride malo na nejaky turnaj.
Cipere sorry,ale nejsem brano0918,Deliku uz sem psal ze by to nebylo nic extra neco na rozjezd mensiho,protoze si myslim ze to za nejakej 1den a pul nestihnou,protoze nebudou mit nekdo cas,ale muzem to zkusita urcite se zmeni cas protoze sem este ja treba ve skole :-)
E:Ciper jenom pro info ja sem G_[ou]sI|:P a este jestli kdyby neco bys mi treba pomohl,kdybys chtel
Urcite teda provedu zmeny :-) kdyby se Velikonocni turnaj povolil
Já myslím že by to bylo pěkné zpříjemnění velikonoc :teehee:
To jo,kdyz sou ty velikonoce proc si je neuzit i na csko.cz :-)
Ok ja som napisal len moj nazor. :)
4 teamy je určite málo , urobiť aspoň pre 8 teamov. Ak by si s niečím potreboval pomocť pridaj si ma na steame (Daron) a napíš mi.
OKey Darone muzu ti poslat kdyztak pravidla,atd.??
Bohuzel to nebuede dneska jedu na tyden do Francie Dekuju Darone
Keď si nájdeš čas, pošli mi to.
Este dneska mozna nevim to jiste napisu zakladni pravidla co se tyce VELIKONOCNIHO TURNAJE asi kolem 14:00 musim si to promyslet
EDIT: Ted sem zjistil ze mi blbne steam tak to napisu nekam sem na Forum pravidla zatim Hezky den a hezke hrani
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.