CH.A.O.S
30-03-14, 14:16
Dobrý den,
Mé jméno je Ondřej Pilát ve hře znám jako .'.CH.'.A.'.O.'.S.'. , žádám Vás o admin práva na mod JB(1,2,3,4) popř. DM.Mé zkušenosti s ''Cskem'' jsou velmi bohaté,hraji CS už 5. rokem a s jistotou mohu říct , že rozeznám ''Hackera'' od normálního hráče. Na serverech Kotelna hraji už více než rok,v minulosti jsem hrál i na jiném nejmenovaném serveru(Gam******),ale teď už hraji pouze na ''Kotelně'' a trávím na ní hraním CS většinu svého času. Jsem aktivním hráčem,denně hraji i přes 4 hodiny(půl hodiny jiné mody, 3.5 hodiny JB) a o víkendu i 7 a víc hodin. Je mi 15 let,ale hlas mám jako 18. letý. Mezi mé koníčky patří informatika,badminton,fotbal,housle a samozrejmě hraní CS 1.6 !:3. Na JB mě zná plno lidí už teď a také mi doporučili zkusit zažádat o Admin práva....Proč zrovna já?..Protože:
1. Jsem aktivní hráč.
2. Rozeznám ''hackera'' od normálního hráče.
3. Dokážu poradit hráčům ''co a jak mají dělat'' .
4. Dlouholeté zkušenosti s CS,ale i JB.
5. Jsem klidný, spravedlivý a nechám si poradit od starších a zkušenějších adminů.
6. Upozorňuji adminy pomocí ! a pokud nepřijdou , vyhledám si je,na kterém serveru jsou a zavolám osobně.
7. Neměl bych mít ani jeden ban.
Co bych na JB banoval.?
1. AB,SH,WH...
2. Hráče,který nemá MIC a je u CT.
3. Nadávky
4. Bugování
5. Demenci(přejíždění,kromě VD..)
6. Bezdůvodné '' fragování ''
Co bych chtěl zařídit na serveru?.
1. Spravedlnost
2. Zábavnou hru
3. Klid od Cheatrů a vulgárních hráčů
SID- STEAM_0:0:1953442815
Jsem ochoten konzultovat a odpovídat na všechny dotazy adminů,náborářů i ostatních.
Děkuji za přečtení a pozornost,kterou jste mi věnovali:)
Mé jméno je Ondřej Pilát ve hře znám jako .'.CH.'.A.'.O.'.S.'. , žádám Vás o admin práva na mod JB(1,2,3,4) popř. DM.Mé zkušenosti s ''Cskem'' jsou velmi bohaté,hraji CS už 5. rokem a s jistotou mohu říct , že rozeznám ''Hackera'' od normálního hráče. Na serverech Kotelna hraji už více než rok,v minulosti jsem hrál i na jiném nejmenovaném serveru(Gam******),ale teď už hraji pouze na ''Kotelně'' a trávím na ní hraním CS většinu svého času. Jsem aktivním hráčem,denně hraji i přes 4 hodiny(půl hodiny jiné mody, 3.5 hodiny JB) a o víkendu i 7 a víc hodin. Je mi 15 let,ale hlas mám jako 18. letý. Mezi mé koníčky patří informatika,badminton,fotbal,housle a samozrejmě hraní CS 1.6 !:3. Na JB mě zná plno lidí už teď a také mi doporučili zkusit zažádat o Admin práva....Proč zrovna já?..Protože:
1. Jsem aktivní hráč.
2. Rozeznám ''hackera'' od normálního hráče.
3. Dokážu poradit hráčům ''co a jak mají dělat'' .
4. Dlouholeté zkušenosti s CS,ale i JB.
5. Jsem klidný, spravedlivý a nechám si poradit od starších a zkušenějších adminů.
6. Upozorňuji adminy pomocí ! a pokud nepřijdou , vyhledám si je,na kterém serveru jsou a zavolám osobně.
7. Neměl bych mít ani jeden ban.
Co bych na JB banoval.?
1. AB,SH,WH...
2. Hráče,který nemá MIC a je u CT.
3. Nadávky
4. Bugování
5. Demenci(přejíždění,kromě VD..)
6. Bezdůvodné '' fragování ''
Co bych chtěl zařídit na serveru?.
1. Spravedlnost
2. Zábavnou hru
3. Klid od Cheatrů a vulgárních hráčů
SID- STEAM_0:0:1953442815
Jsem ochoten konzultovat a odpovídat na všechny dotazy adminů,náborářů i ostatních.
Děkuji za přečtení a pozornost,kterou jste mi věnovali:)