Zobrazit normální verzi : Velikonoční Furien turnaj - přesun a změna organizace
POKRAČOVAT NA TURNAJ (http://csko.cz/forum/showthread.php?26966-Turnaj-Furien&p=267723#post267723)
Původní verze:
Takže tady máte pravidla Velikonočnáho turnaje v krátkém textu
1)Budou hrát 8týmů po 5členech-kapitáni musejí mít Steam a 1náhradníka
2)Datum konání je 18.4.-19.4.
3)Čas si domluví kapitáni mezi sebou,bud na teamspek nebo Skype,prostě jakkýkoliv prostředek k domluvení času
4)Turnaj se zahájí od 11:00-pátku - 19:00-takže 1den a 8hodin
5)Kapitáni si musí vybrat tým do pátku a do 10:45 jinak nebude jeho tým moci se zapojit do turnaje
6)Přihlášky budou vyplnovat Kapitáni-tak že Kapitán pod tento píspěvek napíše např. Rododendoron-kapitá nemusí mít steam(Kapitán)
Kaktus,Tulipán,Bahno,Pstros,(Papoušek)-náhradník
7)Bude se hrát Mod Furien-takže žádné nadávky,max.napsat do chatu a příslušný admin zkontroluje dotyčnou osobu,hacky-perma-diskvalifikace týmu,prostě něco jako CTF turnaj
8)Bude se hrát na rezervovaném serveru kde každý kapitán dostane heslo-přidá si mě na skypu: G_[ou]sI|:P a nebo Vojtěch Houška
9)Skupiny budou (příklad) -A vs B
C vs D
E vs F
G vs H
A potom se to rozřadí podle vítězů,teamy se rozradi podle klobouku u me doma :D ja to pak sem napisu :-)
10)Pokud vas bude min jak 5 tak nevadi ale budete v nevyhode,např.: 3vs5 nebo tak,je lepsi se poradne dohodnout
11)Tým který zvítezí dostane VIP pro kazdeho z teamu
12)Tým,který prohraje si vezme sebou max. Prohru :-D
13)Takze ADMINI muzou byt s ne-adminy
14)Pokud je cheater v tymu a bude zabanovan,tym s nevyhodou bude mit 5minutovou rozvahu a privolat si jineho hrace
15)Kapitáni napíšou svoje týmy pod popisek(neni treba steam a ani psat vale nonsteam hracu)
To je snad vše,jo ještě Přihlášky se budou dávat,až před Velikonocemi takže zbytečně nespamujte příspěvek
Cokoliv by kd dál at píše-Tot vse vas G_[ou]sI|:P,Už si dělějte týmy dopředu a Kapitáni si mne přidají na skype nebo domluva na TS,
16)Mapa se bude hrát převážně tyto 3-de_dust2,de_dust,de_dust2_2006 takze jenom dusty :-)
17)O výběru stran to bude tak že kapitáni si nejdřív dají proti sobě knife round,bude se hrát 5x za CT a 5x za T kdo bude mít lepsi skore je vitez
18)Proste penize zustavaji tak jak to bude nijak se nebudou menit,a POZOR je to rezerv takze muzete zabit sveho spoluhrace :D
19) UZ PODAVEJTE PRIHLASKY!!!!!!! do 15.4.-TO BUDE KONEC
20)!!PROSÍM KAPITÁNY ABY MI DALY SKYPE,PROSTĚ NĚCO ABYCH SE S NIMA DOMLUVIL A ABY SE DOMLUVILI I OSTATNÍ KAPITÁNI!!
1.Team A-Rafiki - kapitan
Pumba
Simba
Jede Trabant
vymlety masicko
2.Team B-<~^Fusi0n^~> :O-kapitÁn
->sTyL!sh.^
_MuDr.E[s]O_
_MuDr.Ka[R]ta_
[Res[P]ecT] C.B.A potraviny
Náhradník: Inmate| ~Wh4T's?^
3.Team C-^LoG[!]N.: <3-kapitán
Winterfresh#.^
{G4L!L}
Lolec :)
Tera :*
Captain America-náhradník
4.Team D-Su[!]t.^-kapitán
^Maccy
|No.1| S!khus
^[H]ar!b.[o.O].: <3
<---Gh[o.0]St--->
Náhradník:!|---> (FlaT(orM)) <---|!
5.Team E - Mentoska -kapitán
->[F]Luke<-
^14~_~Be[S]t pla[y]er~_~
__DirecT__
~>$inCe<~
Náhradník: Mr.Bunny
6.Team F- siR^| ChambeR-kapitán
siR^| Soty
siR^| Gery
Str[O]nGl^Shakal
~!Toxic!~
Náhradník: SkerkoO'
7.Team G-|AL0N3|~ALL4D!N^-kapitán
^Wh#T@F#K?
dala mi stan
R3l4x
Shahtak
Náhradník: Marklin_SneakyPanda
U hráčů, kteří nemají Steam se bude uvádět Valve?
E.: Na kolik vítězných kol se bude hrát? Bude systém skupin nebo pavouka? Jak psal ViRPo popiš to detailněji.
Napiš,kdy mužeme davať prihlašky.
8 tymov a 8 skupin? Teda kazdy tym automaticky vyhral svoju skupinu?
Popis detailnejsie pravidla hry ;)
Capik ano,děkuju za připomenutí,Deliku přesný rozvrh napíšu až přijedu
ViRPo myslel sem že bude skupina A proti skupine B atd.jakoby A-napr.ViRPo,Ciper,Daron,tatarka proti B-Rupy,CECEK Maja,Login,readix atd. :-D
Napis kdyztak jak si to predstavujes a detalnejsi pravidla,ja si myslim ze tohle je skoro cele ze proste neco jao CTF turnaj ze jo,a ze proste datum konani a od kdy do kdy + prihlasky
ja tu ted tejden nebudu tak se chci kdyztak aby ses prosim poptal kdo by hlidal urcene zapasy,Urcite tobe sem chtel napsat a jeste Daron jestli by sel takze vlastne 2dmini :-)
A ja si sestavim taky tym :D
K tomu 2admin tymy ktere se cteji zapojit takze max.2tymy po 4adminech
a 6tymu po 4hracich :-)
Takže admini nemůžou být v týmu s "ne-adminy"? To mi přijde jako blbost.
Takže adminy nemuže byť s normal hračmi ?
E:nenačetl sa mi capikov com.
Takze zmena ADMINI muzou byt s ne-adminy,pod podminkou ze budou mit alespon 1admina ne 2 takhle se dohodne :-)
Ještě dotaz -> Jak to bude s výběrem stran? Závod kapitánů za T? Knife round kapitánů za CT? Na jakej mapě se bude hrát?
Takže tady máte pravidla Velikonočnáho turnaje v krátkém textu
1)Budou hrát 8týmů po 5členech-kapitáni musejí mít Steam a 1náhradníka
2)Datum konání je 20.4.-21.4(tj.Velikonoční neděle a pondělí)
3)Čas si domluví kapitáni mezi sebou,bud na teamspek nebo Skype,prostě jakkýkoliv prostředek k domluvení času
4)Turnaj se zahájí od 11:00-pondělí 19:00-takže 1den a 8hodin
5)Kapitáni si musí vybrat tým do Neděle a do 10:45 jinak nebude jeho tým moci se zapojit do turnaje
6)Přihlášky budou vyplnovat Kapitáni-tak že Kapitán pod tento píspěvek napíše např. Rododendoron steam:2156552 ID(Kapitán)
Kaktus,Tulipán,Bahno,Pstros,(Papoušek)-náhradník
7)Bude se hrát Mod Furien-takže žádné nadávky,max.napsat do chatu a příslušný admin zkontroluje dotyčnou osobu,hacky-perma-diskvalifikace týmu,prostě něco jako CTF turnaj
8)Bude se hrát na rezervovaném serveru kde každý kapitán dostane heslo-přidá si mě na skypu: G_[ou]sI|:P a nebo Vojtěch Houška
9)Skupiny budou-A vs B
C vs D
E vs F
G vs H
A potom se to rozřadí podle vítězů
9)Mozna i nejaky admin team tady bude
10)Výhra bude 1VIP-pro každého z týmu :-)
11)Tým který zvítezí si taky zahraje proti mému týmu :-D
12)Tým,který prohraje si vezme sebou max. Prohru :-D
13)Takze ADMINI muzou byt s ne-adminy
14)Pokud je cheater v tymu a bude zabanovan,tym s nevyhodou bude mit 5minutovou rozvahu a privolat si jineho hrace
15)Kapitáni napíšou valve nonsteam hracu do prihlasek,prihlasky o nich bude vic az prijedu
To je snad vše,jo ještě Přihlášky se budou dávat,až před Velikonocemi takže zbytečně nespamujte příspěvek
Cokoliv by kd dál at píše-Tot vse vas G_[ou]sI|:P,Už si dělějte týmy dopředu a Kapitáni si mne přidají na skype nebo domluva na TS,přihláška se podá od 18.4.-19.4. do 17:00
Trochu si protiřečíš.
Pravidlami som myslel aky system hry sa bude hrat? Kolko kol? Kedy bude vymena? Po vymene sa vymazu peniaze alebo zostavaju atd. atd. ?
3k a Jerry
03-04-14, 00:24
Nevím proč, ale nemám z toho dobrej pocit..
2)Datum konání je 20.4.-21.4(tj.Velikonoční neděle a pondělí) - rovno nech má každý team aspoň ďalších dvoch náhradníkov. Každému budú chodiť návštevy, babky, strýcovia a nepohnete sa z 1. kola do utorka...
Máš v tom hodně velký guláš. Doplň informace, ujasni si co a jak bude, nestojíme o další turnaj co degraduje jméno kotelny.
Navíc na velikonoční pondělí ti moc hráčů nepřijde...lepšízto je o víkendu. Nebo je volný pátek, tak pátek a pokračovat v sobotu.
A ještě bych asi změnila název, protože v tom názvu není napsáno slovo "Furien" a Velikonoční turnaj se může brát jako třeba 5v5 public, ale to jen takový detail :))
Samozřejmě si ten kluk nandal moc. Ale vypadá to zase, že chce opravdu něco dělat. Je mi jedno že ty pravidla jsou docela naprd a nemá to domyšlené, ale takhle ho trápit nemusíte. Tak buď napíšete moderátorům, ať to locknou, nebo napište tomu klukovi, že mu s tim pomůžete. Ale takhle ho jenom ztrapňujete a decimujete, žádná konstruktivní kritika. Nikdo nechce turnaj na prd, stejně tak nikdo nechce kotelnu, kde se každý naváží do jednoho chudáka.
Když mu to za A zkritizujete, napište alespoň to B, tzn. co přesně by měl zmenit a jak. Někteří tak činí, jiní ne.
A ještě upřesnění, nepíšu to proto, že s většinou tady nesouhlasím, ale proto, že jsem si dal předsevzetí, že se zastanu těch slabších, protože i když adminům přidělávají práci, stále mají právo na svůj názor.
Samozřejmě si ten kluk nandal moc. Ale vypadá to zase, že chce opravdu něco dělat. Je mi jedno že ty pravidla jsou docela naprd a nemá to domyšlené, ale takhle ho trápit nemusíte. Tak buď napíšete moderátorům, ať to locknou, nebo napište tomu klukovi, že mu s tim pomůžete. Ale takhle ho jenom ztrapňujete a decimujete, žádná konstruktivní kritika. Nikdo nechce turnaj na prd, stejně tak nikdo nechce kotelnu, kde se každý naváží do jednoho chudáka.
Když mu to za A zkritizujete, napište alespoň to B, tzn. co přesně by měl zmenit a jak. Někteří tak činí, jiní ne.
A ještě upřesnění, nepíšu to proto, že s většinou tady nesouhlasím, ale proto, že jsem si dal předsevzetí, že se zastanu těch slabších, protože i když adminům přidělávají práci, stále mají právo na svůj názor.
A) zmena dátumu, ako písali aj iný
B) radšej mu to sem napíšeme teraz, nech sa má z čoho poučiť/vybrať, než by to mal zistiť v ráno turnaja. ;)
MeNtOs :D :P
03-04-14, 20:23
Popravde by ste sa mohli trošku zkludniť.
Dajte mu šancu.
Ja som PRO a držím palce.
Ked chceš pomôcť tak napíš.
A 1dotaz.
Preco musia mat kapitani STEAM??
Nikdo z mojho tímu ho nemá.
Preto ma to mrzí.
:( :(
Nevím proč, ale nemám z toho dobrej pocit..
Ty nikdy nemáš (dobrej pocit).
Ty si takovej pesimista :D.
Kazdopadne jery daj mu sancu :) :)
To je takový problém si kupit csko na Steam? Však z mojho týmu, pokud dobře vim, to nikdo nemá, takže jako kapitán budu kupovat..
04-04-14, 22:48
To je takový problém si kupit csko na Steam? Však z mojho týmu, pokud dobře vim, to nikdo nemá, takže jako kapitán budu kupovat..
Áno robí mi to problém.
Nie kazdy si moze dovolit origo csko.
Kolko ludi steam nema.Plna p***.
A preto by som to zmenil.
Ze kapitanii nemuseji mit steam.
Stále som nepochopil prečo musí mať kapitán steam...
Stále som nepochopil prečo musí mať kapitán steam...
Obvikle to je kvôli lepšej, resp. rýchlejšej, komunikácií medzi usporiadateľom a aspoň kapitánom. Resp. kvôli heslám na serveri.
Juj nejsem chvili doma a uz tu je valka :D vsechno zmenim
Naruto ma pravdu na sebe sem si pridal moc prace,protoze chci udelat nejakou dobrou vec
Vsechno Zmenim hned ted a este tam pridam ostatni informace
BRITNY jenom furien je v pravidlech :-)
05-04-14, 09:35
Juj nejsem chvili doma a uz tu je valka :D vsechno zmenim
Naruto ma pravdu na sebe sem si pridal moc prace,protoze chci udelat nejakou dobrou vec
Vsechno Zmenim hned ted a este tam pridam ostatni informace
BRITNY jenom furien je v pravidlech :-)
A prosim zmen to (kapitani nemusej mit steam)
Staci nam skype nebo neco takovyho.
Ja ten steam nezakazuju,muzete ho mit,ale prosim nech to neni povinne.
Uz udelano a zdravim s omluvou ze sem chybel
Podavejte prihlasky honem :D uz je 1team este 7 :-)
Proč by nemohl hrát admin? kdyt pro nej na serveru platí stejná pravidla jako u norm.hráče.
Tudíž nechápu co si pod tím mám představit jediné v čem se liší hráč od "atmyna" je že admin má in game Příkaz "amx_modmenu"
na rezervovanom servery amxmodmenu nefunguje a cize neplati admin je hrac ako kazdy iny
Však právě toto jsem psal... nevím čím se liší "atmyn" od hráče na rezervu
A co kdyz polovina nema skype ? :D
Jen mě zaráži proč ty potřebuješ od kapitá. steam když sam steam nemáš.
Napsal sem ze muzou admini hrat s normal. hraci...A kapitan steam nepotrebuje....
Kdo nema skype okey ale proste se nejak domluvite nebo jenom jednomu hracovi napisi heslo od rezervru ..... -___-
Kdo nema skype okey ale proste se nejak domluvite nebo jenom jednomu hracovi napisi heslo od rezervru ..... -___-
Však si Skype můžou založit..
taky :-) Cape jestli mas team tak uz klidne pis
05-04-14, 22:57
A co kdyz polovina nema skype ? :D
Tak im to posli cez PM na kotelne...
A nebo FB...a další.
taky :-) Cape jestli mas team tak uz klidne pis
Fakt psát nebudu žádný 5. člen čas nemá..
Jujda .... tak můžete bejt jenom 4 ale s nevyhodou :-D
|AL0N3|~ALL4D!N^-kapitán
^Wh#T@F#K?
dala mi stan
R3l4x
Shahtak
Náhradník(2): FO1T!K
2náhhradníci nemuzou bejt max. 1 v zaloze kdyby nahodou chybely 2hraci
|AL0N3|~ALL4D!N^-kapitán
^Wh#T@F#K?
dala mi stan
R3l4x
Shahtak
Ok?
2náhhradníci nemuzou bejt max. 1 v zaloze kdyby nahodou chybely 2hraci
Prečo by nemohli byť 2 náhradníci? ... To som nepochopil.
Prečo by nemohli byť 2 náhradníci? ... To som nepochopil.
No jestli to chápu dobře, tak můžou být 2 náhradníci. 1 náhradník a 1 v záloze, jen nechápu, proč ta záloha není brána přesně jako náhradník..
08-04-14, 20:58
No jestli to chápu dobře, tak můžou být 2 náhradníci. 1 náhradník a 1 v záloze, jen nechápu, proč ta záloha není brána přesně jako náhradník..
Zaoberáte sa úplnými pi**vinami.
Boze nie je to tak jedno ci to je nahradnik alebo zaloha....
09-04-14, 21:20
Dávam dokopy 8.Team.
Ja v tom teame nebudem,ale vidím že ten team ťažko zohnať.
A preto dám dokopy hráčov ktorý sú ochotný zúčastniť sa turnaja.
Tý hráči budú mať skype nebo TS takže problém s komunikáciou nebude.
qwert:skype kapitána ti pošlem behom 3dní (určite).
Prvý team môžes odhlásiť, boli sme to my, ale už nemáme záujem hrať.
Kedže organizátor tu pocas turnaju nebude, tak ja a trava by sme to radi dokončili. Poprosili by sme o locknutie tohto threadu..
12-04-14, 14:21
Kedže organizátor tu pocas turnaju nebude, tak ja a trava by sme to radi dokončili. Poprosili by sme o locknutie tohto threadu..
Daron tak ri držím palce.
Toto bude tvoj 1.Turnaj ktorý organizuješ.
Trava s tým má skúsenosti tak ti je celkom napomocny.
Dávaj si hlavne pozor na dohliadanie a ČAS!!
Veľa štastia.
Daron tak ri držím palce.
Toto bude tvoj 1.Turnaj ktorý organizuješ.
Trava s tým má skúsenosti tak ti je celkom napomocny.
Dávaj si hlavne pozor na dohliadanie a ČAS!!
Veľa štastia.
Dekujeme na turnaji si necháme Záležet :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.