Zobrazit normální verzi : deathrun free server - bugy
blby je to ze v nekterych mapa jsou tlacitka pro ct kdyz n ne macknu tak to napise ze je to past a ze to nemohu mackat protoze je free nemohli by ste to opravit aby fungovali jen ct tlacitka neco jako je na normalnim deathrun kdyz je mod free
Bez toho tlacitka se neda dostat dal? Tu mapu muzu jedine zrusit, protoze je to fail autora, kterej mel pocitat s tim, ze to bloknu :smart:
BLBNE To jen na free serveru na normálním to jde takŽe mĚl bys opravit server aby to bylo free jako na normlním serveru když někdo dá mod freerun to se nedá mačkat na T tlačítka ale na CT dá a jejich víc asi 4+několik map kde jsou u konce dr tlačítka (zblázním se když vyhraje mapa která je buglá kvuli serveru csko.cz deathrun free)
Jsem to prave blokoval pro ct, protoze si na to hraci stezovali.
stěžovali? nespletl sis to s T tlačítkama?:omg: To ale pravě někdo nominuje mapu která nejde hrát udělej to abzch mohl mačkat na ct tlačítka JÁ NECHCI JEN FURT :wall:
Co si hulil já to chci taky
xD spíše co si hulil ty :D jardo :D
Jsem to prave blokoval pro ct, protoze si na to hraci stezovali.
To se ti jen zdálo že si stěžovali sám sis stěžoval(stěžovali si v tom okamžiku kdy si hulil) (:pif:=hulení)
Server ale nepozna, ktery tlacitko je pro ct a t. By ti doslo, kdybys nehulil.
Ale na free co je na normál dr je to udelane tak Že to poyná co je tlaČítko na past a co je tlaČítko pro ct
Nepozná, CT tam může vždy mačkat všechna tlačítka, i když je freerun. V době freerunu zase T nezmáčkne žádné tlačítko, ani to, které je určené pro CT.
Píšeš o serveru dr free nebo o normal dr když se hraje freerun?
O normálním. Na FreeDR to funguje úplně stejně, jen je pořád freerun a pasti (= tlačítka) jsou zablokované i pro CT.
ale na normálním dr když dáš freerun tak fungují jen ct tlačítka T TLAČÍTKA NEFUNGUJÍ CHÁPEŠ UŽ
Normální deathrun, freerun:
CT může mačkat tlačítka,
T nemůže mačkat tlačítka.
Free Deathrun (freerun):
CT nemůže mačkat tlačítka,
T nemůže mačkat tlačítka.
Tlačítka = všechna tlačítka.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.