Zobrazit normální verzi : Fungující internet,nefungující servery.
Nejde mi připojit na servery Kotelny a ani na ádné ostatní, i kdy mi internet běí normálně.
Nějaké rady? Díky
Když se snažíš připojit, napíše ti to něco do konole? Kdyžtak sem napiš co.
steam/ns ? ..
Vidíš ty servery ?
Zkoušel si reinstall?
Nic se mi tam nenapíše. Když dám servers a dám obnovit, tak se prostě ukáže "žádná odezva". A když se snažím připojit přes ty servery na levé straně, tak se to nezačne načitat.
Sem ns a zkoušel jsem reinstal.
Kyblík Hnoje
10-04-14, 23:19
Neblokuje ti to čistě nááááhodou firewall? :-)
firewall, antivir, poskytovatel, windows 8
Folowow tady toje zbytecny psat o nejake rady ja jsem mel ten samy problem, a jede mi to v pohode samozrejme mi pomohl gs forum -.- muzu ti stim pomoct, mas Wifi (WLan) nebo internet bez wifi (z modemu). zkousel si vypnout branu firewall nebo pridat CS 1.6 do vyjimek v antiviru?
)pokud by se jednalo o Wifi, zkusil bych aktualizovat firmware. podivat se na spravne nastaveni wifi routeru (do toho se vetsinou dostava v prohlizeci a do vyhledavani napises 192.168.1.1 a heslo vetsinou: admin (byva to napsane ze spod na routeru)).
http://192.168.1.1/
192.168.1.1 kdyz jsem to tady tak vypsal,ted zalezi jestli mas wifi
Nemám wifi. To co si mi napsal jsem už zkoušel.
jestli mas internet od upc tak tam zavolej aby ti to opravili
ja jsem mel taky takovy problem z netem a volal jsem na upc aby mi to spravily, a pohoda
kdyz tak napis jestli ti to funguje
tomikbitches
01-07-14, 15:30
Problém stále přetrvává ? Napadá mě jen jedna věc.. bydlíš v bytovce ? Asi máš sdílený internet..
Keď sa tu 2 mesiace neozval tak problém už asi nepretrváva.. Tak aký to ma zmysel sem písať..?
Bananaphone
05-07-14, 12:08
jestli volal na to UPC ze mu nejde csko tak ho asi odpojili :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.