Zobrazit normální verzi : Vir v CS
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví jak odstranit "vir" z CS.. (takové to auto připojování na druhý server..)
Zkoušel jsem přeinstalovat CS.
V složce, csstrike je nějaký soubor autoexec.cfg.. v něm je ta IP na připojení jenom je ten problém, že to nejde přepsat ci smazat.. jak to smažu automaticky to znova tam dá...
Zkoušel jsem i Antivir (avast) na 10 min. to pomohlo, ale potom znova to připojování.
Díky za rady :)
Předpokládám, že máš NS. Odstraň cs, které používáš a stáhni si tohohle klienta: http://csko.cz/kestazeni/?soubor=cs16full_v42h_cskocz.exe&kategorie=cs Je to asi nejrychlejší cesta, než abychom se snažili věc vyřešit pomocí cfg.
CS, od kotelny mám..
Zkoušel jsem ho přeinstalovat hodně krát..
Myslím že si to udělalo soubory někde vedle, tak to můžu přeinstalovávat dlouho..
Stačí prošcovat celou složku a hledat tam soubory s koncovkou .txt, kde jsou tyto IP adresy.
Těhle souboru bývá více než jeden + se ti to nachází také v souboru "config.cfg", takže proto se ti stále vytváří nové a nové soubory.
Máš přebindovanej cfg, musíš bud ručně vyhledat bindy, jako např. bind "v" "connect 66.666.6.6.6.6" atp.. To odstranit, nebo si pořídit novej cfg.
Až budeš mít novej cfg, tak na něj klikni pravým tlačítkem myši a dej "vlastnosti" --> tam dáš jen pro čtení, a už se ti to víckrát nestane. Jen pozor, pokud budeš chtít něco v tom cfg změnit, tak ti to nepujde.
Já ty soubory vím kde jsou..
Problém je ten že to nejde smazat.
Jak to smažu.. samo se to znova přidá, takže to vypadá že to má soubory někde jinde.
Ty bindy na connect nemám. Jenom mě to když dám v nastaveni potvrzení "appy,.."
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.