Zobrazit normální verzi : Žádost o admina na JB
Ahoj je mi 17let jmenuju se Jakub, moc rád bych se stal vašim členem na Jailbreaku. Proč? protože jsou tam čim dál víc u CT nekvalitní mikrofony, FK,Vulgarismu. A u vás nejčastěji hraju na JB a je to vážně strašný když mu není ani rozumět. Csko hraju 4roky, Steam mám : Traged23 SteamID:STEAM_0:0:41889784. Zkušnosti z amxmenu mám skoro 2 roky na menších portálech kde jsem býval adminem. Jsem tam skoro každý dej takže jsem dost aktivní hráč :). díky předem za odpověd :)
http://csko.cz/forum/showthread.php?2699-%C5%BD%C3%A1dost-o-admina-na-JB
Nesnaž se máš to marné !
Steam máš pár dní, nemáš s ním zkušenosti !
2 příšpěvek 2 žádost !
Tak to pochop to je tvůj konec !
Na jailu je adminů dost !
Pokud jsi opravdu aktivní, tak proč máš na steamu 12hodin nahraných? Nebo snad hraješ na nonsteamu? Jako od června je to fakt výkon tolik hodin nahrát :D
Ale jak psala Lucca, nemáš šanci, zkus to tak za půl roku:happy:
Traged hraje často:)...Ale vždy ho vidim hrať len cez školu a pred večerom
Vačšinou ho vidim NS
Nesnaž se máš to marné !
Steam máš pár dní, nemáš s ním zkušenosti !
2 příšpěvek 2 žádost !
Tak to pochop to je tvůj konec !
Na jailu je adminů dost !
Jak psala Lucca Málo nahraných Hodin a na JB je už moc a Dost Adminů :)
A především by si Měl být taky Aktivní na Fóru.
A navíc ty 2 příspěvky co tam máš tak sou Oba jen žádosti o Práva. :]
Ahoj je mi 14let jmenuju se Jakub, moc rád bych se stal vašim členem. Proč? protože bich chtěl zamezit hranice čitrům a vulgárním hráčům. A u vás nejčastěji hraju na JB,knife,deathrun.Csko hraju 3roky, Jsem tam skoro každý dej takže jsem dost aktivní hráč :). díky předem za odpověd :)
Založ si vlastní thread a nepiš do cizího.
ale on to mně takové dobré a mně se stim nechtělo sra....
Když se Ti nechtělo založit vlastní thread, tak co by si chtěl dělat na serveru ? Založ si ten vlastní thread !
on chce prava len preto aby sa dostal k ct kedy chce.. na 100 percent
on chce prava len preto aby sa dostal k ct kedy chce.. na 100 percent
jaký talián
k ct má admin stejnou šanci se dostat, jako kterýkoliv jiný hráč (bohužel)
ne nechcu se dosta k ct ja chcu jen to co jsem tam psal protože už mně **** ti co furt jen vulgárně něco píšou a já stim nic dělat nemůžu.
Kobližek podle mě nemáš šanci ani ti není 14 let *****:/
ok dik moc upřímný názor jo je mi 13 a z měsíc je mi 14
jaj i kdyby si splňoval podmínku věku tak ta tvoje "žádost" je ubohá a ani nemá všechny potřebný věci stačí!
ok dik moc upřímný názor jo je mi 13 a z měsíc je mi 14
No vidíš, tak to už jsi velký kluk. Za rok dostaneš Šukpapír a pak se teprve hlaš. Nazbírej ještě nějaké zkušenoti a určitě se ti to povede.
Koblížek: Takže ja vôbec nechápem ako môžeš písať do cudzieho Threadu :-). Taktiež nechápem adminov a hráčov prečo komentujú koblížka keďže to nieje jeho Thread :)
PS: Sústreďte sa na Tragéda, toto je dôkaz neprofesionality :-). Odomňa všetko ďakujem.
snowrider ja sem jenom chtěl zjistit jake mám šance a kdy se teprve mám hlásit.
No hlas sa ked si budeš myslieť že maš dosť šancu nato aby ťa prijali..
A už vobec to nepiš do cudzieho threadu..
3k a Jerry
19-10-11, 18:48
Myslím že ten chce být admin jen proto aby se dostal na každý server bez toho aby jsi kupoval vip ..
+Na JB je nejvíc adminu na celem serveru takže tam myslím néni už další admin za potřebí ..
to bych si koupil vip než vás tady prosit o odmanina kdybi mně šlo jenom o to. nemužu prostě zažádat o admina jenom proto že mně serou ti co furt citujou nebo jsou vulgární ?
to bich si koupil vip než vás tady prosit o odmanina kdybi mně šlo jenom o to. nemužu prostě zažádat o admina jenom proto že mně serou ti co furt citujou nebo jsou vulgární ?
Ne nemůžeš, pokud napíšeš "bich", sbohem...
3k a Jerry
19-10-11, 21:43
to bich si koupil vip než vás tady prosit o odmanina kdybi mně šlo jenom o to. nemužu prostě zažádat o admina jenom proto že mně serou ti co furt citujou nebo jsou vulgární ?
A) Myslel jsem to na tragéda ..
B) Nechápu proč si nezaložíš vlastní thread
C) Jak napsal Smile to "bIch bije do očí..
A) Myslel jsem to na tragéda ..
B) Nechápu proč si nezaložíš vlastní thread
C) Jak napsal Smile to "bIch bije do očí..
Ale zasa sa naňho vybodnete a hlasujete tu za Koblížka!!!!!
Ja nechápem prečo tu riešiš niekoho iného 3k a Jerry, jedna rada mu určite stačila
Edit: Smile ty tu láskavo nepíš zbohom keď tvoje ,,zbohem´´ je úplne zbytočné.
Ale zasa sa naňho vybodnete a hlasujete tu za Koblížka!!!!!
Ja nechápem prečo tu riešiš niekoho iného 3k a Jerry, jedna rada mu určite stačila
Edit: Smile ty tu láskavo nepíš zbohom keď tvoje ,,zbohem´´ je úplne zbytočné.
A ty si mě laskavě neber do huby a čti pořádně, napsal sem "sbohem" a to je rozdíl...Sem tady už dost dlouho, abych mohl s jistotou říct, že někdo, kdo napíše "přihlášku" do cizího threadu a ještě ji podtrhne slovem "abich" práva nedostane...Takže si sbal svoje kecy pro někoho jinýho, díky a sbohem..
Love or Hate
21-10-11, 19:38
Lucca si moc tvrda.budes takova i na me??
Lucca si moc tvrda.budes takova i na me??
Vypadáš tu jak blbec, jsi takovej i v reale?
Smile: Aj kebýže to napíše Kotlovi na fotku (príklad hovorím) tak tu nemáš čo rozkazovať, tvoje slovo tu znamená akurát tak velké nič!
Uvedom si čo píšeš a aké máš na akom mieste postavenie.
Predstav si že si v práci a niekto urobí nejakú chybu a ty mu povieš máš padáka to je tá istá situácia!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.