PDA

Zobrazit normální verzi : Chat hunter - střílecí

NarutoO
24-04-14, 13:32
Ahoj,

Jmenuju se Filip, je mi 27 let a CSko hraju sotva dva a půl roku. Občas si v práci zahraju Counter-Strike.
Chtěl bych zažádat o práva cheathuntera na střílecí servery, protože si myslim, že kromě cheatů se dá teké dobře hlídat, kdo co píše do chatu a jak se chová ve hře. Protože nemám chuť si číst admin fórum, nechci admina. Stačej mi ty věci ve fóru normálním :)

Admina jsem nikdy nedělal a ani nechtěl dělat, ale někdy při hře na serveru mám pocit, že by se hodily. Prostě trochu napomenout lidi, když se hádaj na serveru. AMX admin plugin znám, mám ho nainstalovaný na svém domácím serveru, na kterém dělám pokusy. :P Znám situaci i na serverech mimo DM classic a OS, protože občas zavítám na CTF a jedem čas jsem hrál i Furien. Občas jsem skočil na HNS.. no ty mody neumim, ale prostě znám jak fungujou některé věci kromě těch, kde hraju. Na fóru jsem průměrně aktivní, angažuju se v diskusích o mapách (ze_, Old School, Pub3), pořádám pravidlenou soutěž hráč měsíce a vymýšlím crazy turnaje + spamuju chatbox(to si myslým že se na kotleně cení nejvíc, tak to uvádím).

Co můžu Kotelně nabídnout? Myslím si, že pro kotelnu dělám hodně a ani nemám pocit, že by mi to měla vracet.. Prostě mě baví se pohybovat v komunitě, dotvářet jí nápady a spolupracovat s ostatníma na menších projektech, to hodlám dělat i nadále bez nároku na nějakou odměnu.

Začínal jsem hrát na konkurenčním velice často skloňovaném komerčním serveru, ale to mě tak po třičtvrtě roce přestalo bavit. Pak jsem přišel na kotelnu a po čtvrt roce jsem si založil účet na fóru.
Bylo to protože jsem chtěl požádat o zkrácení banu za kopírování nicku. Tehdy jsem si myslel jaká je to supr sranda.

V práci hraju na NS, (steam se mi nechce instalovat) na kterém mám povětšinou aktivní VIP.. takže na VID nedostanu ban.

čas nahraný na steamu na OS http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1416547
STEAM_0:1:63031647
ip mám doma dynamickou, doma na NS nehraju

Kotlenu jsem vždy obdivoval i nenáviděl. Na jednu stranu přitahuje spoustu dobrých a zodpovědných lidí-adminů i neadminů a na druhou stranu už je tak populární, že trollit a cheatovat přijde kde kdo. Především chápu hraní jako zábavu.. nemám rád povyšováni lepších hráčů a nemám problém říci narovinu svůj názor i adminům.

Kromě Counter-striku dělám 3d grafiku, hraju SWTOR MMORPG, zajímám se o Open-source filosofii.
E: hraju l4d2 občas

Z určitých důvodů (které napíšu tamtéž) posílám kopii s údajema o NS do admin fóra (http://csko.cz/forum/showthread.php?27342-Naruto). Děkuju za pochopení.

E2: Vy kdo se se mnou kamarádíte a máte pocit, že by mi mohlo vadit trochu té upřímnosti, tak se nebojte napsat i tu kritiku. Myslím že to unesu. Určitě je spoustu lidí kteří ne se vším co řikám, jak věci dělám souhlasí. Jsem otevřen jakémukoliv komentáři. :)

E3: Obnovuji žádost, protože se mi zdá, že přes prázdniny začalo hrát víc děcek a když jsem psal přes vykřičník napsalo mi to, že žádný admin není online.

mirous
24-04-14, 14:59
Myslím si, že pro kotelnu dělám hodně a ani nemám pocit, že by mi to měla vracet.

To si myslíš blbě a rozhodně Ti nic vracet nebude ;)

ale to mě tak po třičtvrtě roce přestalo bavit.

Takže jsi nestálý a chodíš z portálu na portál.

V práci hraju na NS.

V práci máš makat, pak to v téhle republice má nějak vypadat.

Kotlenu jsem vždy obdivoval i nenáviděl.

Kotlenu neznám, ale když jí nenávidíš, proč žádáš o práva? :)

Shrnuto a sečteno, samé mínus a proto za mě máš PRO.

A důvod? má docela rozum, je kupodivu starší než já, prý mě vezme na pivo, je aktivní v chodu Kotelny, tzn. soutěže.

Edit: teď jsem si vzpomněl, že si mě neudělal avatar, když jsem ho po Tobě chtěl, takže doufám, že práva nedostaneš :D

Joseph
24-04-14, 15:51
Je to fajn chlap, občas popíšeme, hrali sme spolu ten CTF turnaj, spravil a robí toho pre kotelnu veľa, myslím že by nebolo zlé ak by aj banoval :) zamňa PRO.

Britny
24-04-14, 15:56
Aktivní, rozumný, hodný :)) Má rád Leftíka jako já :D Takže za mě PRO

PS: Ale nauč se méně dupat :D

NarutoO
24-04-14, 16:42
Myslím si, že pro kotelnu dělám hodně a ani nemám pocit, že by mi to měla vracet.

To si myslíš blbě a rozhodně Ti nic vracet nebude ;)

ale to mě tak po třičtvrtě roce přestalo bavit.

Takže jsi nestálý a chodíš z portálu na portál.

V práci hraju na NS.

V práci máš makat, pak to v téhle republice má nějak vypadat.

Kotlenu jsem vždy obdivoval i nenáviděl.

Kotlenu neznám, ale když jí nenávidíš, proč žádáš o práva? :)

Shrnuto a sečteno, samé mínus a proto za mě máš PRO.

A důvod? má docela rozum, je kupodivu starší než já, prý mě vezme na pivo, je aktivní v chodu Kotelny, tzn. soutěže.

Díky mirousi, to pivo ještě dopilujeme, jak nebudou ostatní proti, nebo zajdem spolu no :)

Je to fajn chlap, občas popíšeme, hrali sme spolu ten CTF turnaj, spravil a robí toho pre kotelnu veľa, myslím že by nebolo zlé ak by aj banoval :) zamňa PRO.

Dík, moc so toho vážím.

Aktivní, rozumný, hodný :)) Má rád Leftíka jako já :D Takže za mě PRO

PS: Ale nauč se méně dupat :D

Dupat nebudu, L4D2 jsem si dopsal do referencí, díky za postřeh.

_AnGeL_
24-04-14, 17:00
SRY, ale som PROTI, aby si tie práva nedostal.

E: Je to v pohode muž, ktorý namiesto práce hraje hry :D Aktivita by tam bola :D

NarutoO
24-04-14, 17:04
SRY, ale som PROTI, aby si tie práva nedostal.

Za svůj názor se omlouvat nemusíš. :)
Bylo by minimálně fér napsat proč.

Díky i tak

E: asi bych už měl vypnout ten počítač.. nepochopil jsem to. Stejně jsem rád, že tam nějaký reason je. :P

Chemo
24-04-14, 17:05
ZA.

_AnGeL_
24-04-14, 17:07
Neviem ako.si to pochopil, ale som PRO, aby.si ich mal :D A píšem z mobilu, tak sry. :D a zaujímalo by ma kde pracuješ.

matis
24-04-14, 20:40
Kedy si bol naposledy v hre?

NarutoO
24-04-14, 20:56
Kedy si bol naposledy v hre?
Na NS včera a na Steamu snad v pondělí, ale za žádnou cenu jsem se nemoh najít v chatlogu, skoro to vypadá jako bych poslední měsíc vůbec nehrál :D ale hraju minimálně dvě hodiny za dva dny.

halelujah
24-04-14, 21:12
Neadminujem na strielacích ale i tak PRE naruto je super hraval som s nim (teraz posledny čas sa mi vyparil :D) a je strašne v pohode organizuje luxusne turnajiky až na to že na fore niekedy až otravne hunti posti je uplne super :D

Tutinko
25-04-14, 13:26
ja som ZA

PRAETORIAN
25-04-14, 18:23
A tu je potřeba CHAT HUNTER? To jako bude upozornovat lidi třeba v chatboxu aby nezlobili?? no nic dost srandy:harhar:.Jedinej kdo tu něco trefného napsal byl Mirous ostatní nic.Jak napsal Britny je aktivní, hodný a blabla.Co takhle napsat jestli to není (lamák) a jestli se vubec vyzná v hackách atd.Jinak se spíš ještě divím že nějaká práva nemá neb se na kotelně angažuje dosti

NarutoO
25-04-14, 21:10
A tu je potřeba CHAT HUNTER? To jako bude upozornovat lidi třeba v chatboxu aby nezlobili?? no nic dost srandy:harhar:.Jedinej kdo tu něco trefného napsal byl Mirous ostatní nic.Jak napsal Britny je aktivní, hodný a blabla.Co takhle napsat jestli to není (lamák) a jestli se vubec vyzná v hackách atd.Jinak se spíš ještě divím že nějaká práva nemá neb se na kotelně angažuje dosti

Ahoj, tvůj přípěvek velice vítám, protože zatim nikdo nanedhodl otázku -jestli hraju na úrovní, jestli hlásím a jak moc dobře se vyznám ve hře. Popravdě nechci, aby jsem dostal práva na základě toho, že jsem aktivní na fóru.. to by bylo moc jednoduché a nebylo by to fér vůči lidem, kteří hlásí mnohem víc než já. Hraju často, ale nehraju pořád, to by mělo být také řečeno.

Takže ke sklilu (napíšu, co si myslím, že je objektivní a kdo hreje se mnou, nechť to potvrdí, nebo vyvrátí): Na rank nehraju, ale na OldSchoolu jsem na NS standardně už půl roku nad 35 místem (poměr K:D 0.7) a u lidí co tam hrajou mám docela respekt. Neumím tolik střílet, na NSku nemám tak pevnou myš jako na STEAMu, ale jsem taktický hráč a většinu hraju hlavou a snažím se spolupracovat. Když se rozehraju, tak mi to střílí slušně, ale neni to tak, že sednu a jedu samý heady.

Hlášení cheaterů, stížnosti: Nehlásim chatlogy, i když tím občas lidem na serveru vyhrožuju. Nemám rád, když je někdo na druhého bezdůvodně hrubý a povyšuje se. (odtud ten Chat hunter :P, to jsem napsal naschvál, jsi první, kdo si toho všiml) Na fóru mám všeho všudy 5 až 6 hlášení, z toho 4 jsou za letošní rok (poslední 4 měsíce) žádný fail. Není to nic světoborného, ale nejsem ten typ co by spectil každého kdo mu dává hlavy, nebo jenom se napojil na server a spectil. Britny mohla napsat, že jsem jí poslal za poslední měsíc jednoho cheatera, Mr. Chemistry mi za poslední měsíc banoval dva.

ABčko poznám, některé jednodušší druhy přímo při spectění, některé sofistikovanější ze zpomaleného dema. WHčko poznám, mám kossy, když to ohulim, slyšim, jestli hráč slyší, nebo ví.

dhaaqu
25-04-14, 21:27
Já nemám v zásadě nic proti, aby tenhle šášula práva měl. Dokonce mi často pomáhal nezbedníky chytat, tím, že se od nich nechal dle instrukcí zabíjet a to mu šlo moc dobře! Několik lidí mi v průběhu měsíců taky nahlásil, ale nic co bych měl ještě v paměti.
Nemám obavu, že by práva uplatňoval ve chvílích, kdy si sám není jistý, ptá se dobře ptá se rád. Stejně tak vím, že o cheaty se delší dobu zajímá, vydyndal ze mě i pár ukázkových dem kdysi dávno.
Osvěžením pro poslední dobu by také byl nový admin resp. Chh, který s nabytím práv najednou nespolykal všechnu moudrost světa.
Otázkou pro mě zůstává, kolik a komu má vlastně nahlášeno. Možná bych tě Nto nechal pár týdnů sbírat hlášení na webu, nebo bys mohl projít něčím ve smyslu matisova testu v rozpoznávání...

J3ZUsSs*
25-04-14, 22:52
Takže každ1 čo palečkuje jeho posty nevie čo spravil. Nikto z vás nepsravil tolko pre kotelnu kolko on! Iba sa skrývate za pojebané palčeky! .. Takže deti chodte od internetu aspoň na 1 hodinu preč. Ten chalan má viac jak ludia čo sa poskladali na palčeky. A k tebe Naruto: neviem ako ostatný ale ked budeš nahlasovať cheterov atd. tak som PRO. Určite máš viac rozumu než zopár atmynov.

matis
01-07-14, 11:47
zodpovedny clovek..som urcite PRE

Johny Pampeliska
01-07-14, 15:25
Já jsem proti - už několikrát slíbil že půjde na pivo a pokaždý dělal herečku, tak nevim zda bych chtěl do kolektivu člověka, kterej slíbí pivo a pak nejde. PS: kdo pije, ví o čem mluvim :-D

ZeMi7
01-07-14, 16:27
Se mnou na pivu párkrát byl, takže já jsem PRO.

+ věk
+ ochota
+ zájem pomoct

Je vidět, že chce nějak Kotelnu zlepšit, nebo alespoň zlepšit/zpříjemnit hru hráčům. Viz jeho "projekty" (návody, tvorba log a modelů, mega3, soutěž Hráč měsíce, atd.)

Ridik :D
04-07-14, 06:28
Jsem Pro duvody si myslim ze netreba uvadet

NarutoO
04-07-14, 11:06
zodpovedny clovek..som urcite PRE

Se mnou na pivu párkrát byl, takže já jsem PRO.

+ věk
+ ochota
+ zájem pomoct

Je vidět, že chce nějak Kotelnu zlepšit, nebo alespoň zlepšit/zpříjemnit hru hráčům. Viz jeho "projekty" (návody, tvorba log a modelů, mega3, soutěž Hráč měsíce, atd.)

Jsem Pro duvody si myslim ze netreba uvadet

Diky borci.

Já jsem proti - už několikrát slíbil že půjde na pivo a pokaždý dělal herečku, tak nevim zda bych chtěl do kolektivu člověka, kterej slíbí pivo a pak nejde. PS: kdo pije, ví o čem mluvim :-D

:D :D

Promin, jestli jsem zranil tvoje pivni city, no :P

DarwiN
04-07-14, 11:13
Som tiež za . Všetky dôvody už boli vypísané .

- schopný
- nápomocný
- ochotný
- ab,wh rozozná

3k a Jerry
07-07-14, 01:11
Já jsem pro, jen je potřeba ho ješte trochu zkazit ..
Nevím jestli potřeba psát všechny kladný body, snad to každej v1d1 že tu nic nedělá a jen se tu hádá ..

Zoyer
07-07-14, 02:01
není pochyb o tom, že jsi chytrý a vpoho člověk na kterého se dá určo spolehnout, ale nevím no. něco mi prostě říká, že ti ty cheaty dělaj problém. zkus mě přesvědčit o opaku a nahlaš X cheateru na fórko a nebudu proti ;)

Toy
07-07-14, 03:12
Co mám práva, tak jsem od tebe hlášení neviděl . . nevím, jestli to bylo i tou mojí nedávnou neaktivitou nebo hlásíš někomu na steam ?

Mám na to uplně stejnej názor jako Zoyer .

Příjde mi hovadina ti dávat PRO jen z toho důvodu, že vymejšlíš spousty super věcí na forku a proto, že jseš oblíbenej a "známej" . Ikdyž nevím jak u ostatních, ale za to jakej jseš a tím co tu děláš máš u mě neskutečnej obdiv.

Ale jelikož jseš opravdu fajn člověk a pokud se na to cejtíš, tak nevidím důvod ti dávat proti. Je to jen o pár hlášeních, kterýma ujistíš i ty, co jsou na pochybách včetně mě :happy: .

NarutoO
07-07-14, 11:28
není pochyb o tom, že jsi chytrý a vpoho člověk na kterého se dá určo spolehnout, ale nevím no. něco mi prostě říká, že ti ty cheaty dělaj problém. zkus mě přesvědčit o opaku a nahlaš X cheateru na fórko a nebudu proti ;)

Co mám práva, tak jsem od tebe hlášení neviděl . . nevím, jestli to bylo i tou mojí nedávnou neaktivitou nebo hlásíš někomu na steam ?

Mám na to uplně stejnej názor jako Zoyer .

Příjde mi hovadina ti dávat PRO jen z toho důvodu, že vymejšlíš spousty super věcí na forku a proto, že jseš oblíbenej a "známej" . Ikdyž nevím jak u ostatních, ale za to jakej jseš a tím co tu děláš máš u mě neskutečnej obdiv.

Ale jelikož jseš opravdu fajn člověk a pokud se na to cejtíš, tak nevidím důvod ti dávat proti. Je to jen o pár hlášeních, kterýma ujistíš i ty, co jsou na pochybách včetně mě :happy: .

Diky kluci. Věcné solidní připomínky, nemám k tomu co dodat. Zkusim teda sehnat pár cheaterů, ale cucat si je z prstu jen kvůli právům se mi příčí :)

NarutoO
07-07-14, 11:31
Já jsem pro, jen je potřeba ho ješte trochu zkazit ..
Nevím jestli potřeba psát všechny kladný body, snad to každej v1d1 že tu nic nedělá a jen se tu hádá ..

Ty máš napsat: "Je neschopný Simon, čera sem si ho proklep'; vůbec nevim, co na Kotleně ještě dělá." :D :D

Ne, teď vážne, dík Jerry, doufám, že než dostanu práva, nestihneš nasrat tolik lidí aby ti je sebrali a budeš modrej jak ten šmoula.

Zoyer
07-07-14, 12:49
Diky kluci. Věcné solidní připomínky, nemám k tomu co dodat. Zkusim teda sehnat pár cheaterů, ale cucat si je z prstu jen kvůli právům se mi příčí :)
to ani po tobe nechci, aby jsi lital z serveru na server a hledal cheatery, ale pokud na nejakeho narazis tak ho klidne ani nehlas do !, ale natoc demo a hod ho sem. Bylo by i lepsi, kdyby to bylo i vycasovane :)
nebo si natoc demo a potom ho nahlas a potom to mi to demo vycasuj do pm.

E: ok tak mas teda PRO :D

NarutoO
07-07-14, 12:52
to ani po tobe nechci, aby jsi lital z serveru na server a hledal cheatery, ale pokud na nejakeho narazis tak ho klidne ani nehlas do !, ale natoc demo a hod ho sem. Bylo by i lepsi, kdyby to bylo i vycasovane :)
nebo si natoc demo a potom ho nahlas a potom to mi to demo vycasuj do pm.

Jasny kamo.

Tu posilam cheatery:
http://csko.cz/forum/showthread.php?29680-AB-mozna-i-WH-T4ka-DM
http://csko.cz/forum/showthread.php?29643-Inferno-only-MAjnkraft-plajer-WH
http://csko.cz/forum/showthread.php?28688-PiRaT-OldSchool-AB
http://csko.cz/forum/showthread.php?27957-OS-WH-doctor-who-is-back

Tohohle kamiqa jsem hlasil dneska, ale Likan. byl rychlejsi:
http://csko.cz/forum/showthread.php?29908-Marek-ma-kladu-CTF-WH-AB

Hlaseni, kde uz nejsou aktivni linky na dema:
http://csko.cz/forum/showthread.php?26089-Gish-wh-ab
http://csko.cz/forum/showthread.php?25097-BrusNicKa-OldSchool-WH
http://csko.cz/forum/showthread.php?25061-ProBook-WH
http://csko.cz/forum/showthread.php?19516-WH-na-CTF-stara-sk()la

NarutoO
20-07-14, 23:36
Ahoj, neptejte se mě, proč zase stahuju žádost o práva :) Tu to pišu:
Mám teď jiné starosti, nechodím vůbec hrát, tím pádem nemám čas ani na CSko. Kotelně jsem mnohem prospěšnější bez práv a popravdě, pokaždé, když si dám na půl týdne pauzu, tak se to další dva týdny musím zase učit střílet.

Děkuju za pochopení.

Tupelko
20-07-14, 23:37
Lock na přání :(