Zobrazit normální verzi : Steam
Zdravím, mám taký menší problém zo steamom, keď som in game a napojení na dákom serveri tak nevidím nikoho online na steame. Myslím to tak že keď si dám tabuľku skóre tak jediný sa tam vidím ja ako steamar, u mňa je iba fotečka (alebo ako to nazvať) kde mám obrázok inak ako keby že všetci boli na NS. Neviete mi poradiť?
Tohle se mi taky děje. Pokud mam danýho hráče v přátelích tak u něj ten avatar normálně vidim, jinak ne. To bude spíš problém ze strany serveru než náš.
Tohle se mi taky děje. Pokud mam danýho hráče v přátelích tak u něj ten avatar normálně vidim, jinak ne. To bude spíš problém ze strany serveru než náš.
Presne teraz som si všimol akonáhle sa pripojí hráč na server ktorého mám v priateľoch tak mám uňho ikonku normálne fotka. Ale ostatných nič.
E: Ale keď som kukal cez steam priateľov a dal som hráči aktuálne v hre tak mi neukázalo ani jedného na steame a boli tam traja..
Presne teraz som si všimol akonáhle sa pripojí hráč na server ktorého mám v priateľoch tak mám uňho ikonku normálne fotka. Ale ostatných nič.
E: Ale keď som kukal cez steam priateľov a dal som hráči aktuálne v hre tak mi neukázalo ani jedného na steame a boli tam traja..
To blbnulo vždycky.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.