Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Steam

Fhacker
25-04-14, 15:09
Zdravím, mám taký menší problém zo steamom, keď som in game a napojení na dákom serveri tak nevidím nikoho online na steame. Myslím to tak že keď si dám tabuľku skóre tak jediný sa tam vidím ja ako steamar, u mňa je iba fotečka (alebo ako to nazvať) kde mám obrázok inak ako keby že všetci boli na NS. Neviete mi poradiť?

Bezdak
25-04-14, 15:13
Tohle se mi taky děje. Pokud mam danýho hráče v přátelích tak u něj ten avatar normálně vidim, jinak ne. To bude spíš problém ze strany serveru než náš.

Fhacker
25-04-14, 15:15
Tohle se mi taky děje. Pokud mam danýho hráče v přátelích tak u něj ten avatar normálně vidim, jinak ne. To bude spíš problém ze strany serveru než náš.

Presne teraz som si všimol akonáhle sa pripojí hráč na server ktorého mám v priateľoch tak mám uňho ikonku normálne fotka. Ale ostatných nič.

E: Ale keď som kukal cez steam priateľov a dal som hráči aktuálne v hre tak mi neukázalo ani jedného na steame a boli tam traja..

Bezdak
25-04-14, 16:18
Presne teraz som si všimol akonáhle sa pripojí hráč na server ktorého mám v priateľoch tak mám uňho ikonku normálne fotka. Ale ostatných nič.

E: Ale keď som kukal cez steam priateľov a dal som hráči aktuálne v hre tak mi neukázalo ani jedného na steame a boli tam traja..

To blbnulo vždycky.