Zobrazit normální verzi : Prosim o unban
Prosim o unban zero mi ho dal neopravmnene ja zadny wh mnel
http://www.ulozto.cz/6989038/firizionwh-rar
Unregistered
16-12-10, 20:56
nejde zobrazit
http://www.uloz.to/6988360/firi-zip
Unregistered
16-12-10, 21:01
ukazuje mito furt naky cisilka xD
Unregistered
16-12-10, 21:04
tak aspon zmirneni prosim.
Chlapče docheatoval si, bylo tam vidět absolutní WH, tak tady neříkej lži typu já žádný WH neměl. V tom dust_castle bylo několik desítek akcí kde šlo krásně vidět, jak si se díval přes zdi, přesně do míst kde byl enemy, pár krát si začal i střílet dřív než vůbec vylezl a soundem to nebude, protože si ho nemohl slyšet. Ten dust_castle tě odsoudil k doživotní záhubě . Takže UB se zámítá .
Obe dema funguji. Toto skemrani o zmirneni trestu... omfg kdy si uvedomite, ze jste delali neco co jste nemeli s vedomim predem jasne daneho a specifiskeho postihu. Kdyz jsme meli vlastni klan public, jakejkoliv cheat okamzite perma ID i IP ban bez zajmu kdo to je, zadny dema se neresily. Delals bordel a nadaval na adminy ? perma ban, blbe si kempil jedno kolo ? kick, blokoval jsi hrace? kick, mels na to keci ? perma ban. Na serveru bylo zabanovany 1/6 CS elity, protoze delali bordel a bylo mi jedno, kdyz to byl nakej cucak co hral prvni ligu. Budte radi, za to co tu je a ze to funguje. Hrat na serverech plnejch cheateru neni totiz vubec zadna zabava.
Fungují nádherně díky povedené akcičce duelu Zero a 514Pro . ;-)
hlavně 6:12 čas tam to bylo nejvíc poznat,nikdo nevěděl že je nahoře a on to věděl. Máš cheatovat na ,,not secure,, serverech když chceš hrát proti lidem
Unregistered
16-12-10, 22:12
kdyz dou za zdi a jesou videt tak sou slyset
nevim nevim teda podle dema bych nebanoval ani nahodou
Radeji bys mel premyslet nez vypustis takovou totalni kravinu z ust.
tak pis ty casy s tim jasnym WH, sem zvedavej co vypustis za kravinu
A nevim po kom ste to vsichni chytli, ale to se neda resit v klidu, musis hned zvysovat? Ja sem s tebou kravy nepasl
Asi si tu niektorí ľudia liečia komplexy (teraz nemyslím na 514Pro). Tiež som si všimil, že sa tu skoro každý topic musí zmeniť na hádku a dokazovanie si niečoho. Hold v reále ich život facká, tak tu sú veľký "frajeri".
nevim nevim teda podle dema bych nebanoval ani nahodou
A podle čeho by si banoval ? Podle napřirozených schopností ? Se vzpamatuj je tam vidět jasné WH .
kdyz dou za zdi a jesou videt tak sou slyset
Taky slušnej kyd. Když je od nich 100 kilometrů, tak ho asi těžko uslyší .
Unregistered
17-12-10, 14:22
tak sou taky slyset jak strileji
Asi si tu niektorí ľudia liečia komplexy (teraz nemyslím na 514Pro). Tiež som si všimil, že sa tu skoro každý topic musí zmeniť na hádku a dokazovanie si niečoho. Hold v reále ich život facká, tak tu sú veľký "frajeri".
Presne Charon to si vystihol. S každého topicu tu vznikne hádka.
New[ErA]*SmD^^
17-12-10, 16:03
je jasně slišet wh
SLyset neni a sliset uz vubec ne, ale pise se videt.... A napiste mne ty casy
Na co potřebuješ časy tam je každá druhá akce vidět jak jede s WH, ale dívej se na ten dust_castle tam je těch akcí nejvíc.
Unregistered
17-12-10, 20:25
a co takhle 2sance:(
Druhou šanci dostaneš pokud si koupíš Steam . http://www.kotelna-web.cz/?strana=steam
Hele takze ja kdys sem dostal BAN na kotlovem patch a koupim si steam tak muzu hrat kotelna servery ??
No nemůžeš, ale za snahu by Kotel přimhouřil oko . :-DD Tak klient stojí pakatelní částku .
Unregistered
19-12-10, 10:26
a da seto prez sms?
Madera cely klan N3PL4C ste ubohe lami citerske, vy si unban nezasluzite, mal som ta za skillera ale si nula... chudak kovik vlastne aj on mal wh? u t0masa sa to rozbiehalo pomaly, u teba to nebolo ani vidno ale fuj....
Tak musím ho nějak donutit aby si koupil toho klienta, protože děcka typu madera a spol. si totiž neváží věcí, které dostanou nebo mají zadarmo, tak proto ať si ho koupí a pak si toho bude vážit . A pokud ani potom ne, tak je to jen prostě imbecilní dítě, které nic nezajímá a je mu to jedno .
a da seto prez sms?
Šak sa trochu posnaž a zisti si aj sám niečo! InVitro ti to dal na podnose: http://www.steamkey.cz/counter-strike-1-6-steam/
Tu máš možnosti platby: http://www.steamkey.cz/platba-a-zaslani/#prevod
Nemám ti ho aj kúpiť?!!!
OK invitro koupil sem si stym a vim ze kdyz tam dostanem BAN tak se mi zabanuje cely steam :D a urcite si toho budu vazit a pokud vim tak na stem sou cheaty neni
Cheaty jsou na všechno akorát na steamu když zapneš cheat, tak VAC to pozná a dostaneš perma, pokud budeš hrát teda na VAC serverech, což Kotlovi servery jsou, takže np . A ještě si stáhni aplikaci Steam jestli ji nemáš .
A ještě být tebou, tak bych si všechny cheaty z configu vymazal než se napojíš někam na VAC server nebo riskuješ vybánování .
jojo to sem si vsechno udelal takze muzu hrat na kotelne kdyz si zmenim meno ??
Nemůžeš, ale aspoň máš steam teda pokud vůbec, takže budeš hrát fairplay . To je dobrá motivace ne ?
Unregistered
20-12-10, 16:17
:D a ja sem si myslel ze muzu hrat :D
Však můžeš hrát akorát ne na kotelně, ale plno jiných serverů kde můžeš hrát ne ?
jenomz je problem ze mne steam nevyhledava servery a newim proc
o co že má jenom prazdnýho klienta ? :-D
Jn, já si taky myslím, že si nekoupil klienta, ale jenom si stáhnul aplikaci steam a že hned má steam . :-D Si myslel že steam je zadarmo taky. :-DD
Unregistered
21-12-10, 19:46
j mam steam za 15€ z brlohu ma taky obal ze counter-strike1
Unregistered
21-12-10, 19:46
taky mam taky cd-key ktery jde prej jenom jednou
Tak si to nainstaluj všecko a jedeš . ;-)
TO vim a mam to nainstalovany jenom mi nejde to vyhledavni serveru nwm proc nechce mi to vyhledavat servery
TO vim a mam to nainstalovany jenom mi nejde to vyhledavni serveru nwm proc nechce mi to vyhledavat servery
Zadaj adresu ručne. Nie vyhľadávaním.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.