PDA

Zobrazit normální verzi : Zniceho nic se snizuje FPS

Snifter
26-04-14, 20:23
Zniceho nic se mi v posledni dobe fps snizuje fps ze 100.5 na 1-20... Pripojim se a fps normal 100.5.. Behem hry zniceho nic se mi snizuje fps na 1-20.. Nejcasteji kdyz dome nekdo vystreli nebo nekdo name bezi.. Vzdycky to bylo normalni na 100.5.. Zniceho nic v posledni dobe a uz me to stve... Co stim je ? :/

Honey cocaine
26-04-14, 20:31
Zniceho nic se mi v posledni dobe fps snizuje fps ze 100.5 na 1-20... Pripojim se a fps normal 100.5.. Behem hry zniceho nic se mi snizuje fps na 1-20.. Nejcasteji kdyz dome nekdo vystreli nebo nekdo name bezi.. Vzdycky to bylo normalni na 100.5.. Zniceho nic v posledni dobe a uz me to stve... Co stim je ? :/

Ahoj,
mel jsem ten stejny problem, asi je chyba v grafice, nebo nevim. Sama nvidia mi nemohla najit reseni na muj problem. Zasadni 2 otazky.
- Ma steam nebo ns?
- Jakou mas znacku graficke karty?

Snifter
26-04-14, 20:37
-Steam
-Nvidia GeForce GT430
rovnou pisu jakou mam.. :D

Honey cocaine
26-04-14, 20:55
-Steam
-Nvidia GeForce GT430
rovnou pisu jakou mam.. :D

Ajeje, vitej v klubu. Mam gt 420, takze vim o co se jedna, z pocatku je dulezite, aby jsi udelal toto, co je v tomto odkazu, pokud nebudes vedet, pisni mi pm ja ti poradim pres ts. http://csko.cz/forum/showthread.php?9218-nastaven%ED-grafick%E9-karty-nVidia-u-procesoru-s-IGP
Myslel jsem si, ze je problem jen u me , na me GK, ale postupem casu jsem zjistil, ze neni. Ony i ty aktualni (nove) ovladace jsou na hovno, sice maji podporu na ten jejich sw, ktery umi velke hovno - tim myslim optimalizaci jednotlivych her, ale to je OT.
Jak udelas to, co jsem ti poslal v tom odkazu, tak by to melo prestat. Taky si do konzole napis gl_vsync 0 a v nvidia control panelu vypni vertikalni synchronizaci.