Zobrazit normální verzi : Jakýsi bug
NA furienech už po 7-mé vidím jakýsi bug, že furien je ct má neviditelnost sk vše akorád je ct a rushuje furieni takýsi furien proti furienu.
To se mi taky stáva ale jen tak 10sekund od respawnu jinak se to pak vyrovná a už je to v pohodě
To se mi taky stáva ale jen tak 10sekund od respawnu jinak se to pak vyrovná a už je to v pohodě
Sry za OT, ale už mě to štve.
Takže Vranys, docela dost mě začíná štvát to tvoje nesmyslné přispívání. Podle mého názoru, tak posledních tvejch 173 příspěvků nemá žádnou informační hodnotu, protože je to jen pytel sraček a keců aby sis nahonil příspěvky. Sice netuším na co, možná na žádost o práva. Takže navrhuji alespoň ban, protože on reje do mě a sám tu píše hovna. Já alespoň se snažím nahlašovat cheatery apod.,..
Sry za OT, ale už mě to štve.
Takže Vranys, docela dost mě začíná štvát to tvoje nesmyslné přispívání. Podle mého názoru, tak posledních tvejch 173 příspěvků nemá žádnou informační hodnotu, protože je to jen pytel sraček a keců aby sis nahonil příspěvky. Sice netuším na co, možná na žádost o práva. Takže navrhuji alespoň ban, protože on reje do mě a sám tu píše hovna. Já alespoň se snažím nahlašovat cheatery apod.,..
Je jen málo lidí, kteří by s tebou nesouhlasili, ale spíš si ho nevšímej.
Vranys nekomentuj když neviš o co de chapeš nebo se nech vyšetřit.Nejde o pár sekund ale o celé jedno kolo dokud tě nekillnou už jsem to spectoval a dělal i demo.
Zatim opraveno. Ale zas bude asi bugovat spect.
chci nahlásit bug na serveru JailBreak při schovce vidí dozorci team speak veznu.
Fakt? tak skus vlastní vlákno
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.