Zobrazit normální verzi : Žiadam o UNBAN!!!
Sangi-legenda
17-10-11, 20:12
Zdar, volám sa Adam Bobák a v hre sa volám DEAGLE|[S]@NG!-LeGeND@ včera som hral mapu de_dust a moji kamoši mi ukazali ako môžem behať po oblohe a oni dvaja tam behali a zabíjali z tade, tak som tam šiel aj ja ale vtedy oni nie a vyhodilo mi: Máš BAN na 7 dní!! Dôvod využívanie chýb mapy alebo niečo také ADMIN Player......... A hlavná vec že som nevedel že za to je BAN a ešte k tomu ho moji kamoši nedostali!!!! Preto tu žiadam o UNBAN a je to môj 1. BAN tak by ste ho mohli odstránit!!!
Hod sem výpis z konzole.
/edit: Počkej si... Nemáš co využívat textury...
Volám sa Branislav Krnáč a som jeho naj kamoš aj on je môj na hre sa volám DEAGLE|+9m a ja som jeden s tých čo tam hore tiež behali a nevedeli sme že za to je ban tak by ste ho mohli zrusit a fakt je to jeho 1. ban!!
Ne... unban nebude, alespoň pro příště bude vědět, že se tam nesmí chodit!
Neznalost pravidel neomlouvá.
Ban dostali dva hraci, ktere jsem tam nachytal. Vic hracu jsem tam nevidel. Demo tady (http://csko.cz/dema/upload/dir/mozno.dem). To ti nebylo divny, ze se tam hraci normalne nepohybuji? Byl jsi zvyhodnen oproti ostatnim a navic je v pravidlech neco o zakazu bugovani. Priste budes vedet.
Edit: Deagle ani tu nerikej, ze jsi tam byl taky, protoze ty zrovna by jsi to mel vedet, ze je to na ban. Nejsi zadnej novacek, tak to kamaradovi vysvetli a za tejden se muze znovu pripojit.
Unregistered
17-10-11, 20:41
Ty kokos tak za to ze neviete urobit riadne mapu tak mam BAN!!!
Ty kokos tak za to ze neviete urobit riadne mapu tak mam BAN!!!
Mapu nikdo z Kotelny nevytvoril DEAGLE|+9m a to ze se tu nepihlasis, neznamena, ze ja nevidim kdo to pise.
Unregistered
17-10-11, 20:46
a skadial som mal vediet co je BUGje nejaky COUNTER-STRIKE slovnik??????
Sangi-legenda
17-10-11, 20:48
TO SOM JA!!! Boze nemozes mi dat UNBAN je to moj 1: ban!! PROSIM!!
Unban ti nedam, ale mozna ho zkratim, uvidim, jak to bude s timhle threadem vypadat zitra.
Sangi-legenda
17-10-11, 20:51
Uz tam nikdy nepojdem SLUBUJEM!!
Sangi-legenda
17-10-11, 20:52
Ďakujem!!! Díky!!!
No porozmyslam, ale bude to aspon 3 dny.
Unregistered
17-10-11, 20:59
Užlen 2 nie?? Jeden prešiel!!!??
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.