Zobrazit normální verzi : BB - super věc do shopu - bazuka
Martin17CZ
09-05-14, 23:29
Ahoj , napadla mě super věc na přídání do hry basebuilder . A to bazooka . Ano zdá se to být divné a přehnané . Ae chtěl bych to a je to super věc . Chci aby : bazooka vypadala stejně jak na zm serverech (na kotelne) , aby ubýrala 7 000 dmg , dala se použít pouze 1x za kolo , stalá 2 000 bodů . Bazooka by velmi spestříla hru všem , a to i nováčkům . Jak píši dala by se použít 1x za kolo a to asi když je hráč v nesnázích . Myslím že je to super nápad . Klidně by se dala použít místo laserminy . A to v tu chvíli kdy ji hráč veme . Nahradila by nůž který je prakticky k ničemu . Kupovala by se za 2 000 bodů navždy (jako lasermina) . :)))
Hmm, to se mi líbí. :D Ale dal bych to spíš dal jako item, který by sis musel zaplatit vždy, když bys ho chtěl použít. A samozřejmě za nějakou pořádnou cenu.
SuperVafle
10-05-14, 14:43
Velmi dobrý nápad, ale místo laserminy bych to nedával.. :D Jak říkal Does spíš jako item. :) A 7000 plošně nebo každému zm v okolí ?
Tiež sa mi to páči. Keby to bol item tak by som ho dal za 400b na jedno kolo. Ale keby že na celú mapu tak 700b.
SuperVafle
10-05-14, 20:02
Oli dal bych na celou mapu za těch 700bodů, ale zase nevím jestli ne za míň.. :/ Bylo by to dálší znevýhodňování nováčků. :) Jestli by šel udělat nějaký systém v kterém by to počítalo nahrané body a od nějaké hranice by to zdražilo aby si i nováčci mohli zachránit krk a upřímně ti to potřebují víc jak pokročilý hráči...
Zišlo by sa tam skôr pridať niečo pre zm, na takom antiq... nemám šancu prejsť so všetkým na full a s riotom 2 ladder keď sú tam dvaja a regen by mal ísť viackrát ako raz za kolo....
SuperVafle
10-05-14, 20:21
To je pravda, ale pořád mysleme na nováčky.. Kdyby se to tam dalo lidi by museli přemýšlet a když vidí, že je rád že postavil tunel tak na něj nejít na začátku kola s full zm, riotem, regenem atd, atd, atd... -.-.-.- Prostě až si něco nahraje.. Sám si pamatuju uplné začátky... -.- :DDD To byl rage za ragem.. :DDD
Martin17CZ
11-05-14, 16:40
Víte když hodíte granát tak vám to naznačí takové barevné okolí tam kde granát působý to samí s bz . Bazooka by bala místo laserminy ale zas by stála třeba 10 000 :) co myslíte :D .
Jsem rád že se vám to líbí . :)
SuperVafle
12-05-14, 01:02
jo chytré dát místo miny za 100 bazooku za 10 000 na kterou by sotva měl Likan než si dal reset.. :D Udělal bych to jako ten item jak navrhl Oli.. :) a minu bych nerušil.. :)
Martin17CZ
12-05-14, 10:59
jooo minu zrušit jinak by zm neměli šanci
SuperVafle
12-05-14, 15:41
Prosím tě v čem je mina neporazitelná? :D Ano pro zm s 2k hp hroznej problém, který se po jedné smrti zničí.. -.- A řekni mi kolik asi hráčů bude mít na to kupovat si BZ ? :)) Bude se to spíše využívat u hráčů co jsou už full a chtějí na konci kola stihnout co nejvíc killů. :) Akorát odebrání miny zase zhoršíš podmínky nováčkům.. :)
Víte když hodíte granát tak vám to naznačí takové barevné okolí tam kde granát působý to samí s bz . Bazooka by bala místo laserminy ale zas by stála třeba 10 000 :) co myslíte :D .
Jsem rád že se vám to líbí . :)
15k by bolo good, keď to bude za 10k tak to bude pre mňa ako darček. hh
SuperVafle
12-05-14, 16:29
AA takže beat bude jedinej na bb kdo bude mít BZ.. -.-.-.-
AA takže beat bude jedinej na bb kdo bude mít BZ.. -.-.-.-
By som radšej bral nazad 1bod do hp=100hp a nekonečno regenov
Bazuka pro VIP 1x za kolo = profit.
Blbost, to radší dolatit ty drobné chybičky, podle mě je bz moc velka vyhoda, to spíš granate launcher, nebo autosniperky pro VIP.
A také pro zombiky typy tombiky přidat, nějaké sem navrhoval, ty co tam sou ted mají tak malé rozdily mezi sebou že by bylo jedno kdyby tam byl 1 se stejnym nazvem.
Zase záleží na tom, kolik bude mít dmg. Asi bude lepší, když bude méně dmg pro vip, než hodně dmg pro každého - sice za body, ale byla by to moc velká výhoda a kupovali by si to převážně ti nejsilnější hráči.
Classy prosím nerušit, jsem závislý na jumperovi. :D Bych classy už moc nekomplikoval, určitě bych nedával zmrazovací, oslepovací,... zombie, to podle mě na BB moc nepatří.
Class by som tam dal bunnyhopera ten by sa tam podľa mňa hodil. A tie sniperky by nebol zlý nápad.
Class by som tam dal bunnyhopera ten by sa tam podľa mňa hodil.
To by bylo zajímavé, ale bohužel by to nefungovalo, protože by s ním půlka zm pasivně skákala po mapě.
Posledně sem navrhoval chemika(imuní vuči granatum), pyramid zm (imuní vuči hs), tank zombie (hodně hp, hodně pomalej), nakeho oslepujiciho s malo hp a pomaleho.
K těm co tam sou tak u speeda vetší speed, class nechapu na co tam je, jump ten je tak akorat, tank ten ma malo hp myslim,
Takze nahazet tyhle classy z normal zombie? To je snadny.
Martin17CZ
12-05-14, 20:13
what ?
jak to myslíš ? :) Jako že pro vip bude levnější
:D jestli jo tak super :D (jsem vip :D) kdy se přidá ? :D
no nic , ale prosím néééééééééééééééééééééééééééééééééééééé to se na bb nehodí CLASSI UŽ NECHTE BEJT .... autosniperka možná
A už je přidaná ?
kotle tak co kdy se přidá ? :)
SuperVafle
12-05-14, 23:52
Classy určitě NE! Hlavně ne pyramid.. Mám skoro full a bez HS mi projde 3/4 ladder 4 i s 4k hp.. bral by to každy a nedalo by se hrát.. Class co bych tam bral by byl Chemik. To je asi jediný.. :) Zbytek by znemožnil hry za CT.. :)
Ohledně těch classů: Určitě chemika a boomera (oslepovacího),určitě né pyramida,protože to jak už tady někdo psal,by CT neměli šanci,zvlášť ti,co staví ladder (nevim jak se to píše :D) nebo HS tunel.
Zombikum se omezilo hp, takže ct mají ted převahu, a proč by tam nemohl být pyramid? Hrači ted stavi takové dlouhé layery že zm nemají šanci a kdyby se u něj nedalo vylepšovat hp a měl by jen určitý počet hp, tak by až tak silný nebyl.
Martin17CZ ty furt nespamuj
Pyramid si taky nedokážu představit (jedině že by měl HP---), jinak přežijí jen nejsilnější CT nebo když budeš mít layer a ZM se tam budou blokovat.
shootradar
13-05-14, 09:47
Když budou 2 ct v kempu není taková šance pro zm, ale když půjde pyramid zm i proti zkušenějšímu hráči, tak ten hráč nemá šanci, včera jsem olimu dal ladder 4 či 5 tam měl na castlu a ani jsem nepotřeboval rege a zbylo mě kolem 1000 hp z max 12 300 hp :)
Na druhou stranu s pyramidem by to byla další výzva pro ct :D
Spíše než pro bazuku jsem pro ty nové classy co navrhuje Ciper a hlavně udělat něco s tou stavěcí zonou aby byla menší, nějakej šikula si na castlu blokne jeden z bloků hned u vchodu a uteče stavět jinam a pak tam nemůže stavět nikdo a nebo zjistíte, že přední stěnu tam dát nemůžete, protože vás z boku tlačí stavěcí zona jiného :)
Zóna pro autolock by měla být už v pohodě, včera jsem mohl stavět air nad tunelem, což dřív nešlo ani náhodou.
SuperVafle
13-05-14, 17:17
Za mě pyramid zombie prostě NE! Beztak by na něj bylo tolik stížností, že by se dle mého do týdne musel mazat.. :) Boomer je taky celkem dobrej nápad, ale to oslepení bych dal kradší, protože za tu dobu oslepení by zm vyšel ladder 5 aniž by ho viděl.. :) + je tady fish. :) A to, že CT mají převahu je celkem logické. :)
Martin17CZ
16-05-14, 14:12
Kdy už se přidá :) ?
Takze nahazet tyhle classy z normal zombie? To je snadny.
Ale nech sa to hodí len na dvojku a odskušalo sa ako to funguje .Teroristicke auto snipery pre vip by sa hodily za unlock , ta bazuka by mohla fungovať napr. že by si ju mohol každý hráč najprv vyskúšať zadarmo (čo by bolo dobré pre nováčikov ) a potom by zdražela napr. na 500 b za mapu a potom ešte na 1000 , a vip by mohli mať aj to druhe odskušanie zadarmo.
Ty classy a sniperky sem ti dřív kotle posilal do pm a přesny navrh jak by to mělo vypadat, jak sem posilal vše na unlock za body
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.