Zobrazit normální verzi : Vrácení na zombie-Xp vymenitelne za body
Kotle proc si zrusil na zm xp vymenitelne za body?prosim o vraceni diky :)
S pozdravem tvuj verny hrac kotelny:PCFUN-ACHMED
Love or Hate
20-10-11, 20:29
To je fakt taky jsem se divil.Lipe se delali body za ZM.
Body, ktore ste potom pouzili za ludi, preto sa to zmenilo.
tak kdyz tam hrajou lamky ktere nedaji ani jedno kolo silenstvo tak az se nedivi.....prosim o vraceni aspon na jeden server diky :)
jednoduch postavit se pred ukryt kde jsou 3 miniguny a pak jen vymnenit strasne jednoduche!
ted mate mnohem lepsi funkci xp za silencvi nebo inf podle mne je to mnohem lepsi nez body ;)
Zombie vsechny body utracely za lidi, takze to nemelo stavu.
72 Virgins
21-10-11, 04:07
Ono to vlastně nezmizelo, jen opticky. Totiž pokud dáš za xp šílenství, dostaneš za nakažené hráče body a ještě další xp, takže ve skutečnosti můžeš za ty xp dostat víc bodů, než předtím. Navíc se přestalo škudlit, lidi více xp využívaj, bud si tůněj zombiky nebo koupujou šílenství a hra je tak dynamičtější.
BTW. K čemu vlastně převod? Xp je výhradní dominanta zombiku pokud bude zaveden převod bude opět dominantou lidí. Místo hraní zombici budou čekat před kempem a nechat do sebe střílet, aby si xp vyměnili za body. Přitom za xp si toho můžou koupit velmi hodně dokonce i protilátku, šílenství nebo infekčák, takže převod nutný není.
Prosím o přesun tohoto vlákna do sekce, která více vyhovuje a je tématicky správná http://csko.cz/forum/forumdisplay.php?17-Zombie-csko.cz-27017
Love or Hate
21-10-11, 19:34
Kotel dej traba ze protilatku lze pouzit jen z drive nasetrenejch bodu a nebo jen z exp.
oka virginsi to jsem nevedel nebo nevidel ze se za xp da dat silenstvi v tom pripade diky :) dekuji vsem :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.